Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza według was gra RPG

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na poczatek moge polecic FABLE:The Lost Chapters (pl: Fable:Zapomniane Opowiesci). Mimo tego ze gra zostala wydana w 2005 roku to do tych czas zachwyca wielu graczy. Niesamowity klimat i mozliwosc wybrania samemu sciezki dobra i zla przez wrzystkie czynnosci w grze pokazuje ze F:TLC to niezwykla gra rpg. Juz sama fabula jest ciekawa i wciagajaca. Poprostu zaje****e :P. W porownaniu z 3 to jest wugle(napisalem tak specjalnie) kosmos 3 moim zdaniem jest beznadziejna nie oplaca sie kupowac mimo to gralem i przeszedlem gre wiec jak komus sie mega nudzi to mozna pograc :)

ruU3AnC.png

Opublikowano

Cała seria Fallout (Trójka troche psuje klimat poprzednich fallautów ale i tak polecam :P ) maja bardzo fajny klimat posapokaliptycznego świata. Gra naprawde ssie. Jeszcze raz polecam dla mnie najlepsza gra RPG.(Tak wiem Fallout to cRPG). I niezapominajmy TES'ta Skyrim może bardziej podoba mi sie fallout bo ma dla mnie ten fajny klimacik ale Skyrima także polecam!

Opublikowano

Według mnie bardzo fajna była pierwsza część wiedźmina

(o drugiej nie wspomnę) oraz cała seria Gothic oprócz Arcanii

bo była słaba strasznie według mnie.

Opublikowano

Skyrim też fajna gra, ale ja jej osobiście nie ukończyłem, w pewnym momencie grania, po prostu przestałem ogarniać ten ogrom świata i te wszystkie misje :(

@down, tak gothic <3 najlepsza 1 część potem 2 a najgorsza arcania

Opublikowano

Jeżeli mogę się jesczę wypowiedzieć to moge polecic gre Two Worlds, co do 2 nie mam przekonania nie gralem dlugo ale podobno w porównaniu z pierwsza częscią to wypadala słabo. Wydaje mi się że w Two Worlds jest równierz opcja multiplayer wiec mysle ze rozrywki ci nie zabraknie, oprucz tego mamy rownierz ciekawa fabule i nie maly swiat do exploracji :)

ruU3AnC.png

Opublikowano

A ja jakiś strasznie zacofany jestem, ale najbardziej lubię Lionheart: Legacy of the Crusader, gra ma imo świetną fabułę. Może nieco archaiczne rozwiązania, ale silnik SPECIAL (znany z Fallout'a) jakoś się nie zestarzał :)

"Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher."
~A. Einstein

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście Polecam Ci Gothika 2 lub 3  4 część nie fajna ;x

Wiedźmin jeśli masz dobrego kompa to wszystkie części .

Oraz Fallouta ;] - jest to jedyna gra która jest naprawde rozbudowana ;]

I Titan Quest

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Serie Gothic 1-2 NAJLEPSZE 3 ujdzie 4 szkoda grac... Skyrim i poprzednik jego (zapomnialem nazwy) + polecam rowniez dodatki to tych czesci

I to chyba na tyle :P o i jescze assasins creed 1-2 + revelations i brotherhood 3-4 beznadziejne pod wzgledem fabuly

Opublikowano

Najlepsze gothic 1,2,3 z dodatkami, nw2+dod., TES skyrim i TES oblivion, diablo2(FOREVER <3) :P

graphic.png

Opublikowano

To moze ja podam cos starszego...

Black & White

Na swoje czasy to byl hit wedlug mnie

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Cóż to za głupkowate pytanie, dla mnie najlepszą grą RPG był Gothic, najlepsza była druga część z dodatkiem Noc Kruka, potem jedynka, a potem ta gówniana trójka itd. :) Polecam.

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...