Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.. .mam takie pytanko..

Otóż w ostatniej misji z flagami w czasie gry dołączył (na szczęście do mojej drużyny) koleś chyba nick -GameAnarchy (belg)

jest rekrutem

Stał w jednym miejscu w tam gdzie się pojawił i tylko machał nożem.. W kilka minut nabił staty (ok200 kili 5 dead) .. kosił wszystkich wrogów po całej mapie.. chociaż stał w miesjcu z nozem.. miał ciągle unawertable + (czy jak tam to sie pisze xD )

Była też sonda na kik go .. było 6 do 1 ale nie wywaliło go..

Wie moze ktoś co to takiego było?

A i sry za pisownie xD

Opublikowano

Jest taki cheat :D Nie pamiętam nazwy ;d

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

Vip hack ;] ty możesz użyć gordona tyle że nie tak szybko i nie nożem ale jednak szybko zabijasz :P

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

gezzzzz to jest telekill i antykick... nie posiadam bo hacki w grach fps to oznaka słabości ....

Opublikowano

Sa 2 mody tego hacku 1 to kolesie sie pojawiają kolo niego tam gdzie chce i tylko zabija jak się odradza znowu się pojawiają w gordon była taka opcja a 2 telekill tp do nich i zabijasz

hubi128 to nie darmowy hack płacisz za niego euro po 2 myślisz ze jak ktoś kupi to ci za darmo wsadzi on ma blokadę i nie da się go importować na dowland a linka nie da bo automatycznie ci instaluje

Bo kupiłem raz hacka vip i myślałem ze będę dawał za np 5zł ale po kupieniu gdy dałem loga dowland robił się ze stronki nie z np z jakieś str co można pobierać

pb-logo.jpg

Opis:

Strzelanina FPS stworzona z myślą o pojedynkach sieciowych. W całość wpleciono elementy charakterystyczne dla gier MMO, takie jak możliwość wykreowania unikalnego bohatera i dostosowania sposobu prowadzenia rozgrywki do naszego stylu.

Zapraszam więcej informacji o tej grze: >> http://www.mpcforum....rezentacja-gry/ <<