Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błędy podczas kompilacji

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie wigilia żeby psy gadały ludzkim głosem więc przymknij się teodorku. Prawda jest taka, że nie ma tego world edita, a próbuje zabłysnąć przed bandą 13 latków na mpc. Handluj z tym, taka prawda. A Ty Adrian oddaj ludziom hajs za dracos i przestań pierdolić o sobie bajki jak Matias bo to jest kurwa żałosne. Już nawet w ten temat nie wchodzę, zrobiłeś z siebie debila tym screenem, wiecej nie trzeba udowadniać.

Opublikowano

To nie wigilia żeby psy gadały ludzkim głosem więc przymknij się teodorku. Prawda jest taka, że nie ma tego world edita, a próbuje zabłysnąć przed bandą 13 latków na mpc. Handluj z tym, taka prawda. A Ty Adrian oddaj ludziom hajs za dracos i przestań pierdolić o sobie bajki jak Matias bo to jest kurwa żałosne. Już nawet w ten temat nie wchodzę, zrobiłeś z siebie debila tym screenem, wiecej nie trzeba udowadniać.

A sie przypierdoliłeś hajsu z Dracosa, 200zł z dracosa było dla mnie reszta dla malysza poszla, nie wiesz to nie pierdol lol

Opublikowano

dobre punche, w sumie prawdziwe, dlaczego dalej się odzywasz?

nie zabłyśniesz, jesteś idiotą i wszędzie się wpierdalasz , wypierdalaj

Opublikowano

dobre punche, w sumie prawdziwe, dlaczego dalej się odzywasz?

nie zabłyśniesz, jesteś idiotą i wszędzie się wpierdalasz , wypierdalaj

Teodor, wez sie wkoncu kurwa zakmnij i skończ pierdolic jak cygan z rozbitej rodziny

może, może nie

Opublikowano

A sie przypierdoliłeś hajsu z Dracosa, 200zł z dracosa było dla mnie reszta dla malysza poszla, nie wiesz to nie pierdol lol

Oh, kozaku - jak już zajebałes ss, to teraz, żeby się bardziej nie pogrążyć zapodaj SS z visual studio z napisem powodzenia kompilacji. Czekam. Daje 5000 że go nie dodasz.

Pozdro

Opublikowano

Wstane po południu to zrobie w programie napis z dedykacja do Wydymiona, a ss był z konfy na gg, bo z tela pisze. Także musisz sie wstrzymać do rana , bo dla Ciebie kompa nie bede odpalal <3

jest południe i gdzie masz kurwa ta dedykacje?

nie ma co przypisywac sobie zasługi innych osób

Opublikowano

A mi pisałeś, że z Dracosa nic nie dostałeś.

Czym więcej postów piszesz, tym większego idiotę z siebie robisz :)

Ps. gdzie screen?

Opublikowano

A mi pisałeś, że z Dracosa nic nie dostałeś.

Czym więcej postów piszesz, tym większego idiotę z siebie robisz :)

Ps. gdzie screen?

posty rosną IQ spada

zara bedzie screen bo juz world editor na mpc jest xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...