Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem mały bajceps - za pomoc lajk

cycek35

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopak jest w wieku dorastania, gdzie warto o siebię zadbać. Sport to zdrowie zapamiętaj, to się tyczy każdego wieku...

Zamiast siedzieć przed komputerem i odkładać sobie tkankę tłuszczową, warto zrobić sobje w tym czasie bicepsa - nawet samego, gdyż samo to ograniczy Ci twój czas na np. komputer ,czy telewizor. Polecam jednak trening całego ciała klata, plecy, barki, biceps, triceps, brzuch i przede wszystkim - NOGI.

@up

Ćwicz całe ciało, tylko bez cieżkich cwiczeń, które źle mogą działać na kręgosłup.

W jego wieku odkładałem sobie tłuszczyk żeby potem mieć motywacje do wyrobienia sobie mięśni.

Nie mam zamiaru brać sterydów NIGDY, a co do zjebanych dziewczynek w podstawówce to mam je w dupie. Robię to tylko dla siebie.

Taki kozak to chodź na PW to się zgadamy

Mam się zgadać z 11 latkiem na 1-1? Pozdro, chyba cię mama w głowę pierdolnęła butelką od piwa gdy byłeś mały.

@down. tak jak już mówiłem, mały gówniarz z patologicznej rodziny albo troll. Żeby uderzył mnie w twarz to musiałby podskoczyć. Ale to i tak pewnie troll

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Nie mam zamiaru brać sterydów NIGDY, a co do zjebanych dziewczynek w podstawówce to mam je w dupie. Robię to tylko dla siebie.

Umawiać się na solówkę z 11 latkiem głowę, 30 cm niższym? Na dodatek z tępym na tyle, by mierzyć biceps chyba obu rąk i sumować? :D

Opublikowano

W jego wieku odkładałem sobie tłuszczyk żeby potem mieć motywacje do wyrobienia sobie mięśni.

Mam się zgadać z 11 latkiem na 1-1? Pozdro, chyba cię mama w głowę pierdolnęła butelką od piwa gdy byłeś mały.

2 zdjęcia robione słabym aparatem ten kto znowu ma jakiś problem że to nie jest 32 to mogę wstawić kolejne zdjęcie z miarką.

17sj.jpg

vozr.jpg

" Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady, a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz "

Trenuj do końca ... do upadłego. Bo trening to walka by dążyć do czegoś.

Opublikowano

2 zdjęcia robione słabym aparatem ten kto znowu ma jakiś problem że to nie jest 32 to mogę wstawić kolejne zdjęcie z miarką.

17sj.jpg

vozr.jpg

Hahahahha o kurwa xD taki "BAJCEPS" ma 50% 11 latków XDDD

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Hahahahha o kurwa xD taki "BAJCEPS" ma 50% 11 latków XDDD

To pokaż nam swój bo kozaczyć to każdy może

" Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady, a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz "

Opublikowano

Nie rozumiem, chwalisz się, że masz 31cm w bicepsie? Nie ma się czym chwalić, masz 11lat ciągle rośniesz, nie powinno się ćwiczyć na ciężarach w tym wieku. Porób sobie pompki, brzuszki, pompki francuskie i inne ćwiczenia domatora.

Opublikowano

Nie rozumiem, chwalisz się, że masz 31cm w bicepsie? Nie ma się czym chwalić, masz 11lat ciągle rośniesz, nie powinno się ćwiczyć na ciężarach w tym wieku. Porób sobie pompki, brzuszki, pompki francuskie i inne ćwiczenia domatora.

Nie, nie chwale się tylko poprostu nie chcieli mi uwierzyć na słowo to jak miałem inaczej zrobić jak nie wstawić zdjęcia?

Chodzi mi o porady jak ćwiczyć co jeść itp, trzymaj lajka za ćwiczenia.

Opublikowano

Właśnie pompki, pisałeś, że nie dajesz rady dużo więc sobie może zacznij trening 100 pompek? Tylko trzeba robić regularnie.

Czikeny jedz, najlepsze na wszystko :D

VNp6c2U.png

Opublikowano

Właśnie pompki, pisałeś, że nie dajesz rady dużo więc sobie może zacznij trening 100 pompek? Tylko trzeba robić regularnie.

Czikeny jedz, najlepsze na wszystko :D

100 pompek będzie trudno ale chyba właśnie oto chodzi chyba, nie? :D

Nie lubię zbytnio kurczaczków :P

Opublikowano

Może jakoś cholernie się nie zmienisz jak na zdjęciach tam (na stronie niżej), ale będziesz wytrzymały

Serio polecam a potem jaka frajda, że 100 pompek robisz.

Łap linka

Jest też podobne, ale na brzuch i jeśli chodzi o jedzenie to przykładowo ja jem kurczaki, ryż i takie tam.

Jak nie można dawać linka to sorry ;>

A i dobrze jest robić różne pompki, nie zawsze z takim rozstawieniem rąk.

