Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|| ArcanaCraft || - [Survival + Frakcje + RPG] [TeamSpeak3] [50-Slot] [No-Premium] [Dedyk] [Drop] [XP] [Gildie] [1.7.2]

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer dobry. Idealnie dopasowany exp, Dobry drop, Miły Admin jak dla mnie 9,2/10 :) szczerze polecam serwer :)

@Edit szczególnie podoba mi się system Wydobyte Ogólnie:016599ecb664946d.jpg

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

a ip tsa jakie ?

Z TeamSpeakem 3 nastąpił jakiś problem, zgłosiłem już sprawę do hostingu i czekam na odpowiedź.

Napisze jak będzie już dostępne.

Dziękuje wszystkim za opinie i zapraszam na serwer ! :)

Opublikowano

Pograłem chwile i muszę powiedzieć że serwer trzyma poziom poprzedniej edycji a nawet ją gromi. Wszystko zostało usprawnione i działa wyśmienicie.Na początku były malutkie lagi ale teraz wszystko śmiga jak należy. Gorąco polecam!

50 Postow[X]

100 postów[]

200 Postow[]

500 Postów []

Opublikowano

Obecnie są problemy z maszyną, będziemy przenosić w najbliższym czasie serwer na lepszy hosting przez co lagów nie będzie. Czekamy tylko na wolną maszynę, dodaliśmy serwer TeamSpeak3 dla tych co wolą sobie pogadać. Ip na razie nie ulega zmianie.

Zapraszam na serwer

Opublikowano

A ja się zapytam... po co "RPG" w temacie?

Witam, warto także zapytać czemu ostatnie, otóż RPG to tylko lekki dodatek do naszego serwera Survival + Frakcje to główny typ.

Na naszym serwerze znajdziesz różnorakie rankingi, zbieranie exp, ekonomie oraz questy myślę że to wystarczająco aby dodać taki mały skrawek RPG.

Grzechem by było po prostu was o tym nie poinformować.

Jeśli bym chciał taki prawdziwy RPG to bym napisał same słowo RPG.

Pozdrawiam oraz zapraszam na serwer :)

Serwer on

Opublikowano

Świetnie, jednak nie sądzę, żeby rankingi, zbieranie expa i ekonomia czyniły serwer, serwerem RPG. No dobrze... były "elementami RPG". Jeżeli są questy, to jak najbardziej. Prezentacja dość skromna i z tego co oglądałam, te informacje nie są w niej zawarte.

Opublikowano

Nowe IP: s102.mineserv.eu:22014

@Up Jeśli bym chciał zrobić RPG bym napisał RPG

To Survival+Frakcje + RPG

Nie szukajmy dziury w całym i zakończmy spam.

Opublikowano

Dodano autorski skrypt na questy.

/zadania

Przepraszam a dlaczego nie napisałeś że zrobiony przeze mnie? :D dostałem za to dostęp do pokoju VIP :D ~Dardeken

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Przepraszam a dlaczego nie napisałeś że zrobiony przeze mnie? :D dostałem za to dostęp do pokoju VIP :D ~Dardeken

Bo jest autorski, zostanie usunięty i napiszę po swojemu ? Pasuje ?

Zapraszam na serwer.

Opublikowano

Serwer warty polecenia, zapraszam!

Dziękuje za opinie i zapraszam na serwer.

Mam nadzieję że będzie was więcej :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...