Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xlast [Root][Dedyk]

XLasT(FrosT)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A grałeś w ogóle upek ? :]

BO nadal off chyba ^^

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DOBRA ZAWSZE BRONIŁEM XLAST ALE TERAZ POWIEM CO SIE NALEŻY

KURWA ŻEBY NA PRIVIE NIE MOŻNA BYŁO KUPIĆ MALŻA LUB PERŁY TYLKO LATAĆ Z WĘDKĄ +1 TO PRZEGIĘCIE

WYŁĄCZYLIŚCIE ROBIENIE HWANGA JAKIM KURWA PRAWEM LUDZIE BIEGAJĄ W ZBROJACH HWANG A INNI JUŻ NIE MOGĄ I SĄ POMIATANI NA KAŻDYM SPOCIE

CODZIENNIE WAM SIE KTOŚ WŁAMUJE DO SERWERA I WSZYSTKO JEBIECIE .... TO MOŻE DAĆ WAM LINK DO ANTYWIRUSA CO?

PO CAŁEJ NOCY EXPIENIA W GROCIE NIE MAM NA MIXTURY ZIELONE CZY FIOLETOWE CO TO KURWA ZA CENY ? NA ODPIERDOLE

JAK ZAWSZE PISAŁEM NIEPODOBA SIE ZNAJDŹ SOBIE LEPSZY ..... I CO ZNALAZŁEM SOBIE ^^ WOLNIEJSZY EXP ALE ULEPSZACZY NIE TRZEBA ITP I HUJ XLAST RYJ BO JEST LIPA OJ ..... TAK FAJNIE BYŁO NIKT ZA MNĄ TĘSKNIĆ NIE BĘDZIE ALE JA TYM BARDZIEJ ZA 80% GRACZY KTÓRZY NIE WIEDZĄ JAK SIE WKŁADA KD DO ZBROI NO KURWA MAĆ SKĄD WY ICH WYTRZASNELIŚCIE POZDRO

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam,

Z uwagi na to że wszystkie zmiany jakie wprowadzaliśmy już zostały wcześniej opisane pozwolę sobie ich raz jeszcze nie wypisywać.

A więc zmniejszenie ilości yang na serwerze to nie była żadna złośliwość z naszej strony czy też chęć zarobienia, zmiana ta dokonana została ponieważ w ostatnim czasie zaobserwować można było na naszym serwerze całkowity spadek wartości yang tzn. gracze posiadali tak duże ilości yang że nie był im potrzebny do dalszej gry, dlatego też wymieniano się "towar za towar".

Co do zmiany rangi to był żart na 1 kwietnia czyli "PRIMA APRILIS" .

Cofka do tyłu o 2 dni którą wykonaliśmy musiała zostać wykonana ponieważ po ataku na nasz serwer baza wtedy obecnie funkcjonująca została kompletnie zniszczona, nadal jednak mamy kolejne ataki obciążające prace serwera.

Wprowadzaliśmy nowe zabezpieczenia bazy danych i systemu.

Zmiany które cały czas wprowadzamy na serwer mają na celu utrzymanie większej stabilności serwera, ale też utrzymanie odpowiedniego poziomu gry na serwerze.

Pozdrawiam

FrosT

Opublikowano

No i czasami niepoważny czy nadpobudliwy GM (czy kto tam z teamu).

Wczorajsza wyprawa GMów na DT:

[GM]Lechu: SCIANA ALBO KICK

http://img532.imageshack.us/img532/7374/33710660.png

[GM]Lechu: kto ruszy krola albo przeniesie na nastepnym wyzej BAN

http://img339.imageshack.us/img339/3396/74542203.png

Ktoś przeniósł...

[GM]Kitty - zabijajaca wszystkich w DT

http://img547.imageshack.us/img547/4921/35770575.png

[GM]Lechu: za kare moja zona ubije ripera

[GM]Kitty: a to kara za przeniesienie

http://img28.imageshack.us/img28/5038/60258736.png

Nie można było poinformować po co to wszystko? Czy wszyscy gracze muszą ponosić karę za jednego gracza?

Jeśli było wymagane to do naprawienia bugów (bo jubiler nie przenosi, wywala na 3cim piętrze itd) to nie można było inaczej tego załatwić (choćby na naprawę bugów serwer off, zablokować dt itd)?

Witam ja jestem GM na danym serwerze i to dt bylo po to aby pomoc zrobic graczom hwangi, jak nie wiesz o co chodzilo to po co wypisujesz jakies glupoty?

Zrobienie hwang graniczylo z cudem ulepszacze byly bardzo rzadkie ("lustrzany karp i 100 martwych karasi") a dt cale przepelnione wszyscy gracze rzucali sie na króla i takim sposobem byl on zbugowany ze nie dalo sie ulepszyc badz bylo tyle ludzi

w dt ze na 3 pietrze kazdego wyrzucalo, a wiec my chcielismy tylko pomoc w zrobieniu zbroji. I jeszcze jedno jezeli komus nie pasuje cos co robie to niech to ze mna wyjasnia a nie pisze farmazony na jakis forach i zastanowi sie nad soba troszeczke.