A i PS: Są zajebiste fora do tego typu rzeczy, tutaj tylko garstka coś wie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jedz wszystko oprócz fast foodów, za młody jesteś na diety. Mamusi obiady wystarczą do tego takie produkty jak ryby, kurczaki, wątróbka jajka, płatki owsiane, twarogi, serki wiejskie, jogurty, płatki na mleko, ryż, kasza, makaron, owoce, warzywa. Zamiast kanapek z białym chlebem rób sobie z ciemnym, ale i tak na Twoim miejscu w takim wieku jadłbym po prostu dużo tego co jesz teraz.

Co do ćwiczeń masz tu wszystko opisane http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.htm

Opublikowano

Jak już chcesz ten trening

nogi- martwy , przysiad , wykroki ze sztangielkami 3x10 serii , tylko takie obciążenie żebyś po serii nie miał zadyszki
plecy -podciąganie
klata - wyciskanie lub sztangielki na ławce +
barki -szrugsy
triceps - pompki w podporze tyłem , bądź francuskie wyciskanie
biceps , uginanie sztangielek /podciąganie podchytem

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Jak już chcesz ten trening

nogi- martwy , przysiad , wykroki ze sztangielkami 3x10 serii , tylko takie obciążenie żebyś po serii nie miał zadyszki

plecy -podciąganie

klata - wyciskanie lub sztangielki na ławce +

barki -szrugsy

triceps - pompki w podporze tyłem , bądź francuskie wyciskanie

biceps , uginanie sztangielek /podciąganie podchytem

Bez martwego ciągu, bo plecy sobie chłopak popsuje, zamiast warto ewentualnie wyprosty tułowia.

Opublikowano

W 11 lat to sie ucz chodz do szkoły nie uciekaj, jedz cale obiady i uprawiaj sport razem z dzieciakami na dworze. Gwarantuje, biceps będzie większy, ale jak dorośniesz.

W ogóle co sie z tym światem dzieje ze w wieku 11 lat gość sie martwi swoim bicepsem, ja pierdole. Mam 19 lat i mam wyjebane ile mam w bicku :D

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za te porady co jeść i jakie ćwiczenia wykonywać, naprawdę dużo mi to pomogło.

Wszyscy którzy pomogli otrzymali plusika.

W ogóle co sie z tym światem dzieje ze w wieku 11 lat gość sie martwi swoim bicepsem, ja pierdole. Mam 19 lat i mam wyjebane ile mam w bicku :D

Ja nie mam wyjebane ile mam w bicku bo chce coś w życiu osiągnąć a nie tylko siedzieć przed klawiaturą.

Opublikowano

Bez martwego ciągu, bo plecy sobie chłopak popsuje, zamiast warto ewentualnie wyprosty tułowia.

dzieci w wieku 8 lat robią podrzuty , proszę Cię

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za te porady co jeść i jakie ćwiczenia wykonywać, naprawdę dużo mi to pomogło.

Wszyscy którzy pomogli otrzymali plusika.

Ja nie mam wyjebane ile mam w bicku bo chce coś w życiu osiągnąć a nie tylko siedzieć przed klawiaturą.

Znaczy zależy, bo na uniwersytetach doktorem nie trzeba być przypakowanym. Aczkolwiek to twoja decyzja, jestem w pełni obiektywny i powodzenia.

Opublikowano

Znaczy zależy, bo na uniwersytetach doktorem nie trzeba być przypakowanym. Aczkolwiek to twoja decyzja, jestem w pełni obiektywny i powodzenia.

12028.png

Opublikowano

dzieci w wieku 8 lat robią podrzuty , proszę Cię

Martwy ciąg trzeba robić w 100% poprawnie technicznie, inaczej może być różnie. Wiesz jak krótkie są mięśnie które pracują w wyprostach i martwym? Jednak wyprosty są bezpieczniejsze... Jeśli ćwiczy gdzieś gdzie doświadczona osoba ma Go na oku, wtedy może robić m.ciąg...
Opublikowano

Po 1, w takim wieku, twoje ciał dopiero się kształtuje, więc potem możesz

mieć dużo problemów z ciałem (objawiających się po 30-stce)

Po 2. 30cm w bicku ma większość dzieci w twoim wieku.

Po 3. ...

k5x1.jpg

54cm

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Te zdjęcia to są same mięsnie :P , człowieku ćwicz martwy ciąg , brzuszki , biceps , jedz steki co burneika i będziesz taki jak on , będziesz jak hulk olej tych co piszą abyś nie ćwiczył , kłamią zazdroszczą ci że ty masz tak wielkie marzenia :D , ćwicz dzień w dzień ale nie o każdej porze dnia bo to jest bezsens lepiej o 19-20 14-15 po posiłku najlepiej .

@UP jasne... to nie jest 54 , to jest ze 33? przybliżone zdjęcie więc wiesz..

..

Opublikowano

Te zdjęcia to są same mięsnie :P , człowieku ćwicz martwy ciąg , brzuszki , biceps , jedz steki co burneika i będziesz taki jak on , będziesz jak hulk olej tych co piszą abyś nie ćwiczył , kłamią zazdroszczą ci że ty masz tak wielkie marzenia :D , ćwicz dzień w dzień ale nie o każdej porze dnia bo to jest bezsens lepiej o 19-20 14-15 po posiłku najlepiej .

@UP jasne... to nie jest 54 , to jest ze 33? przybliżone zdjęcie więc wiesz..

to troll?

Opublikowano

chodz na mnie cwicze 5 lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...