Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MordulMT2.pl [Dedyk] [Hard]

Mordulmt2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabawne jest takie płakanie, i jęczenie.

DO tej pory grałeś i było wszystko ok, aż nie wzięliśmy się za szwindle i poleciałeś z resztą PRO graczy :)

Tak na marginesie to jak myślisz kto ma dostęp do bazy i widzi jej zawartość ty czy my :D

Jak tak dobrze widzisz cala zawartosc to jestem ciekawy z jakiej racji po serverze po tej calej twojej operacji nadal lataja ludzie ktorzy maja rzeczy z szwindli. Nawet nie zbanowales mojego buffa ktory ma skille na g a nawet jednej ksiegi nie przeczytalem ;) To chyba normalne ze skoro dostalem wiele rzeczy to gralem... Ale skoro dostalem banika i stracilem swoje TOP konto to co mi teraz zalezy? moge o wszystkim napisac. Ale dobrze, dobrze gracze to ocenia i nagroda bedzie w postaci frekwencji wrecz zerowej ;)

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tak dobrze widzisz cala zawartosc to jestem ciekawy z jakiej racji po serverze po tej calej twojej operacji nadal lataja ludzie ktorzy maja rzeczy z szwindli. Nawet nie zbanowales mojego buffa ktory ma skille na g a nawet jednej ksiegi nie przeczytalem ;) To chyba normalne ze skoro dostalem wiele rzeczy to gralem... Ale skoro dostalem banika i stracilem swoje TOP konto to co mi teraz zalezy? moge o wszystkim napisac. Ale dobrze, dobrze gracze to ocenia i nagroda bedzie w postaci frekwencji wrecz zerowej ;)

Kolego pewny jesteś ze możesz się zalogować? xD

Nawet gdyby było 10 graczy, którzy wiedzą co to zabawa i przyjemność z gry to lepsze niż banda oszustów i krętaczy którzy właśnie wylecieli z tobą na tronie :)

Opublikowano

Kolego pewny jesteś ze możesz się zalogować? xD

Nawet gdyby było 10 graczy, którzy wiedzą co to zabawa i przyjemność z gry to lepsze niż banda oszustów i krętaczy którzy właśnie wylecieli z tobą na tronie :)

Zabawa i przyjemność z gry? Człowieku grałeś na PL'u kiedyś? Tam były gildie w której minimalna osób online była większa niż na Twoim całym serwerze. 10 osób w grze to nic, bo wieje nudą i jest pusto. Nie ma z kim rywalizować i z kim handlować. No ale tak "Zabawa i przyjemność z gry" Radzę wam zamknąć serwer, bo to sensu nie ma. (Nie bierzcie się za coś, czego po prostu nie potraficie)

Opublikowano

@UP Chłopcze to był sarkazm z tymi 10 osobami, wiesz co znaczy te pojęcie?

Ty piszesz nam że czegoś nie potrafimy? A widzisz że serwer już stoi stabilnie?

Za nim komuś coś zarzucisz spójrz w lustro i zadaj sobie pytanie kim jak k**a jestem :)

Opublikowano

Waszym motto jest tworzenie tego samego co na innych serwerach ? to pogratulować pomysłowości na swój serwer . Są już 2 hardy konkurujące ze sobą i 3 do kolekcji nie potrzebny . Metek staje się co raz nudniejszy wszędzie to samo 0 nowości był tylko jeden serwer na którym mi się grało bardo dobrze i tam było bardzo dużo nowych rzeczy co sprzyjało dobrze grze ale mniejsza o to .

Nie zagram na tym serwie i nie polecam . Pozdrawiam

Opublikowano

@UP Chłopcze to był sarkazm z tymi 10 osobami, wiesz co znaczy te pojęcie?

Ty piszesz nam że czegoś nie potrafimy? A widzisz że serwer już stoi stabilnie?

