Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KWADRATOWA MASAKRA 5[REDVSBLUE] 1.6.4 OR 1.7.2

MagicznyKrzys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieeeeeeeeeeeeeeeeeema!

Chciałbym Was zaprosić na serwer typu KM5!

Nie wiesz co to jest KM5?

Jest to tryb w którym dzielimy się na 2 drużyny [red oraz blue] Na początku każda z drużyn musi zebrać itemy, które są potrzebne na stworzenie gildi.

Gdy tą gildie się już stworzy, to trzeba zbudować zamek, w którym później będziemy musieli bronić jak i starać się przejąć zamek drugiej drużyny! Na początku będzie pvp wyłączone, lecz potem pvp zostanie włączone.

Gdy pvp będzie włączone NIE MOŻNA ATAKOWAĆ NIEOFICJALNIE drugą drużynę, lecz można się miedzy sobą bić(nie na terenach gildyjnych)

Start przewidziany dnia 11/01/2014 14-18(Czas się waha, bo nie wiem ilu będzie chętnych)

Podanie na WL:

Nick:

Dlaczego ty?(rozwiń to)

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem:

Drużyna:

Potrafisz współpracować:

TeamSpeak:91.234.146.95 room 3 haslo magicznykrzys

OSOBY BEZ MIKROFONU ORAZ NIEAKTYWNOŚCI NA TSIE NIE ZOSTAJĄ DODANE!

Drużyny:

Red:

-Alek747

-OmurPvP

-Tiyo

-l30Yl30Y

-Anonim

-Czeli

-Esavaner

-NocnaKluska

-Revision342

-

Blue:

-Johny

-S0L1D3R

-Seta1337

-Neostr

-FigmenPL

-Firefowller

-Adin100

-Sumanok

-Klepac

-

Macie jakieś pytania? Piszcie pod tematem! :)

Pozdrawiam MagicznyKrzys!

1384358313-U695412.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lubię ten typ rozgrywki dlatego się odezwę:

Ile slotów będzie miał server? Kto go będzie hostował? Server non-premium?

Ile czasu dajesz na rozstrzygnięcie?

1.6.4 czy 1.7.2? - Bardzo ważne dla mnie i myślę dla wszystkich graczy non-premium. Nie ma lepszej wersji, w moim przypadku chodzi o przygotowanie się.

Johnny

POZDRO!

Opublikowano

Lubię ten typ rozgrywki dlatego się odezwę:

Ile slotów będzie miał server? Kto go będzie hostował? Server non-premium?

Ile czasu dajesz na rozstrzygnięcie?

1.6.4 czy 1.7.2? - Bardzo ważne dla mnie i myślę dla wszystkich graczy non-premium. Nie ma lepszej wersji, w moim przypadku chodzi o przygotowanie się.

Johnny

POZDRO!

Serwer ma 20slotów, które są od craftserv. Non-premium również może wejść. Chce podjąć decyzje razem z Wami, bo nie chce żeby było takie coś, że ktoś jest lepszy i od razu druga drużyna się poddaje, czy coś.. Wersja serwera zależy od Was, bo mi to jest objętnie, dlatego napisałem 1.6.4 or 1.7.2 :)

Te serwery wyszły z mody , 3 razy na nie , następny !

To, że ty tak sądzisz nie znaczy, że inny również. Jak już chcesz sobie nabijać posty, to chociaż stawiaj odpowiednio przecinki.

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Te serwery wyszły z mody , 3 razy na nie , następny !

Ewidentne nabijanie postów ale ja chętnie odpowiem.

Taki typ gry jest dobry dla graczy sezonowych, którzy nie mają ochoty zaczynać nowej gry na np. serverach sv-frakcje gdzie zanim zacznie się akcja trzeba pograć tydzień.

Podczas mojej przygody z minecraftem tylko na takich serverach udało mi się poczuć najlepszy klimat tej gry - wspólne budowanie drużyny wsparte ts'em i dobrze wyważone pvp.

Coś niestety jest w tym , że takie servery wyszły z mody, jako że dawno żaden już nie powstał. Może już ludzi nie bawią. Mam nadzieję, że jednak tak, bo przecież sukcesem serveru tego typu jest odpowiednia ilość graczy po obu stronach i frekwencja. Tak więc zachęcam do udziału a spotkamy się po którejś ze stron!

Opublikowano

ten TS koniecznie ? nie mam zwyczaju rozmawiać z nieznajomymi , zważywszy na to , że w gry typu Minecraft grają ludzie po 10-12lat ...
Jeśli TS/mikro jest NIEKONIECZNE to prosiłbym odezwanie się na PW :)

Opublikowano

@UP

Nie będzie na tym serwerze takich osób, które mają 10-12lat. Ts jest niezbędny do komunikacji, więc raczej osoby bez TS'a nie przyjmuję.

