Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MordulMT2.pl [Dedyk] [Hard]

Mordulmt2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

INFORMACJA OD GA!

[GA]Arato:

10/01 18:01

Start za 5-10 min smile.gif

Z okazji startu serwera dnia 10 stycznia o godzinie 18:00 do godziny 8:00 następnego dnia
możecie się spodziewać :
- 100% więcej doświadczenia
- 100% więcej dropu
- 100% więcej yang

PROSZE SIE NIE NIECIERPLIWIC ZARAZ BEDZIE POGRACIE BEZ LAGOW I PROBLEMOW :)

Opublikowano

Na FORUM SERWERA JEST PONAD 150osob ONLINE TUTAJ 72 + ktos na pewno dolaczy wiec szacuje ze moze byc nawet i 250-300 na start

Opublikowano

Niektórzy mają dni robocze, ew wolne (czyt. emeryt)

Cóż by napisać, nie znam człowieka ani nikogo z zespołu a po samej prezentacji widzę że chcieli cofnąć czas i odtworzyć starszy klimat, który dość kiepsko im wyszedł ;p.

Taa w 2008 latałem w afro ;p

Cóż, życzę powodzenia.

Zamknij paździerz sukwo 17 letnia. Wasz serwer też będzie kurwa niewypałem, chyba że macie naprawdę coś szczególnego, ale jak widzę kumplujesz się z harnasiem, więc to będzie coś na miano ravians i inne gówna.

Co do serwera.

To ten od ekipy pandory?

Opublikowano

Zamknij paździerz sukwo 17 letnia. Wasz serwer też będzie kurwa niewypałem, chyba że macie naprawdę coś szczególnego, ale jak widzę kumplujesz się z harnasiem, więc to będzie coś na miano ravians i inne gówna.

Co do serwera.

To ten od ekipy pandory?

Znamy się? Grzeczniej proszę. Masz coś do kogoś załatwiaj to na pw.

Btw... stwierdzam po twoim piśnie cyt: 'sukwo' 'paździerz' stwierdzam że jesteś dopiero w pełni wieku dorastającym człowiekiem.

Nie wiem co to ravians, i inne gówna.

Serwer hmm nie dostałem 3 reki na start ;/ a i why ulepy z m2 etc lecą w m1?

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Wszedłem na serwer pograłem 5 min i wyszedłem :) no i mogę powiedzieć iż się "zawiodłem" szczerze ten serwer wygląda tak jak postawiony na gotowcu.

Mają mi się przypomnieć czasy 2008 roku ?

Pamiętacie aby w 2008 roku były te wszystkie dziki, wilki i inne wierzchowce ?

Co do serwera.

To ten od ekipy pandory?

Ładne zachowanie, tacy jak ty mogą zostać na tym mordul :)

Gratuluję start był podobno o 18 jest 19 a na serwerze utworzono 147 postaci :) do tego niektórzy mają buffa + główną postać.

Pozdrawiam.

u6pv.jpg

Opublikowano

Wszedłem na serwer pograłem 5 min i wyszedłem :) no i mogę powiedzieć iż się "zawiodłem" szczerze ten serwer wygląda tak jak postawiony na gotowcu.

Mają mi się przypomnieć czasy 2008 roku ?

Pamiętacie aby w 2008 roku były te wszystkie dziki, wilki i inne wierzchowce ?

Gratuluję start był podobno o 18 jest 19 a na serwerze utworzono 147 postaci :) do tego niektórzy mają buffa + główną postać.

Pozdrawiam.

Nie rozumiem takiego podejścia, przecież my nie ciągniemy nikogo za rękę...

Każdy gracz wybierze to co mu odpowiada, a to jest nasza oferta.

ZAPRASZAMY DO GRY :)

Opublikowano

Znamy się? Grzeczniej proszę. Masz coś do kogoś załatwiaj to na pw.

Btw... stwierdzam po twoim piśnie cyt: 'sukwo' 'paździerz' stwierdzam że jesteś dopiero w pełni wieku dorastającym człowiekiem.

Nie wiem co to ravians, i inne gówna.

Serwer hmm nie dostałem 3 reki na start ;/ a i why ulepy z m2 etc lecą w m1?

Nie znamy, nawet nie chcemy zapewne. Wiem, że trzymasz nieco z harnasiem, a znam go i wiem jaki on jest, a jak jesteś jego kolegą to musisz być do niego podobny. Margines społeczny.

W wieku dorastającym jestem, bo mam swoje 19 wiosen, masz racje. Wpierdalasz się we wszystkie serwery hard, bądź z dopiską 'serwer przypominający dawnego PL`a'. Piszesz co powinno być co nie powinno, daję sobie rękę uciąć, że twoje gówno zwane metin2-poland nie będzie lepsze. Sama nazwa już by mnie odpychała. Nigdy nie dorównasz serwerom ravia, balmora, tiveria czy też medium MPCforum.

Te serwery są przypominające PL`a, lecz nie w 100%. Nie chodzi mi o administrację tylko serwery, swoje 5 min miały, zaistniały i nikt nie przejdzie z nich na gówno zwane metin2-poland.

Tylko, że ja nie gram na Mordulu i nawet nie zamierzam, tylko po co krytykować serwery jeśli po prezentacji widać, że raczej nie jest serwerem dla mnie, ani że nie ma zainteresowania serwerem.

Ja widzę, że chłopaki się starają i tyle.

Btw. ponawiam pytanie. Serwer od pandory?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...