baran860 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Siema, Jak naprawić błędy podczas kompilacji tool'sa World Editor? Myślę że kto się tym "zajmował" będzie wiedział o co chodzi. Kontakt: -PW -GG: 17656583 Dlaczego podaję dane kontaktowe dla osób które chciały by pomóc? -Ponieważ na forum chyba nie można o tym pisać. Bo parę tematów poszło przez to w kosz. Przez to również nie opisuję szczegółowo mojego problemu. @Edit Ajć, sorry za temat w Tutorialach ;/ - Pomyłka, przenieście! Odnośnik do komentarza
Adiros Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 kurwa, nie pomagajcie mu , bo zaraz to udostepni i kazdy bedzie mial... sry baran lubie Cie , ale ty to kurwa ludziom dasz ,a poki co moj team moze sie cieszyc, ze prawie tylko my to mamy.... Odnośnik do komentarza
HeniekLopata Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 @up nie tylko Wy to macie :P kwestia czasu aż☺ wszyscy to będą mieli Odnośnik do komentarza
StaryTechnik Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jak można wiedzieć, co to za tools? Co można nim zrobić? Odnośnik do komentarza
Adiros Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 @up nie tylko Wy to macie :P kwestia czasu aż☺ wszyscy to będą mieli wiem, ze nie tylko my i wlasnie tego sie obawiam ze zaraz wszyscy beda mieli -,- jest tylko 1 pewien mankamanet, jakbym wam dal ten program to i tak 99% tego forum by tego nie odpalilo, bo do tego programu musisz miec odpowiedniego klienta i odpowiednio go zmodyfikowac, oraz odpowiednio zmodyfikowane sf Odnośnik do komentarza
Ligo Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jak można wiedzieć, co to za tools? Co można nim zrobić? Najprawdopodobniej jest to jedyne oficjalne narzędzie Ymira do edycji/tworzenia mapek wiem, ze nie tylko my i wlasnie tego sie obawiam ze zaraz wszyscy beda mieli -,- jest tylko 1 pewien mankamanet, jakbym wam dal ten program to i tak 99% tego forum by tego nie odpalilo, bo do tego programu musisz miec odpowiedniego klienta i odpowiednio go zmodyfikowac, oraz odpowiednio zmodyfikowane sf Już nie przesadzaj, cała konfiguracja zajęła u mnie 5-10 minut. Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 kurwa, nie pomagajcie mu , bo zaraz to udostepni i kazdy bedzie mial... sry baran lubie Cie , ale ty to kurwa ludziom dasz ,a poki co moj team moze sie cieszyc, ze prawie tylko my to mamy....Nie no spoko. Dokładnie to tylko kwestia czasu. Małe sprostowanie: Nie przywykłem wstawiać cudze prace. Odnośnik do komentarza
HeniekLopata Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 wiem, ze nie tylko my i wlasnie tego sie obawiam ze zaraz wszyscy beda mieli -,- jest tylko 1 pewien mankamanet, jakbym wam dal ten program to i tak 99% tego forum by tego nie odpalilo, bo do tego programu musisz miec odpowiedniego klienta i odpowiednio go zmodyfikowac, oraz odpowiednio zmodyfikowane sf Niektórzy mają mózg a nie kawałek styropianu Odnośnik do komentarza
The Naid Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Można swobodnie pisać na temat kodu źródłowego i nikt nic z tym nie zrobi. Odnośnik do komentarza
Endymion Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 kurwa, nie pomagajcie mu , bo zaraz to udostepni i kazdy bedzie mial... sry baran lubie Cie , ale ty to kurwa ludziom dasz ,a poki co moj team moze sie cieszyc, ze prawie tylko my to mamy.... [ironia]W chłodniczaku Cie tyle nauczyli, że sobie poradziłeś z tym?[/ironia] Odnośnik do komentarza
alchemik1 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 kurwa, nie pomagajcie mu , bo zaraz to udostepni i kazdy bedzie mial... sry baran lubie Cie , ale ty to kurwa ludziom dasz ,a poki co moj team moze sie cieszyc, ze prawie tylko my to mamy.... Source ma pol neta a twoj team i tak jest zjebany a ciesz sie poki mozesz. Odnośnik do komentarza
The Naid Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Source ma pol neta a twoj team i tak jest zjebany a ciesz sie poki mozesz. Akurat On może się cieszyć co najwyżej napisaniem posta a nie skompilowanym programem. Mowa oczywiście o Adiros. Odnośnik do komentarza
KnarTyba Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 wiem, ze nie tylko my i wlasnie tego sie obawiam ze zaraz wszyscy beda mieli -,- jest tylko 1 pewien mankamanet, jakbym wam dal ten program to i tak 99% tego forum by tego nie odpalilo, bo do tego programu musisz miec odpowiedniego klienta i odpowiednio go zmodyfikowac, oraz odpowiednio zmodyfikowane sf Nic specjalnego nie ma w tym ze to macie to bylo udostepnione :facepalm: Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nic specjalnego nie ma w tym ze to macie to bylo udostepnione :facepalm: W skompilowanej wersji? Poluję na to już od paru dni bo nie radzę sobie z błędami, nigdy tego nie widziałem. Oczywiście na konkurencyjnych forach też patrzyłem. Odnośnik do komentarza
Adiros Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 [ironia]W chłodniczaku Cie tyle nauczyli, że sobie poradziłeś z tym?[/ironia] Odnośnik do komentarza
