Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem mały bajceps - za pomoc lajk

cycek35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem a mianowicie mam dość mały biceps (dokładnie 31)

posiadam hantle, gryf lekko łamany, ławeczke.

Prosiłbym o jakieś cwiczenia które dadzą wycisk bicepsowi. oprócz pompek, bo zrobię max 15 i nie daje rady :P

Waga: 54KG

Wzrost: 160cm

Za uzasadnioną wypowiedź daje lajka.

" Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady, a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz "

Trenuj do końca ... do upadłego. Bo trening to walka by dążyć do czegoś.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

synthol jedynie

hahahahahaahhahahahaha, wyjdź. Ale śmieszne aż zapomniałem się zaśmiać. Proszę o normalne odpowiedzi.

" Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady, a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz "

Opublikowano

Biceps? Jak nie dajesz rady pompek robić to rób triceps. Francuskie wyciskanie, opuszczanie hantli za głową. Na bica to jak jakieś szerokie krzesło znajdziesz to zrób sobie modlitewnik i cwicz na nim. Jeszcze jakieś pytania? Pisz chętnie odpowiem.

Opublikowano

hahahahahaahhahahahaha, wyjdź. Ale śmieszne aż zapomniałem się zaśmiać. Proszę o normalne odpowiedzi.

dziecko 11 lat , proszę Cię niemowlęcia + siłownia = kalectwo

Bicepsa samego sie nie trenuje

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Kto tu jest dzieckiem? Niby taki kozak a dostał byś strzała i byś przepraszał. Nie pisz więcej w tym temacie proszę bo będą znów warny za flame.

Biceps? Jak nie dajesz rady pompek robić to rób triceps. Francuskie wyciskanie, opuszczanie hantli za głową. Na bica to jak jakieś szerokie krzesło znajdziesz to zrób sobie modlitewnik i cwicz na nim. Jeszcze jakieś pytania? Pisz chętnie odpowiem.

Dzięki za porady, trzymaj lajka

Opublikowano

Troll czy idiota?

@up. Strzał od 11 latka, pozdro, boję się. Nie dosięgnąłbyś nawet do mojej twarzy.

@Chodź na zakupy z mamą i noś reklamówki.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

11lat? Proszę cię, w tym wieku to ważniejsza jest szkoła. Zresztą po co ci biceps? Dla szpanu przed dziewczynkami w podst? I tak, możesz mnie hejcic, mi to zwisa, ale ty pomyśl, żebyś nie wszedł w gówno jakim są sterydy.

Opublikowano

11lat? Proszę cię, w tym wieku to ważniejsza jest szkoła. Zresztą po co ci biceps? Dla szpanu przed dziewczynkami w podst? I tak, możesz mnie hejcic, mi to zwisa, ale ty pomyśl, żebyś nie wszedł w gówno jakim są sterydy.

Nie mam zamiaru brać sterydów NIGDY, a co do zjebanych dziewczynek w podstawówce to mam je w dupie. Robię to tylko dla siebie.

Troll czy idiota?

@up. Strzał od 11 latka, pozdro, boję się. Nie dosięgnąłbyś nawet do mojej twarzy.

@Chodź na zakupy z mamą i noś reklamówki.

Taki kozak to chodź na PW to się zgadamy

Opublikowano

Chłopak jest w wieku dorastania, gdzie warto o siebię zadbać. Sport to zdrowie zapamiętaj, to się tyczy każdego wieku...

Zamiast siedzieć przed komputerem i odkładać sobie tkankę tłuszczową, warto zrobić sobje w tym czasie bicepsa - nawet samego, gdyż samo to ograniczy Ci twój czas na np. komputer ,czy telewizor. Polecam jednak trening całego ciała klata, plecy, barki, biceps, triceps, brzuch i przede wszystkim - NOGI.

@up

Ćwicz całe ciało, tylko bez cieżkich cwiczeń, które źle mogą działać na kręgosłup.

Opublikowano

Chłopak jest w wieku dorastania, gdzie warto o siebię zadbać. Sport to zdrowie zapamiętaj, to się tyczy każdego wieku...

