Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błędy podczas kompilacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A no chyba że tak ;d I tak by chuja zrobili , wyjebane na "internety" z reguły mają.

I tak z reguły na chuj się ze mną kłócisz zamiast normalnie pogadać, a mnei nie znasz ;) okazji jest wiele ;]

Dobra DERIN wypierdalaj

I o czym my mamy porozmawiać? O tym kiedy oddasz ludziom hajs za Dracos? Czy o tym jaki to z Ciebie znawca lua sądząc po [ironia]zajebistych[/ironia] tutorialach na yt?

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

adrian ty pro techniku ( dobrze ze jest google i znasz słowo kompilacja ) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH :).... kiedy robisz te serwery na zamówienie ??

masz proboszcz , na twój chujowy komentarz, twój chujowy ryj

1389387447-clip-11kb.jpg

I o czym my mamy porozmawiać? O tym kiedy oddasz ludziom hajs za Dracos? Czy o tym jaki to z Ciebie znawca lua sądząc po [ironia]zajebistych[/ironia] tutorialach na yt?

nie ma problemu, chcesz gadać o hajsie pogadamy o hajsie

Opublikowano

masz proboszcz , na twój chujowy komentarz, twój chujowy ryj

1389387447-clip-11kb.jpg

nie ma problemu, chcesz gadać o hajsie pogadamy o hajsie

I tak wygląda lepiej od Ciebie więc nie dojebałeś mu.

0LsM05U.png

Opublikowano

Mówisz że ma chujowy ryj pokaż swój też ocenimy :)

wejdz sobie na facebooka Adrian Ciura, mozesz se pohejtowac, albo proboszcz niech Ci zdjecie wysle, jak mi antyreklame robil D:

w porownaniu do niego , nie mysle ze jestem anonimowy ;o

Opublikowano

Nie no, nie najeżdżajcie tak na niego, w sumie to ma trochę racji z drugiej strony patrząc, lecz jak każdy miałby tak myśleć jak on to to forum nie miało by sensu.

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Nie no, nie najeżdżajcie tak na niego, w sumie to ma trochę racji z drugiej strony patrząc, lecz jak każdy miałby tak myśleć jak on to to forum nie miało by sensu.

Ogólnie gdyby każdy miał skompilowany i obcykany World Editor to dopiero by wyszło na jaw kto jest kozakiem w tworzeniu map.

Na pewno nie byłyby to osoby o których myślicie. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

Idzie sie przyzwyczaic, u mnie jest ta roznica, ze nie wolam miliona kolegow zaraz do hejtowania i mam na nich wyjebane ;] (endymion approve ~ autorem tego wiersza jest teodor na TeamViewerze 9 #YOLO)

Opublikowano

Ogólnie gdyby każdy miał skompilowany i obcykany World Editor to dopiero by wyszło na jaw kto jest kozakiem w tworzeniu map.

Na pewno nie byłyby to osoby o których myślicie. :)

Mam parę naprawdę dobrych pomysłów na mapy.

Głównym projektem jaki chciałem zrealizować to mapa 16x16, niestety w L3DT zajęło by to wieki na dodatek to skalowanie, nie do ogarnięcia przy takich rozmiarach.

Idzie sie przyzwyczaic, u mnie jest ta roznica, ze nie wolam miliona kolegow zaraz do hejtowania i mam na nich wyjebane ;] (endymion approve ~ autorem tego wiersza jest teodor na TeamViewerze 9 #YOLO)

Jakich kolegów? Przecież nawet z większością z nich nigdy nie pisałem. Look PW.

Opublikowano

Mam parę naprawdę dobrych pomysłów na mapy.

Głównym projektem jaki chciałem zrealizować to mapa 16x16, niestety w L3DT zajęło by to wieki na dodatek to skalowanie, nie do ogarnięcia przy takich rozmiarach.

Jakich kolegów? Przecież nawet z większością z nich nigdy nie pisałem. Look PW.

Nie chodziło mi o Ciebie ;p tylko o tych wyżej ; d zobacze jak wróce na chate, bo na telu nie mam menu , chuj wie dlaczego

Opublikowano

wejdz sobie na facebooka Adrian Ciura, mozesz se pohejtowac, albo proboszcz niech Ci zdjecie wysle, jak mi antyreklame robil D:

w porownaniu do niego , nie mysle ze jestem anonimowy ;o

Wez człeniu wypierdalaj wraz ze swoim cieszeniem sie z programu, myslisz ze z tego powodu beda cie wielbic albo calowac po rekach zebys im to dal? NIE bo jestes zwyklym pierdolonym uzytkownikiem jak tutaj kazdy i kazdy ma wyjebane na to co ty masz, a piszac post tutaj i mowiac ze sie cieszysz bo tylko ty to masz sprawne udowodniles jakim jestes IDIOTA, zamiast zamknac mordeczke to sie chwalisz, do TVN napisz jeszcze ze masz to tylko ty:) Smieszny jestes wraz z twoim Team'em i serwerem ktory i tak padnie po maks 2 msc jak kazdy serwer takich niedojebanych plebsow z tego forum.

@top

problemy sa po to by je naprawiac a google nie boli

Aha, źle odebrałem a menu to taki kwadracik w prawym górnym rogu ;)

PS. Nie kłóćcie się już bo... po huj? :)

Tepakow i plebsow trzeba tepic bo sie mnoza jak chinczyki

DOBRA POLECE TWOIM POZIOMEM.

Wypierdalaj jesteś jebanyym gimbusem, jarasz się tym czego nie mam, i Cie hejtuję, bo Ci kurwa zazdroszczę.

Wypierdalaj z całym szacunkiem.