Ja nie jestem 8 letnim dzieckiem tylko dorosla kobieta ktora wie co robi, a tylko za przeproszeniem dzieci potrafia zalatwic sprawe w taki sposob.

A co do informowania graczy to kazdy wiedzial po co to, na 2 pietrze zawsze informowalam ze chcemy zrobic dt a jak nie czytacie tylo biegniecie bic mooby to takie cos wychodzi, takie bzdury.

A jak jeszcze macie pytanie na temat tej sytuacji zapraszam na pw. Dziekuje

Pozdrawiam [GM]Kitty

Opublikowano

pff up ty gm jak masz ledwo 1 posta chyba z litości ci dali gm już wiemy czemu gm tam to dzieci

Koniec z privami

Sura WP 6 lvl+ na metin2.us ON

@PrOpOp

Pomogłem???  Daj -
Opublikowano

pff up ty gm jak masz ledwo 1 posta chyba z litości ci dali gm już wiemy czemu gm tam to dzieci

Skoro oceniasz ludzi na podstawie ilości postów, to jesteś żałosny.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Skoro oceniasz ludzi na podstawie ilości postów, to jesteś żałosny.

po ilości może i nie ale po tam jak to napisała .....

bylo -zrobic -glupoty-itd....... zresztą lata mi to sie nie wtrącam w wasze kłótnie rozmawiałem z kitty w grze miła dziewczyna sie czepiał nie będe bo to nie ona robi bajzel na serwie tylko Frost

jak już ktoś napisał odbugowali m1 super (nie chwal dnia .... )..... a to ciekawe wszystkie 4 postacie sie zawiesiły i to nie w m1 samym mieście tylko po prostu wchodząc przez portal z m2 lub doliny ......

hwangi zabrali dodali je do is -małże i perły również za kosmiczne ceny xm których sie nie da doładować

komercja nastała na serwerze xLast

jak było na PL nie zapłacisz miał nie będziesz i tutaj sie zaczyna robić to samo

2 góra 3 tygodnie daje i połowa rzeczy od handlarzy będzie w is .....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I znów off !

Przewidywana cofka , znowu od nowa śluby . Byście dodali Suknie , garnitury i pierscionki do NPC .

beznazwy65.png

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

Witamy !

Serwer XLast jest aktualnie wyłączony.

Cały czas kontynułowane są ataki DDOS na nasz serwer, cały czas staramy się ponownie uruchomić serwer do pełnego działania lecz z uwagi na bardzo duże obciążenie jak łącza tak serwera nie jest to możliwe.

Prosimy o cierpliowść!

Pozdrawiamy

Team XLasT

beznazwy65.png

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

Witam,

Cofki które są wykonywane na serwerze, nie są tak od naszego kaprysu.

Niestety ale cały czas serwer jest sztucznie obciążany np. przez tak zwanych YANGBUGERÓW itp.

Co powoduje że baza się sypie i pliki serwera.

Dziś lub prawdopodobnie jutro, w dziale download pojawi się nasz klient na którym nie będzie możliwości wyrzucania yang i co na pewno ustabilizuje prace serwera.

Jeżeli tak zdecydowaliście to mi nie pozostaje nic tylko podziękować wam za grę na XLast.

Pozdrawiam

FrosT

Opublikowano

ja osobiscie gralem przed wielka cofa ktora byla miesiac temu mialem tam pro mentala 1 w shinso nawet pana drakule walilem^^ ale konto skasowane 97 lvl sam i prooooo eq i zrezygnowowalem coflo mi 4 r4azy jak sie nie wk..... stalka zal i zlodziej i pro parta do expa i ribek z sr 49 um 25

Opublikowano

a no bywa. xD ja wysłałem nawet 10zł przelewem ciekawe czy im doszło, niewiadomo jakim cudem moj kolega też wysłał na dobre dane a kasy nie dostali podobno. żenada troche . ;x ale cóż, nie ma gdzie grać, to gram na xLast ..

spongebob1.png

Opublikowano

Witam,

Serwer już w 100% ponownie pracuje,

Do waszej dyspozycji oddaliśmy CH2

Aby zagrać należy pobrać ponownie nowego lunchera.

http://www.przeklej.pl/plik/xlastlauncher-7z-00122qbi35a5

SKAN pliku w pierwszym poście!

Pozdrawiam

FrosT

Opublikowano

Witam,

Trafne spostrzeżenie, w tej chwili działa tylko CH2 ponieważ nad CH1 prowadzimy jeszcze małe konfiguracje ale z logowaniem w chwili obecnej nie ma problemu.

Gdy kanał CH2 się zapełni automatycznie włączy się CH1.

Pozdrawiam i zapraszam do gry !

FrosT

Opublikowano

Kiedy dodacie suknie i garnitur ? -,-

beznazwy65.png

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

Serwer może byłby dobry, gdyby nie to że jest dla Polaków :> - Gdzie Polacy, tam bydło i tu tak jest :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...