Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xlast [Root][Dedyk]

XLasT(FrosT)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam grać. GM okłamują graczy, zmniejszają levele do 1. Gdy uzbierałem 700kk i miałem stal kupywać to nagle jakiegoś resa mieli i potem miałem tylko 100k... Ogółem zwykły szajs. Nie polecam grać. To moje zdanie. A wiem że i tak pewnie za posta dostane -- .

@EDIT

Jednak z -- sie myliłem, widzę że nie tylko ja zostałem oszukany przez team xLast

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KD+6 ma 100deffa ;]

Serwer spoko mam 81lv woj body

Co do tego resa to wszystkim cofło mi też nimfe z +9 na +6 i z 600kk na 100k kasy ale gram dalej

ټڜگڞڤښټڜگڪٷحفلڞڤښټڜگڪٷحفټڜگڞڤښټڜگڪٷحفلڞڤښټڜگڪٷحفټڜگڞڤښټڜگڪٷحفل

Mam wyjebane na was

a to dla was hieny

П┐(◣_◢)┌П

Opublikowano

hmm...ani na opera ani na mozill`i stronka tzn. reje nie dziala ;/ pod strona psze cos takiego :

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /home/xlastzxy/public_html/config.php on line 12

Nie mo?na po?�czy? si? z baz� danych.

B?�d: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111

co sie dzieje? ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chcę wam pokazać jakie dzieci grają na takich serwerach ( 9 lat) 48816312_640.jpg a to podpis do zdjecia byl: xlast.pl polecam!!!

Nie wiem w jaki sposób trafiłem na to zdjęcie....

Opublikowano

Kur.. is nie chodzi już prawie 1,5 tygodnia możecie powiedzieć kiedy będzie sprawny ? ;x

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

przyłączam sie do prośby upa KIEDY IS BĘDZIE DZIAŁAŁ?

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Opublikowano

nie polecam serwa, starsi gracze maja kd +5 pare razy lepsze np. kd defa wczesniej dodawal 100 defa a teraz 20... powinni reset do 0 robic...

@edit

przed tym idiotycznym resetem byly perly u handlarzy, po resecie usuneli a gracze co kupili 3-4 dni wczesniej zapas perel sprzedawali po 50kk ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam,

Nie działanie strony jak i błędy na niej a jak tez brak IS, było spowodowane problemami z hostingiem na którym utrzymujemy stronę jak i forum.

W tej chwili nasz skrypt jest dopracowywany i mogą wystąpić problemy w jego użytkowaniu.

Pozdrawiam

FrosT

Opublikowano

nie polecam serwa, starsi gracze maja kd +5 pare razy lepsze np. kd defa wczesniej dodawal 100 defa a teraz 20... powinni reset do 0 robic...

@edit

przed tym idiotycznym resetem byly perly u handlarzy, po resecie usuneli a gracze co kupili 3-4 dni wczesniej zapas perel sprzedawali po 50kk ...

Czyste kłamstwa, poleciał raport.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Gość Mounthains
Opublikowano

miałeś dość czasu na poprawę reklamy (w generatorze)

wywalam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...