Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sune4S - Prywatny serwer

hersen233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1393516342-U401671.png

Strona serwera:

http://sune4s.exone-web.pl/

Max LvL: 90
Upp: x2 Niz na PL
Drop kasy: x10 ( Okolo za moba poczatkowo 11s )
Exp: Prawie jak na PL ale ciut wiekszy =)
Patch 3.9 ( Niedlugo 4.1 )

Rejestracja u tomeczkoo na hamachi,

jak na dedyku bedzie u mnie oraz tomeczka.

Sieci hamachi:

sune3.9
sune3.9 2
sune3.9 3
sune3.9 4
Haslo 123

Co znajdziemy na serwerze?:

- Nowe Kolory,
- Nowe EQ,
- Nowa mapa ( Gory colossus czy jakos tak xD ),
- Lochy, marduki,

- Nowy styl chodzenia,

- Nowe mounty ( biale ), mozliwosc dodania bialego behemota badz pajaczkow :),
- Nowy wyglad GM Chat.

Klient:

https://mega.co.nz/#!VhsgRZKL!PvICNxkPNtBKlzClkAapRVYgQzgnognrCRZ31rAOkA4

( Skanu nie moge dodac - za duzy plik )

Jak zagrac na serwerze?

Po pobraniu klienta, wypakowaniu na pulpit usuwamy tclient.bat i tworzycie skrot od tclient, potem element docelowy po tam tclient.exe blablablal po " dajecie takie ip: 25.184.21.234 4816 wazne zeby po " byla spacja.

Co zrobic jak sie pokazuje blad hackshielda?
U niektorych jest tak ze wyskakuje ciagle u innych zadko, u mnie jest ze sie pokazuje, wylaczam antivirusa oraz klikam OK i gram :)

U was nie dziala tak?

Nie hackujcie :D ( Zartowalem ) Polecam wylaczyc antivirusa badz programy, ktore szkodza innym.

Administracja serwera:
- [GA]Tomeczkoo
,

- [GM]xNic3Sk1llx1337

Kilka SS z serwera:

1392542747-U401671.jpg

1392542779-U401671.jpg

1392542810-U401671.jpg

Niedlugo wiecej SS :)

Zapraszam do wyrazania opinii na temat serwera.

KONIEC

~ REBEKKA

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ciekawe czy wypali. Ja jestem jak najbardziej za tym aby postawić polski serwer. Można by zrobić coś takiego jak wspólny boss. Coś takiego jak zrobili tą nowa mapę gdzie i derki i valo muszą pozabijać potwory i bossy ale i siebie to zrobić coś takiego w ardir i tam dać jakiegoś bossa 1000k hp np. 1-4 razy w tygodniu w ustalonych tygodniach. Do tego trzeba oczywiście zedytować clienta.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Coś takiego było na pl-u.

Jak już ja bym był za lochami-potrzebne full pt ,moby silniejsze niż na marduku przejscie zajmie dużo czaso ,a nagroda bedzie taka O.

Ale żeby to wypaliło serv musi być popularny jak p4story

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

No ciekawe czy wypali. Ja jestem jak najbardziej za tym aby postawić polski serwer. Można by zrobić coś takiego jak wspólny boss. Coś takiego jak zrobili tą nowa mapę gdzie i derki i valo muszą pozabijać potwory i bossy ale i siebie to zrobić coś takiego w ardir i tam dać jakiegoś bossa 1000k hp np. 1-4 razy w tygodniu w ustalonych tygodniach. Do tego trzeba oczywiście zedytować clienta.

Hmm, hikary jesli znajdziesz mi te pliczki to chetnie postawie :)

@Up

Ja mialem tak na mysli stary patch 3.5 bez tych lochow, kolorow gemstonow i innych gowien.. Zeby przywrocic ten klimat 4story, z lekko kowalek wyzszym, ceny byly by w miare takie jak na p4story tam np laga +20 to z 35g tutaj by byla taka laga z +18/19.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Witaj,

Może ja się wypowiem jak ja to widzę: przedmioty z itemshopu potrzebne do ulepszania powinny zostać dodane wg. Twojej wizji, cena jest również dobra skoro 1-2g dropiłoby się dwie godziny.

Na start wystarczyłoby jakieś eq +6-+10. Kowal podkręcony żeby o eq +16-+18 było dosyć prosto tak do +20max, ale od +20 wzwyż już trudniej, nawet dużo trudniej.

Exp podkręcony, ale nie wiem X ile ponieważ nie znam się, ale na tyle by nie było konieczności robienia tych samych pieczęci 20raz bo to jest nudne i mało interesujące.