Zamiast siedzieć przed komputerem i odkładać sobie tkankę tłuszczową, warto zrobić sobje w tym czasie bicepsa - nawet samego, gdyż samo to ograniczy Ci twój czas na np. komputer ,czy telewizor. Polecam jednak trening całego ciała klata, plecy, barki, biceps, triceps, brzuch i przede wszystkim - NOGI.

@up

Ćwicz całe ciało, tylko bez cieżkich cwiczeń, które źle mogą działać na kręgosłup.

11 lat i siłownia ? Złamał by się pod Cięzarem , jeszcze jeszcze jego kręgosłup i kości nie są wykształcone całkowicie .

Niech dziecko wróci za 3-4 lata to jest dobry wiek .

Opublikowano

@up

Wiem, wiem . Chyba jedyny tutaj ogarnięty który normalnie odpowiata btw cwicze klatke, nogi , biceps triceps itp przez cały tydzień.

hahahah 11 latek kozaczy w neciee ....ooo 11 latki Hooligans :D aż strach sie bac :D

wow tak bardzo śmieszne wow

11 lat i siłownia ? Złamał by się pod Cięzarem , jeszcze jeszcze jego kręgosłup i kości nie są wykształcone całkowicie .

Nie biorę dużych ciężarów, cwicze sam więc wybieram optymalnie np biorę TYLKO 25KG na klate i to jest bardzo mało.

Opublikowano

Wiem, wiem . Chyba jedyny tutaj ogarnięty który normalnie odpowiata btw cwicze klatke, nogi , biceps triceps itp przez cały tydzień.

wow tak bardzo śmieszne wow

Nie biorę dużych ciężarów, cwicze sam więc wybieram optymalnie np biorę TYLKO 25KG na klate i to jest bardzo mało.

ale ty rozumiesz że jesteś za młody

Opublikowano

Kto tu jest dzieckiem? Niby taki kozak a dostał byś strzała i byś przepraszał. Nie pisz więcej w tym temacie proszę bo będą znów warny za flame.

Dzięki za porady, trzymaj lajka

Skończ pisanie już takich rzeczy bo stajesz się pośmiewiskiem internetu :D

Opublikowano

Dobra dowiedziałeś sie to skończ temat trollu ^^

nie jestem żadnym trollem, wolę siedzeć i cwiczyć a nie tak jak ty siedzisz tylko przed komputerem.

ale ty rozumiesz że jesteś za młody

Czemu niby za młody? Okres dojrzewania to w sam raz na cwiczenia

Skończ pisanie już takich rzeczy bo stajesz się pośmiewiskiem internetu :D

Kolejny gimbus któremu tylko internet w głowie, w dupie to mam.

Opublikowano

A kto tu pisze o niewiadomo jakim ciężarze? Samo bieganie doskonale wpływa na mięśnie-wszystkie. Czy to znaczy, że nie wolno Mu biegać, czy też pływać? To samo tyczy się siłowni, na której nie cwiczysz maksymalnym cieżarem, jaki tylko dasz radę podnieść tylko takim, by dać radę zrobic wszystkie zaplanowane serie i zmęczyć mięśnie w taki sposób, by w ciągu 2-3 dni się zregenerowały. Takie ciężary w żaden zły sposób nie wpływają na kości, ani na ich rozwój, jedyne czego powinien unikać to podnoszenia ciężarów na kręgosłup. Zaś cwiczeniem, które swietnie rozbudowywuje kręgosłup jest podciąganie się na drążku! Samo zwisanie na nim jest bardzo zdrowe i przynajmniej raz dziennie powinno się go rozciagać przez minutę. Nie mam racji?

Opublikowano

e9d0e3d3e252c4545db056451bba345f_origina

@Topic

W tym wieku to na prawdę głupota... Ćwicz kondycję biegając, najwyżej poczekaj ze 2-3 lata i wtedy zacznij.

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

e9d0e3d3e252c4545db056451bba345f_origina

@Topic

W tym wieku to na prawdę głupota... Ćwicz kondycję biegając, najwyżej poczekaj ze 2-3 lata i wtedy zacznij.

ale ja nie prosiłem o twoje zdjęcie. Nic nie wniosłeś do tematu "Ćwicz kondycje biegając" było już dużo wcześniej.

Opublikowano

Właśnie jestem po treningu, mam wysłać fotki jak nie wierzycie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...