Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KWADRATOWA MASAKRA 5[REDVSBLUE] 1.6.4 OR 1.7.2

MagicznyKrzys

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na razie jesteście wszyscy dodali, lecz jeżeli np ktoś będzie coś od*pierdalał na serwerze to go wywale i tyle. Start będzie prawdopodobnie przesunięty gdzieś 18-20. Jeżeli nie przyjdzie więcej osób, to start się niestety nie odbędzie. A nie chce startować tak, że np są drużyny 4vs4 i potem ludzie dochodzą.. Według mnie takie coś jest bez sensu :)

@edit Chciałbym ktoś przejść do red? Bo za dużo osób jest w blue. Pytam z dobroci, potem samodzielnie będę przerzucał :D!

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Nick: Tiyo
Dlaczego ty? Od dłuższego czasu szukam jakiegos ciekawego serwera. Myślę ze milo spędzę tam czas. :)
Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem:2-5h
Drużyna: czerwoni :)
Potrafisz współpracować:Tak
TeamSpeak: Tak :>

MagicznyKrzys jak mozesz to napisz na gg: 43823872 Mam jeszcze kilka Pytan :>

Opublikowano

Podanie na WL: R3coNxPL

Nick: Sumanok

Dlaczego ty?: Jestem ogarnięty, mogę długo siedzieć przed komputerem ogarniam pvp i parkour i chętnie bym zagrał na takim serwerze ;].

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem: Szkołę kończę średnio ok 13 więc mogę siedzieć do 20 później zadania i mogę jeszcze wejść jak coś a w weekendy mogę cały dzień ;].

Drużyna: Może być blue (jak coś możesz przenieść)

Potrafisz współpracować: Jasne.

Mam ts i mikro.

I na jaką wersje chcecie ten serwer? 1.6.4 czy 1.7.2?

1.7.2

zpot.png

Opublikowano

(...) nie mam zwyczaju rozmawiać z nieznajomymi , zważywszy na to , że w gry typu Minecraft grają ludzie po 10-12lat ...

@edit Chciałbym ktoś przejść do red? Bo za dużo osób jest w blue. Pytam z dobroci, potem samodzielnie będę przerzucał :D!

Można by się wiekiem podzielić. Może młodym uda się obalić mit, że są mniej ogarnięci ;p

Opublikowano

No nie wiem. Ja w każdym razie czekam do tej 18:00.

A jak mamy się kontaktować między sobą, hem?

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@UP

Myślałem o tym, ale nie wiem czy np osoba, która ma 20lat chciała by grać z 13-14 latkiem.

Nie wiem czy mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o teamy młodzi vs starzy.

PS: Nie mogę do Ciebie wysyłać wiadomości na forum, daj jakiś kontakt albo zrób coś z tym , inni tez mogą mieć taki problem może.

@up: Ma być ts.

Opublikowano

Jeżeli macie jakieś pytania do mnie to piszcie na gg:4491873. Zaczynajcie wiadomość od Nick: oraz jaką sprawę macie.

Potem podam Wam ts'a. Gdzieś godzinkę albo dwie przed startem :)

@UP

A, o to Ci chodziło. Nie wiem, czy to byłby dobry pomysł, lecz jeżeli młodsi nie mają nic przeciwko to czemu by nie ;>

1384358313-U695412.png

Opublikowano

O Super, będzie miodzio o ile się wszystko uda.

A tak wgl ile nas już w sumie jest? :)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Nick: Revision342

Dlaczego ty?: Bo mam ochotę zagrać na km. Dawno nie grałem w taki typ.

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem: 2-3 godz

Drużyna: Obojętne

Potrafisz współpracować: Tak

Opublikowano

Thx.

Ale Krzysiu, zauważyłem coś..

Nie ma CIĘ na liście O.0 :?????!

Czemu, nie grasz z nami?

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Nick: Mafik123

Dlaczego ty?(rozwiń to) Bo ogarniam pvp dlatego że gram na serwerach hardcor i mam dość dużo gildii umiem współpracować i grać razem.

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem: 4/5 godzin.

Drużyna: Red

Potrafisz współpracować: Tak dlatego że posiadam dużo gildii.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

A okej. Już się o Ciebie bałem :P

Wiesz, widzę, że Granie nam się baaardzo uda :P

Niedługo będzie 10 vs 10! :P

A gra będzie polegać tylko na dzisiejszej grze, czy to będą terminy w których się bedziemy umawiać??

Nie jestem zbytnio zorientowany w tematach Kwadratowej masakry(Bo wolałem się zajmować swoim serwem, hehe), ale budować i walczyć umiem, to jestem Happy hehe :P

A jakie są pluginy jeśli mogę spytać?

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Pluginy są dobrane pod ten serwer. Czyli lifeban, otherdrops, gildia,expstone, owce terrorystki itp ^^

Na tsie wyjasnie potem, bo teraz koncze serwer robic > :D

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Haha, okej!

Wbije na serwa i będzie wiadomość:

"Player S0L1D3R was killed by Server x4"

"Player S0L1D3R was banned permanent"

Hihi, zalety LifeBana :P

Ej, a czy mogę zgłosić kolegę? On nie może w tym dziale pisać (Nie ma 50 postów)

Jak coś to tutaj jest jego podanie:

Nick: Klepac

Dlaczego ty: Umiem walczyć na pvp. Dodam iż moje umiejętności trenowałem na serwrach pvp i na hardware SKKF'a. Ogarniam, jestem pomocny miły i zabawny.

Ile czasu spędzasz przed komputerem: ok 8h

Drużyna: Blue

Potrafisz współpracować: Oczywiście

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Co myślicie o młodzi vs starzy?

(...)Nie wiem, czy to byłby dobry pomysł, lecz jeżeli młodsi nie mają nic przeciwko to czemu by nie ;>

???

Opublikowano

Ej, to dodalibyście go?

ON nie może w tym dziale nic pisać bo nie ma 50+ postów :(

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...