Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Editor Metin2

Mozzie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaki błąd?

Już działa, to raczej wina była po mojej stronie, nie pamiętam, coś o ignoracji ale już ok, dzięki za DL, na pewno się przyda, wielki plus.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak zapisać zmiany??:D

zeedytowałem mape daje save niby się tam coś zapisuje ale brak zmian po dodaniu mapki do clienta:)

gdzie się zapisują te zmiany po kliknięty save?? albo jak to zapisać?:D

Opublikowano

Zrobiłem sobie mapke wszystko elegnacko się teleportuję (jestem na niej) ale co jakieś kilka min. mnie z niej po prostu wypierdala (logout) AAA DLACZEGO?

Opublikowano

dobra rozkimniłem mój błąd

ale mam 1 pytanie

jak tym programem dodawać obiekty na mape??

Opublikowano

ale jak budynki tym programem stawiać??

Program masz skompilowany, wręcz gotowy do użytku ... Wystarczy pomyśleć, czy każdy Ci ma coś Ci podstawić pod nos ? Nawet jeśli nie chcesz wytężać mózgu to wystarczy przeczytać poprzednie komentarze, tam są jakieś tematy przewlekane co z obiektami ... Podpowiem jedynie tyle, że robisz podobnie jak z teksturami ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

@up 

już to ogarnołem i moge powiedzieć że budynki się tym programem strasznie kijowo stawia, wole innym :)

ten jednak jest zajebisty do edycji terenu :D

Specjalista
Opublikowano

Program bardzo do tworzenia map :)

W innych celach go nie używam.

Nw jak innym lecz mi w nim się robi łatwiej mapy niż w l3dt ;]

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Nw jak innym lecz mi w nim się robi łatwiej mapy niż w l3dt ;]

Do innych celów nie służy

Opublikowano

Dargon - Po powyższym poście stwierdzam że jesteś idiotą.

Po za mapami w WE możesz stworzyć efekty, kolizje, podpiąć efekty pod  modele, stworzyć msm, mse, msa, mde, , podpiąć animację do danego modelu, podpiąć dzwięk i wiele więcej możliwości.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Dargon - Po powyższym poście stwierdzam że jesteś idiotą.

Po za mapami w WE możesz stworzyć efekty, kolizje, podpiąć efekty pod  modele, stworzyć msm, mse, msa, mde, , podpiąć animację do danego modelu, podpiąć dzwięk i wiele więcej możliwości.

To dziwne ale w pełni się z Tobą zgadzam. Na kij pisać o czymś, czego się na własne oczy nie widziało, a swoje zdanie opiera się na nazwie programu? W sumie nawet sama nazwa "World Editor" sugeruje, że można tym programem edytować całe środowisko gry, a nie tylko mapy. Dodatkowo screen z pierwszego posta wskazuje na to, że możliwości programu są o wiele większe niż tylko tworzenie map.

Opublikowano

Buhahahah to się uśmiałem.

Gość wnioskował po swoim penisie że inne rzeczy też ograniczają się do jednej czynności. ^^

0VPaRnd.png

Opublikowano

Gość wnioskował po swoim penisie że inne rzeczy też ograniczają się do jednej czynności. ^^

Aleś ty błyskotliwa/wy, no nie! Rzuć tekstem dla plebsu i zbieraj lajki! Oh ah.

Zdecydowana większość używa tego programu do map, więc w czym problem?. O to mi chodziło. Widocznie wymagam zbyt abstrakcyjnego myślenia od niektórych osobników. Tak mi przykro.

Opublikowano

No to dzisiaj zobaczyłem, że Wasz ePenis skurczył się dramatycznie i wyżywacie się na każdym bez zrozumienia jego przekazu.
Po pierwsze.
Dargon był jedną z pierwszych osób, które ogarnęły jak w pełni działa ten program. (dla niewiedzący chodziło o to, żeby ktoś sam sprawdził co ten program potrafi, a nie się pytał odtwórczo)

Po drugie.

Sarkazm to rzecz całkiem przydatna, ironia również.

Po trzecie.
Dlaczego odświeżacie ten temat? Coś w tym WE się zmieniło? Aktualnie to chyba każdy ma swoją 'wersję'.

Pozdrawiam

ps. 90% ludzi wykorzystuje go do map, a nie do innych rzeczy.

Opublikowano

Albo coś ze mną jest nie tak, albo z Evor. i Dargon. Jeśli ktoś na wiadomość:

odpowiada:

Do innych celów nie służy

a następnie tłumaczy się, że chodziło mu zupełnie o coś innego i wina jest użytkowników, że nie zrozumieli złotej myśli... to kto tu z kogo robi debila? Pojawia się też pytanie:

Skoro 90% użytkowników używa tego programu do map to oznacza to, że służy ten program tylko do map? Uważaj z odpowiedzią, bo cokolwiek napiszesz to zaprzeczysz sam sobie. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...