Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sune4S - Prywatny serwer

hersen233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ma potencjał. Wystarczy go dopracować. Opcja z kowalem na x5 jest dobra, pod warunkiem, że wszystkie ulepszacze będą dropić w dobrej ilości, bo po co mi 100 tynek jak mam 20 szczęścia i 10 formuł? Proste. Trzeba to zoptymalizować, by grało się przyjemnie.

Opublikowano

Mi chodzi o to, ze drop bylby np za moba 1/2s a jedna tynka za nie wiem 600-700s by byla.

Za takie 5 godzin dropu masz ok. 10 kazdych tynek i za nie wbijesz caly set +19/20 :)

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

ok:D niech i tak będzie. Możesz dodać do sklepów jeszcze jakieś inne itemki na bonowanie lub cos w takim stylu. OFC za kase.

Opublikowano

Kiedy mniej więcej serwer powstanie? Jakaś przyblizona data? Fajnie by było, gdyby wstawiałbyś screeny z testów i nowych prac :D

Opublikowano

Tynki w sklepach po 1.7gold, bo jak ma byc po 700s a drop po 1/2s to 20min dropu na td20 (pajączki) i masz juz z 3/2gold

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

po 1.7g za zadnego kija nie dam. 700/600s dam tynki np, co do calego serwera moj pomysl zmieniony,

aby na start dostawalo sie odrazu 5 lvl zamiast 1, 1g na start, i set zwykly 1lvl +16 caly.

Exp do 30lvl bedzie ok 15 min potem expij i expij drop z kazdym lvl bedzie wiekszy np na 30 dostajesz po 1s na 35 bedzie po 2s prawie lecialo

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Nie, nie jesli taki typ mialby byc to zapewno gralo by na oko z 30 osob, ale moze i bedzie takie pvp nic nie wiadomo :)
Moze ktos pierwszy wbije max lvl?

Mam kolejna propozycje ze jak gracie na PL badz gdzies i macie te skrzynki za lvl i np peleryna itp jest, chcialbym zrobic takie lekko podobne ale w liscie bedzie co te 5 lvl, co wy na to? :)

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ciekawe rozwiązanie. Można by też zrobić np. event 5-10 pierwszych osób (liczba osób zależy od popularności serwa) dostaje broń pvp za wbicie max lvl'a.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Hikary, nie w tym zyciu :)

Moze tam dam za wbicie maxa listem bron 1/2 pvp i juz :) Potem sami robcie te pvp.

Tak jak pisalem upp duzy to pomeczycie sie z 3 dni na ta lage pvp a potem wbijacie na +24 :D

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

3.5 to nie stare czasy. Oryginalne ustawienia na patchu np. 1.5 by bylo najlepsze - prawdziwe stare czasy

max level 67. (doki 10, 21, 31, 41, 51, 61) (ewentualnie patch 1.6 - 76 level max)

brak możliwości rozwoju wiekszosci skilli na maksa

brak tynktur w IS (wszyscy latali w eq ledwo się jarzącym)

stare czasoprzestrzenie, narwashi, arahur, 2 bitwa, z możliwością wydropienia rzeczy ze starymi bonami (łuki z +23 prędkością, sztylety po 10 ilości, krytyczki wysokie i takie tam)

stary balans między profesjami i w ogóle, wszystko co stare i dobre

Opublikowano

Tylko czy dałoby rade zrobić stare skille i balans tychże, to samo sie tyczy starych czasoprzestrzeni i dropu starych bonów etc, etc.

Opublikowano

Dokładnie:D Tylko nie rób tego znów takiego ciężkiego, bo to nie przejdzie... Medium myśle taki by wystarczył. Jeżeli coś by nie pasowało, możesz zmienić i tyle.

Opublikowano

Tomeczko? SS z panelu na VPS mam zrobic? Juz z rana zaczynam robic

@Grzechis

Ty wiesz co ja mam.. 3 serwery ogarniac chillblock upadl drugi 300 slotow gra 100 osob i ten 4s jeszcze.. :D

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

@Ref

Odwieszam temat, postanowilem zrobic na plikach 4.0, gemstony, mapa nowa, td 90, nowe eq, nowe kolory

Exp x5

Upp x3
Drop x6
Wbijanie bonow x3
Bizu x4

+ Bedzie codziennie w godzinach 8:00 oraz 15:00 respily sie smoki eventowe, ss z serwera.

1392277157-U401671.jpg

Serwer rusza za 2 dni.

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...