Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mieć za darmo gdzybki

EuFoRuCzNy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jakimś temacie jeden koleś pisał że to chwilowy problem z reklamami i za góra 14 dni zostanie naprawiony ( chociaż czarno to widzę). Ja tam się cieszę nawet z 2 darmowych grzybów :).

Opublikowano

Juz nie bedzie dzialal aol. Jedyne na czym sie kosi grzyby to annymoux i premium konto. Dzennie wyciagam okolo 60 Grzybow. A jak ziomek wyzej cieszy sie z 2grzybow dziennie to pozdro.

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

Opublikowano

Na ilu różnych ip i z jakich krajów robisz reklamy? Ja jestem w Londynie i od ponad tygodnia mam 5 zamiast 25 reklam, dlatego dziwi mnie, że na Annymoux jest aż tyle video.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jedyne na czym sie kosi grzyby to annymoux i premium konto. Dzennie wyciagam okolo 60 Grzybow.

Teraz tez tyle wyciagasz?

Bo ja od 2 dni - od kiedy zakupilem premium konto - to nie nabilem zadnego grzybka. Na AOL tez zadnego. Wychodzi na to, ze to nie AOL jest problemem, a to, ze nie ma reklamodawcow albo Playa Games znalazla sposob na zmiane IP. Np. kiedys nabijalem sporo grzybow poprzez konto premium Security Kiss, pozniej juz nie dalo rady.

Takze nie polecam kupowanie zadnego premium konta w zadnym programie. Chyba, ze stac was na to, zeby wywalic okolo 20zl na miesiac. Jak znajdziecie program, ktory dziala lub nie, to podzielcie sie ze mna ta informacja, chociazby na PW.

Opublikowano

Ja w ciągu około 2 tygodni "nafarmiłem" ponad 40 grzybków na Aol'u. Najwięcej pod rząd miałem 5-6 reklam. Także zmiana ip oraz Aol działa w najlepszym porządki.

Opublikowano

Jest bug, polega na bugowaniu jednej zagranicznej ankiety :) kto ma znać ten zna.

Opublikowano

Bo się pytałeś czy można mieć? Odpisalem, że można. Jak umiesz kombinować to będziesz je miał :) wczoraj z 17 do 80 grzybów w kilka minut, dzisiaj sobie kupuje epickie itemy xD Ps. To ja Enset :D kto mnie pamięta? :D

Opublikowano

@Up

Proszę opuść to forum, gdyż nie jesteś go godzien. To forum jest aby sobie wzajemnie pomagać. Nie chcesz twój problem, ale nie spamuj takimi postami.

@topic Zawsze można pokombinować z jakimiś programami, a na ankiet nie polecam robić, bo rzadko grzyby przychodzą. Ja polecam osobiście Aol'a.

@Edit Wat?? Kto dał sobie na nick topic?? Nie ma za takie coś bana czy coś w tym rodzaju?

Opublikowano

@up - ziomeczku, miałem na tym forum jeden poradnik na temat grzybów. więc pomagałem. teraz jest podobny. kto potrafi używać mózgu będzie go miał. jakbym go opublikował to szybko by zniknął. trzeba myśleć a nie wszystko podane na tacy.

Opublikowano

mi ten aol nie działa , tak jakby nie było internetu

@EDIT: już działa , ale jak sie robi konto to sie daje "Free AOL" ? I potem nie bedzie nikt mi nigdzie spamił bo coś tam??

I jak potem przywrócić orginalne ip ?

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...