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Nick: Johnny

Dlaczego ty?(rozwiń to) Bo kto inny

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem: Za dużo

Drużyna: Blue

Potrafisz współpracować: No jasne

POZDRO!

Opublikowano

Siemcia!

Ostatnio mi się nudzi i z chęcią bym się załapał na coś takiego :P

Tylko, gdzie ja mam napisać to podanie?

Tutaj, czy Tobie na Priv?

Na wszelki wypadek napiszę tutaj:

Nick: S0L1D3R

Dlaczego ty?(rozwiń to) Bo umiem współpracować, lubie też pogadać z ludźmi. Dogaduję się z nimi dobrze.

Nie jestem debilem i jestem kulturalny.Gdy uznam, że niepotrzebnie jest coś mówić, to nie mówie tego.

Zazwyczaj nie gadam bez sensu, ale nocą może się to zdarzyć :P

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem: Zależy. Jak nie ma rodziców to i cały dzień. Ale gdy są, niestety czas musiałbym ograniczyć do max 3h na dzień.

Drużyna: Nie wiem. Bylebym w jakiejś druzynie był. Lubie kolor niebieski, więc może w tej xD.

Potrafisz współpracować: Tak. A wręcz lubie to robić z innymi :P

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Okej, zrobione.

Jestem przyjęty? :P

A ile tak wgl, osób się już zapisało?

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Nie jestem doświadczony, ale czy może 6 osób już mogłoby wystarczyć? Wiem, że więcej osób= Lepsza zabawa ale w 6 osób, też może byc zabawa, co nie?

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Nick:Seta1337

Wiek:13(Wiem malo , ale nadrobie to ogarem , a i nie mam piskliwego glosu.

Dlaczego ty?(rozwiń to) Jestem ogarniety , nie przeszkadzam innym graczom i lubie takie serwery.Jezeli chodzi o wiek to tak jak wyzej nie mam piskliwego glosu mozecie mnie sprawdzic , takze umiem wspolpracowac.

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem:3-5 h

Drużyna:Bardzo prosze o dodanie do gildi blue.

Potrafisz współpracować:Oczywiście

#EDIT
Wedlug mnie moglbys wystartowac serwer , bo i tak ludzie dalej beda skladac podania.

Ja johny i sold1er to blue , tamtych mozesz juz dac do red ;d

2.png

Opublikowano

Nick: Neostr

Dlaczego ty?: Ponieważ uwielbiam współpracować, jestem otwarty na nowe znajomości, nie cheatuje, nie przeklinam i znam zasady ortografi.

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem: 3-5h ( w weekendy 6-8h )

Potrafisz współpracować: Oczywiście ;3

[PODANIE MOJEGO KOLEGI BO NIE POSIADA KONTA NA MPC]

Nick: FigmenPL

Dlaczego ty?: Bo lubię grać w MC, nie jestem nieśmiały, nie czituje, nie przeklinam, mam zachowanie (bdb) i lubie serwery tego typu.

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem: 4-5h ( w weekendy 6-7h)

Potrafisz współpracować: Tak .

Opublikowano

Co tak wszyscy chcą do blue? Diaxy tam są rozdawane, czy co?! :D

Nie jestem doświadczony, ale czy może 6 osób już mogłoby wystarczyć? Wiem, że więcej osób= Lepsza zabawa ale w 6 osób, też może byc zabawa, co nie?

Powiem Ci, że 6 osób to naprawde mało. Przynajmniej żeby było 5vs5 to byłoby sponio :)

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Podanie na WL:

Nick:

l30Yl30Y

Dlaczego ty?(rozwiń to)Chcę sobie pograć na takim typie serwera, myślę, że będzie fajna zabawa ^^

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem: 3h+

Drużyna: Red

Potrafisz współpracować:

Opublikowano

Nick: Anonim

Dlaczego ty?(rozwiń to) Ponieważ ogarniam pvp i ogólnie Minecrafta :x Posiadam ts'a oraz sprawne mikro . Mam dużo czasu :P Oraz lubie serwery kwadratowej masakry :X

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem:5h+

Drużyna:Red

Potrafisz współpracować: Tak

Opublikowano

Nick: Firefowller

Dlaczego ty?(rozwiń to) Lubię współpracować, rywalizować i takie tam. Ten typ serwera idealnie się do tego nadaje.

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem: Ol dej, ol najt

Drużyna: Ta lepsza,np. niebieska

Potrafisz współpracować: Tak

Opublikowano

Nick: Adin100

Dlaczego ty?(rozwiń to): Lubie rywalizacje.

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem: Wole nie wiedzieć ;c

Potrafisz współpracować: Ta

Opublikowano

Zapraszam do składania podań. Jeżeli do godz 13 nie będzie wystarczająco osób, to niestety start się nie odbędzie.

Poproszę jakieś info. Jest nas dosyć, czekamy na zgłoszenia? O której start serva, przesunięty? Odbędzie się? Kto dodany?

POZDRO!

Johnny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...