I nie robie żadnego servera, my poprostu sobie "bawimy się" plikami, ewentualnie komuś pomagamy także nie pierdol tu głupot deco, bo jesteś gównem

Mozliwe ze gowno cie robilo, a gimbusami sa ludzie z twojego Team, pobawcie sie pyrtkami a nie wchodz na forum i sie chwal co to nie masz tepaku

PS. Wypierdalaj od mojego poziomu bo jest wyzszy niz twoj.

ban.gif

Opublikowano

Nie chodziło mi o Ciebie ;p tylko o tych wyżej ; d zobacze jak wróce na chate, bo na telu nie mam menu , chuj wie dlaczego

Aha, źle odebrałem a menu to taki kwadracik w prawym górnym rogu ;)

PS. Nie kłóćcie się już bo... po huj? :)

Wiem ale już nie ogarniam do jednego znajdę rozwiązanie to 2x się zjebie i jak w błędnym kole.

Opublikowano

Wez człeniu wypierdalaj wraz ze swoim cieszeniem sie z programu, myslisz ze z tego powodu beda cie wielbic albo calowac po rekach zebys im to dal? NIE bo jestes zwyklym pierdolonym uzytkownikiem jak tutaj kazdy i kazdy ma wyjebane na to co ty masz, a piszac post tutaj i mowiac ze sie cieszysz bo tylko ty to masz sprawne udowodniles jakim jestes IDIOTA, zamiast zamknac mordeczke to sie chwalisz, do TVN napisz jeszcze ze masz to tylko ty:) Smieszny jestes wraz z twoim Team'em i serwerem ktory i tak padnie po maks 2 msc jak kazdy serwer takich niedojebanych plebsow z tego forum.

@top

Wypierdalaj jesteś jebanyym gimbusem, jarasz się tym czego nie mam, i Cie hejtuję, bo Ci kurwa zazdroszczę.

I nie robie żadnego servera, my poprostu sobie "bawimy się" plikami, ewentualnie komuś pomagamy także nie pierdol tu głupot deco, bo jesteś gównem

Opublikowano

Adi jak nasz technik zabłysnął :P jestes taki mmm taki męski, :)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Mówi że nie woła kolegów żeby pomogli mu hejtować , zawołał Teodora #FACEPALM

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Adi pro elo elo technik, ma swój team i robi serwery na zamówienie HA HA HA HA ...

Co do Twoich "umiejętności" to każdy kto wypowiedział się w tym temacie ma większe IQ od Ciebie ;)

Pokazujesz jak znasz lua czyli pokazujesz jak przepisać questa BRAWO !!!

derin.png

Opublikowano

@UP

• Hobby:PHP, HTML, FreeBSD, Lua, c++(uczę się :), AutoIT, Zabawa w plikach mt2 :P ... NoLife

Szkoda, że jeszcze nikt tego nie widział - Twój poziom świadczy sam za siebie, wypierdalaj.

Opublikowano

Macie racje koleś poprosił o pomoc w temacie lub naprowadzenie go jak daną rzecz naprawić a wy mu tutaj spamujecie i hejtujecie się nawzajem proszę was. Piszecie coś o waszym poziomie lecz ja tu widzę totalny brak kultury i wymądrzanie się.

A co mi zrobicie jak napisze poradniki na temat tego jak to skompilować?

Pewnie zostanę wyrzucony z MPC?

PS. Wnieście coś do tematu.

Opublikowano

Macie racje koleś poprosił o pomoc w temacie lub naprowadzenie go jak daną rzecz naprawić a wy mu tutaj spamujecie i hejtujecie się nawzajem proszę was. Piszecie coś o waszym poziomie lecz ja tu widzę totalny brak kultury i wymądrzanie się.

A co mi zrobicie jak napisze poradniki na temat tego jak to skompilować?

Pewnie zostanę wyrzucony z MPC?

PS. Wnieście coś do tematu.

Zostaniesz przetyrany a na następny dzień będzie każdy się chwalił jak już dawno ma skompilowane rzeczy chociaż będzie je miał dopiero po dodaniu poradnika (nie wszyscy bo niektórzy z poradnikiem nie ogarną)

0LsM05U.png

Opublikowano

@UP

• Hobby:PHP, HTML, FreeBSD, Lua, c++(uczę się :), AutoIT, Zabawa w plikach mt2 :P ... NoLife

Szkoda, że jeszcze nikt tego nie widział - Twój poziom świadczy sam za siebie, wypierdalaj.

Zaloze sie, ze nawet nie posiadasz nawet tego WorldEditora... a jesli posiadasz to wstaw SS bo cos mysle, ze pierdolisz ;).

Opublikowano

Zaloze sie, ze nawet nie posiadasz nawet tego WorldEditora... a jesli posiadasz to wstaw SS bo cos mysle, ze pierdolisz ;).

1389402390-clip-78kb.jpg

Opublikowano

Fajnie się robi w tym mapy ? :D czy lepiej w l3d?

ułatwienie w 1000000000% ;] liczy sie głownie pomysł, dobra ręka i wykonanie, a samo wykończenie mapy do użytku jest już banalnie proste, nie to co zabawa z ps i l3dt ;p

Opublikowano

ułatwienie w 1000000000% ;] liczy sie głownie pomysł, dobra ręka i wykonanie, a samo wykończenie mapy do użytku jest już banalnie proste, nie to co zabawa z ps i l3dt ;p

No ale w l3d też się łatwo robi xD 2 razy oglądałem tuty Quentiniosa i dosyć dobrze mi te mapki wychodzą xDD No chyba że w tym programie jest opcja robienia minimapek no to na 100% łatwiej ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...