Hmmm, to chyba na tyle. Jeżeli coś jeszcze to pisz.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Max lvl proponuje 76.

Exp ze w 12 tyg grania po 2h by sie wyexpilo.

Tylko stare kolorki.

Itemy z IS dropią z mobów. Tylko ustawić %.

Ulepszanie takie ,że wbijesz 18 i jesteś wow.

Jak by się jakimś cudem udało to kowal w lonbley oraz tam u derkow ;o

Same konie, reniferki ,bawoły - krowy, behemoty i te pandy psują klimat :C

Bony na anhur ,3bitwa

+ bonusik - taki server to marzenie gdyż nikt nie bedzie grał bo:

1.niema pewnosci ze dorobi sie czegoś a serv zaraz padnie

2. all wolą pvp...

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Tak jak pisze up większość woli pvp więc exp nie powinien być aż tak wolny jak pisze up tylko np. 2 tygodnie po 1-2h grania i ma się maxa bo to co pisze up 12 tygodni to na pl'u się wbija maxa. Max lv proponuję 80 aby niektóre skille przynajmniej można było zmaxować. Itemki z is ( tylko te potrzebne do wbijania czyli tynki, szczęścia, mistrze itp.) powinny dropić na narwie i 3bitwie tak samo bony oczywiście chodzi mi o runki. Kowal jak na pl'u, co do wierzchowców to można dać tak jak mówi up albo np. krowe/pande lub behemota za turniej tygodniowy (jeżeli będą) lub za 1/2/3 miejsce w rankingu miesięcznym. Pliki mogą być 3.5 ale połowa będzie płakać że kolorków nowych nie ma więc można je dodać :).

Opublikowano

Fajnie by bylo, gdyby dropiły krytyki na2 bitwie i łuki 23 speed z czaso oraz inne unikatowe bony typu 15 speed do rózgi krytyk magiczne z run i tego typu sprawy, eq tylko stare pvp, kamyki powinny dropić z czegoś lub samemu je robić

Opublikowano

To czekamy. Wiadomo może kiedy serwer ma powstać lub kiedy jest przewidywany termin powstania serwera? Co do maxa 68lv to sądzę że jest trochę za mały na eq +18/+19, ja bym podwyższył do 75-80. A co do osób to 20 to moim zdaniem trochę za mało :) bo to po 10 osób na królestwo.

PS. Sądzę że nie będzie grało 20 osób ale około 50.

Opublikowano

Tak na oko? Najpierw musi do mnie kasa przyjsc czyli kolo 20 stycznia, z tomeczkiem pogadac czy by pomogl mi z tym :) Jesli Tak to np lvl max 76 tak jak kiedys

:P

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

@up2

Hikary, na servie tomeczka za dnia (Na pve) Grało ok 10 osób ;) Na pvp z 25 więc nie sądze aby na serwie hersena grało z 50 osób, nie oszukujmy się jeżeli to ma być polski serwer ...

Opublikowano

@UP

WLasnie ze na PvE gralo wiecej osob jak tomeczko dawal swoim znajomym nowe itemy wybonowane juz wszystko +24 Jesli by nie dawal to by bylo tak jak pisales ok 10 osob.. To byl bez sensu serwer

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

hersen, taki jaki ty serwer postawisz, to nie wytrzyma tygodnia. Gowniana maszyna za gowniane grosze. Po co serwer na ktorym bedzie gralo max 15 osob? Na co komu hard? Na plu nie trzeba wydac zlotowki aby miec set 20 i bron 22 pvp, troche czasu poswiecic i wszystko mozna miec. Miesiecznie na plu robilem 1000g, tak przez 5 miesiecy, potem zaczalem handlowac itemami 22, kupowalem tanio, sprzedawalem 400-500g drozej i tak w ciagu miesiaca mialem kolo 5000gold dla siebie. Teraz latam w secie 22 pol nowego, pol starego, kusza lamentu 23 =) Wszystko zajelo mi jakies 8 miesięcy, zwazywzszy na to, ze zaczynalem od totalnego zera po powrocie do gry bylem bez niczego. Stoi vendeta juz pol roku ponad jak nie lepiej, stoi eden4s only pvp na patchu 4.3 ( nowe sety, bronie, itemy ) od dwoch tygodni.

Opublikowano

@UP Za gowniane grosze powiadasz?

Mialem zamiar wykupic maszyne za 100 €, taka maszyna jak na serwer METKA ale troszke wiecej.. Przechwalac jak AleTypek itemkami nie musisz.

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...