Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem mały bajceps - za pomoc lajk

cycek35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up nawet wiem jaki ćwiczysz

1251622120_by_pulmann_600.jpg

hahahaha , jebłem :D

ehh, limit lajków :P

" Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady, a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz "

Trenuj do końca ... do upadłego. Bo trening to walka by dążyć do czegoś.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie jestem żadnym trollem, wolę siedzeć i cwiczyć a nie tak jak ty siedzisz tylko przed komputerem.

Czemu niby za młody? Okres dojrzewania to w sam raz na cwiczenia

Kolejny gimbus któremu tylko internet w głowie, w dupie to mam.

Okres dojrzewania? Ty kurwa nawet jednego włoska pod pachą dziecko nie masz ;_; 31 w łapie 11 latek na 100% nie, mam 15lat 3 razy w tygdniu siłownia i mam 37 więc co Ty chcesz -,-, będziesz szpanował w podstawówce swoim 20 w łapie, 31 w 11 latka to fizycznie nie możliwe. :)

Opublikowano

Okres dojrzewania? Ty kurwa nawet jednego włoska pod pachą dziecko nie masz ;_; 31 w łapie 11 latek na 100% nie, mam 15lat 3 razy w tygdniu siłownia i mam 37 więc co Ty chcesz -,-, będziesz szpanował w podstawówce swoim 20 w łapie, 31 w 11 latka to fizycznie nie możliwe. :)

Nie możliwe a jednak :D Każdy kto pisze że tyle nie mam wystarczy spojrzeć na zdjęcia ( na których i tak pewnie gówno widać )

no ale cóż, każdy kto mówi że to nie możliwe a ja tyle mam to jest dla mnie KOMPLEMENT.

PS: zaglądałeś mi pod pachy?

" Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady, a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz "

Opublikowano

Nie możliwe a jednak :D Każdy kto pisze że tyle nie mam wystarczy spojrzeć na zdjęcia ( na których i tak pewnie gówno widać )

no ale cóż, każdy kto mówi że to nie możliwe a ja tyle mam to jest dla mnie KOMPLEMENT.

Wstaw proszę to zdjecie z miarką

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Jutro tak mniej więcej o 11 wstawie bo juz mi się nie chce.

Opublikowano

Pokaż drugą łape, bo jedną masz taką jak siedzisz 24/7 i walisz gruche -,-, to na 101% nie jest 31cm to mi na max 26 wygląda -,- mój kumplem ma 31 i jest WIĘKSZY i to dużo.

Opublikowano

Spoko, rozumiem. Nie mam nic do tego że mi nie wierzycie, jutro wstawię zdjęcie z miarką.

Opublikowano

Jak mierzysz to ile robisz kolek wokol bajca zeby bylo 31?

Nie moja wina że w moim wieku miałeś 25 w bicku, ale nie musisz mnie teraz tyrać.

Jutro wstawie zdjątko z miarką tak jak mówiłem więc nie wiem czemu droczysz ten temat że nie mam 31 w łapie.

Opublikowano

to że masz 31 cm to nie biceps tylko kość którą po pewnym ułożeniu dłoni pięknie się prezentuje . Po napieciu mięśnia pewnie sama skóra wisi , a jeśli coś jest to nie napompowane

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

to że masz 31 cm to nie biceps tylko kość którą po pewnym ułożeniu dłoni pięknie się prezentuje . Po napieciu mięśnia pewnie sama skóra wisi , a jeśli coś jest to nie napompowane

Założyłem temat z przekonaniem że ktoś mi pomoże dobrać ćwiczenia a nie że ktoś będzie krytykował to że mam 31 w łapie.

Skąd wiesz że tyle nie mam, przecież to nic wielkiego?

Opublikowano

bo masz 11 lat , to normalne że chcesz się popisać , napisałem Ci ćwiczenia , więc czego chcesz ?

niczego nie chcę, ciesze się że napisałeś ćwiczenia bo napewno z nich skorzystam, nic do ciebie nie mam.

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za te porady co jeść i jakie ćwiczenia wykonywać, naprawdę dużo mi to pomogło.

Wszyscy którzy pomogli otrzymali plusika.

Ja nie mam wyjebane ile mam w bicku bo chce coś w życiu osiągnąć a nie tylko siedzieć przed klawiaturą.

Bo bicek to odznaka tego ze w życiu coś osiągnałeś XDD Dobre synku, naprawdę. Zeby coś osiągnąc trzeba mieć coś w mózgu wiec się ucz a nie bickami się przejmujesz.

Opublikowano

Bo bicek to odznaka tego ze w życiu coś osiągnałeś XDD Dobre synku, naprawdę. Zeby coś osiągnąc trzeba mieć coś w mózgu wiec się ucz a nie bickami się przejmujesz.

Rozumiem że trzeba być mądrym, pójść na studia itp ale może nie każdy chce zostać no nie wiem hmmm, informatykiem, lekarzem?

Jak mi się to nie znudzi to mam zamiar zostać kulturystą, wiem , wiem wyśmiejecie mnie ale to tylko moje marzenia

bo każdy z nas je ma bo przecież bez nich życie byłoby bez sensu ;)

Opublikowano

Ale jestes za mlody na kulturystyke.

wiem, ale przecież ja mówię o przyszłości :D

Opublikowano

I tak zmienisz zdanie , popamietasz moje slowa . Mialem tak samo tez ostro trenowalem ponad rok teraz ju mnie do tego nie ciagnie , ale czasem jeszcze potrenuje , zmienilem branze

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

nie słuchaj ich pierdolenia ale nie bierz zbyt duzych ciezarow bo sobie stawy zjebiesz (jeżeli mowa o publicznej/prywatnej) siłowni, a jak nie to poczytaj o treningu domatora i pamiętaj ćwicz wszystkie partie.

@edit

masz hantle gryf ławeczke, poszukaj w google atlas ćwiczeń kulturystyka i będziesz miał wszystko wypisane

<>

Opublikowano

nie słuchaj ich pierdolenia ale nie bierz zbyt duzych ciezarow bo sobie stawy zjebiesz (jeżeli mowa o publicznej/prywatnej) siłowni, a jak nie to poczytaj o treningu domatora i pamiętaj ćwicz wszystkie partie.

@edit

masz hantle gryf ławeczke, poszukaj w google atlas ćwiczeń kulturystyka i będziesz miał wszystko wypisane

Okej, dzięki jutro dam lajka bo limit mam już. A siłownie to mam w domu :P

I tak zmienisz zdanie , popamietasz moje slowa . Mialem tak samo tez ostro trenowalem ponad rok teraz ju mnie do tego nie ciagnie , ale czasem jeszcze potrenuje , zmienilem branze

Nie wiem, może i faktycznie zmienię zdanie wszystko zależy od charakteru :P

Opublikowano

Dopiero wstałem , muszę coś zjeść trochę poćwiczyć i dopiero wstawie.

Opublikowano

co za kurwa moda na temat maly biceps jprdl, masz 11 lat i masz 31 w lape? przy wadze 54 kg? moze i masz ale watpie ze przy tej wadze ci cokoliwiek urosnie, tak jak pisali wyzej poczekaj te 3, 4 lata i wtedy zaczij pakowac sobie mozesz tylko zaszkodzic a tak wgl na chuj robic tylko biceps? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...