Dargon Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie dość, że cudzy program to jeszcze mieć zawiść do innych, którzy nie mają a wciągu najdalej tygodnia będą mieli? Smieszność tego sięga zenitu Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie dość, że cudzy program to jeszcze mieć zawiść do innych, którzy nie mają a wciągu najdalej tygodnia będą mieli? Smieszność tego sięga zenitu Popieram Cię całym sobą. Na dodatek podobne efekty można osiągnąć w L3DT oczywiście tu jest to maksymalnie ułatwione. Nie rozumiem również użytkownika Adiros przecież nie liczy się to że masz program tylko Twoja kreatywność i pomysły na mapę, sam program nic nie da. Odnośnik do komentarza
Adiros Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Akurat On może się cieszyć co najwyżej napisaniem posta a nie skompilowanym programem. Mowa oczywiście o Adiros. Santriel czy inna istoto gówno podobna , to że TY chuja umiesz nie znaczy, że ktoś inny nie ogarnia. nie znasz mnie to na chuj się wypowiadasz. A co do tematu i waszych spin, o to w ile to skonfigurować itd, powiem krótko wy wszyscy jesteście zawsze zajebiści na forum tak jak wydymion, jak ktoś coś jego podpierdoli to płacz w chuj, a jak on coś komuś zapierdoli(patrz resthea.eu) to cwaniaka udaje. Szkoda, ze w szkole nie jestes taki mocny w gebie. Tyle w tym temacie i się kurwan ie pograzaj. Popieram Cię całym sobą. Na dodatek podobne efekty można osiągnąć w L3DT oczywiście tu jest to maksymalnie ułatwione. Nie rozumiem również użytkownika Adiros przecież nie liczy się to że masz program tylko Twoja kreatywność i pomysły na mapę, sam program nic nie da. Jak bym miał pewność , że tego nie dasz na forum to bym Ci pomógł, serio Pomysł pomysłem, ale dzieci zaczną sypać mapami, bo teraz jedyne czego nie potrafią to nakładać tekstur itd... A mając ten program KAŻDY sobie będzie sam mapy z dupy brał... Odnośnik do komentarza
Endymion Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Santriel czy inna istoto gówno podobna , to że TY chuja umiesz nie znaczy, że ktoś inny nie ogarnia. nie znasz mnie to na chuj się wypowiadasz. A co do tematu i waszych spin, o to w ile to skonfigurować itd, powiem krótko wy wszyscy jesteście zawsze zajebiści na forum tak jak wydymion, jak ktoś coś jego podpierdoli to płacz w chuj, a jak on coś komuś zapierdoli(patrz resthea.eu) to cwaniaka udaje. Szkoda, ze w szkole nie jestes taki mocny w gebie. Tyle w tym temacie i się kurwan ie pograzaj. Jak bym miał pewność , że tego nie dasz na forum to bym Ci pomógł, serio Pomysł pomysłem, ale dzieci zaczną sypać mapami, bo teraz jedyne czego nie potrafią to nakładać tekstur itd... A mając ten program KAŻDY sobie będzie sam mapy z dupy brał... Uuuu, groźny widzę jesteś. A nie wyglądasz. Tyle czasu mieliśmy w pociągu do Poznania, trzeba było mi też dojebać, ale 'nie jesteś taki mocny w gebie'. :/ Odnośnik do komentarza
Adiros Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Uuuu, groźny widzę jesteś. A nie wyglądasz. Tyle czasu mieliśmy w pociągu do Poznania, trzeba było mi też dojebać, ale 'nie jesteś taki mocny w gebie'. :/ Widzisz kurwa , trzeba było zagadać , bo ja dopiero na pga się dowiedziałem od kierzka , że to ty ;] Ale ni chuja, lepiej sobie popisać na forum, że podejdziesz po hajs z dracosa, a już Ci go chciałem dać. Odnośnik do komentarza
czxx Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 kurwa, nie pomagajcie mu , bo zaraz to udostepni i kazdy bedzie mial... sry baran lubie Cie , ale ty to kurwa ludziom dasz ,a poki co moj team moze sie cieszyc, ze prawie tylko my to mamy.... Cwelu jeden chuja potrafisz i chuja się cieszysz, że "tylko Ty to masz" A tak naprawdę chuja potrafisz. Weź lepiej spierdalaj na swój kanał na yt z usuniętymi filmikami. @topic Na freebsd 7.2 kompiluj. Odnośnik do komentarza
Endymion Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 To chujowo, bo pamiętam jak pisałeś bodajże przy swoim 1 serwerze, że jesteś policjantem Nieeee. Azprime założył firmę i chciał iść na policję zgłosić włamanie na maszynę. :/ Odnośnik do komentarza
Adiros Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nieeee. Azprime założył firmę i chciał iść na policję zgłosić włamanie na maszynę. :/ A no chyba że tak ;d I tak by chuja zrobili , wyjebane na "internety" z reguły mają. I tak z reguły na chuj się ze mną kłócisz zamiast normalnie pogadać, a mnei nie znasz okazji jest wiele ;] Cwelu jeden chuja potrafisz i chuja się cieszysz, że "tylko Ty to masz" A tak naprawdę chuja potrafisz. Weź lepiej spierdalaj na swój kanał na yt z usuniętymi filmikami. @topic Na freebsd 7.2 kompiluj. Dobra DERIN wypierdalaj Odnośnik do komentarza
Infern0_ Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ;o hejtujemy wszystkich i wszystko - inni się dzielą polacy tylko dla siebie welcome Odnośnik do komentarza
ProBoszcz` Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 A no chyba że tak ;d I tak by chuja zrobili , wyjebane na "internety" z reguły mają Dobra DERIN wypierdalaj adrian ty pro techniku ( dobrze ze jest google i znasz słowo kompilacja ) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH .... kiedy robisz te serwery na zamówienie ?? Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.