Za nim komuś coś zarzucisz spójrz w lustro i zadaj sobie pytanie kim jak k**a jestem :)

Nie tylko ja, ale też inni. Po drugie zachowaj trochę kultury, bo jak "chłopiec" to Ty się zachowujesz. Mówię prawdę, no ale cóż.. ludzie na Twoim poziomie intelektualnym odbierają wszystko jako "hejty" itp :)

A jeżeli chcesz wiedzieć kim jestem, to jestem potencjalnym graczem, którego taki "ktoś" jak Ty odrzuca od serwera. Kieruj się sugestiami, a nie swoimi "widzi mi się" to może coś osiągniesz.

Opublikowano

Server fajny, pograłem kilka godzin.. wydaje się spoko tylko troche mało ludzi. Oczywiście polecam

Opublikowano

Eq navi na serwerze panuje i nadal w grze. Film robiony przez kolegę i poniżej macie dowody.

http://www.youtube.com/watch?v=NV2_s-8bKlA&feature=youtu.be

A zapomniałeś dodać, że to była sprawa nie jakiego Apisika, który na drugi dzień zostawał wyrzucony, a wszystkie itemki i postacie usunięte? :)

Może pora wybrać się do szkoły i tam powinni wbić Ci do głowy że jak się mówi prawdę to całą :)

Zapraszamy na evencik

Opublikowano

ile online w godzinie szczytu?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Chłopcze jak kogoś oceniasz to przedstaw dowody proszę...

Truty +9 w grze są nadal. ;)

Osobiście usunąłem klienta, bo nie ma sensu tracić czasu na bezcenny serwer.

Popytaj innych/posprawdzaj/pobaw się.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

@UP

Ah ta inteligencja dzisiejszej młodzieży...

Pokaż proszę jakiś dowód... Nie wiem czy wiesz (jeśli nie to uświadomię Cię) jedno zapytanie SQL pozwala mi wyłapać wszystkie takie itemy

Opublikowano

@up

Czemu jak sciagnalem klienta z mega.co.nz (link z strony/forum) to mam błąd podczas łączenia się z serwerem?

##EDIT

ok, wyczailem na forum ze jest latka...

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

@UP

Ah ta inteligencja dzisiejszej młodzieży...

Pokaż proszę jakiś dowód... Nie wiem czy wiesz (jeśli nie to uświadomię Cię) jedno zapytanie SQL pozwala mi wyłapać wszystkie takie itemy

Człowieku, przestań mówić o inteligencji ludzie, bo sam jesteś zwykłym kretynem i nie ogarniasz serwera. więc z łaski swojej, zatkaj się:) Zamknijcie ten syf i tyle.

*Kretynizm to choroba, poczytaj o tym, potem mów, że na Ciebie "wjeżdżam" :)

Opublikowano

Dlaczego twierdzisz ze serwer padnie ?

Eq i postaci z Navi juz dawno nie ma. Gra sie przyjemnie, tylko jest problem z iloscia graczy:/

Serwer jak najbardziej polecam !

Opublikowano

Hmm.. a ja zagram ponownie.. Tutaj chociaż nawet jak już pojawiło się te eq z navi, no cóż.. zdarza się, co zrobić.. ale administracja coś z tym robi w przeciwieństwie do innych serverów na których admini sprzedają eq i nie ma afer. Dajmy szanse.

@Edit. Nooo.. przynołlajfiłem xD grałem nocke i hmm..WPORZO SERV! POLECAM POLECAM :D

Opublikowano

Powiem tak , były problemy na początku jak to zwykle bywa , ale chłopaki poradzili sobie , to samo ze słynnym psudo technika ( sam sobie nadał miano technik;p ) Apsika , jedyne co potrafi zrobić to wpisać komende na stal+9 itd i porozdawać , niestety Xentis gnojka wyłapał i został wydmuchany :D

Serwer dalej prosperuje , jest stabilny i powiem , że z każdym następnym dniem gra mi się coraz lepiej ,fakt mało ludzi jest , ale myślę , że chłopcy sobie z tym poradzą :)

Jedyne co mogę zrobić to zaprosić do wspólnej gry.

Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...