Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza według was gra RPG

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Saga Gothic, Fallout (1,2) Morrowind.

A Planescape:Torment ktoś pamięta? Legendarna gra.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Nie chodziło mi o to że mam pretensje, tylko że oczywistą rzeczą jest że gothic ;)

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Grał ktoś w bete TES Online/ zamierza ktoś w to grać ?

Ja zamierzałem, ale jak zobaczyłem cenę.. ( kupno gry + abonament ~50zł miesięcznie ) to zrezygnowałem :) Moim zdaniem i tak nie przebije tes V, zresztą twórcy chyba sami mówili by tego nie oczekiwać ; d

Opublikowano

@up

Ja pierdole.

Zenixmax w 2007 od Betshady odkupił tylko cały świat w którym były przedstawiane tesy.

Jeżeli eso stanie się grą f2p będzie prawdopodobnie należeć do najlepszych mmorpg wszech czasów, mapa w wielkościach z Daggerfalla, jednak nie mam pojęcia jak ten świat przedstawią żeby był zgodny z lore, np. pisało z jednych książek że w Valenwood mają być ruchome drzewa :_; w sensie że suną się do przodu co jakiś czas, trzało by mieć jednak niezłą maszynę xD

Opublikowano

Skyrim legendarna edycja i można grać i grać :P

sygnamq.jpg
Gigabyte G31M-S2C, Core 2 Duo E8400 2x3Ghz, Pamięć 2GB 800, GeForce GT 520 DDR3 1GB, Dysk 1,5TB Sata III, Zasilacz 550watt

Opublikowano

Ja zamierzałem, ale jak zobaczyłem cenę.. ( kupno gry + abonament ~50zł miesięcznie ) to zrezygnowałem :) Moim zdaniem i tak nie przebije tes V, zresztą twórcy chyba sami mówili by tego nie oczekiwać ; d

nie zapomnij że twoje złotówki muszą być na prawdę złote, panowie od TSO byle waluty nie przyjmą :p

Jak ktoś nie kuma to tutaj screen o co chodzi:

http://puu.sh/70yhH/d1461ca4ae.jpg

"Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher."
~A. Einstein

Opublikowano

Wiedźmin 1 i 2 zdecydowanie, chyba nie ma lepszych erpegów pod względem fabuły, super mi się w nie gra.

Potem Gothic 2 i 3 oraz seria Fallout.

A, no i jeszcze znakomite Star Wars: Knights of the Old Republic.

Opublikowano

Seria Gothic, ze względu na epicką fabułę, a Wiedźmin pod każdym względem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Neverwinter Nights pierwsza część + dodatki (HoU iSoU) miodzio ale druga część gry to lipa

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...