Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Koniec z Aolem

kowal0050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darmowe nabijanie grzybów w sfgame za pomocą Aola już nie działa, ponieważ znikła zakładka Video u grzybiarza w grze.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Zapewne sfgame zauważyło, że na tym traci. Może jakieś problemy i wycofano na jakiś czas. Nie ma oficjalnego powodu a forum sfgame milczy w tej sprawie.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Zapewne sfgame zauważyło, że na tym traci. Może jakieś problemy i wycofano na jakiś czas. Nie ma oficjalnego powodu a forum sfgame milczy w tej sprawie.

Cholera to o to chodzi?

Od paru dni nagle ilość reklam spadła 30-50 dziennie na kur.. dwie albo może max 5 ;/

Na s26 mam jeszcze zakładkę video, ale żadna reklama nie wpada, nie ma szans.

Ale zonk :(:(:(:(:(

Grzyby i tak czasami kupiłem, ale nie jestem porąbany żeby płacić za nie tyle hajsu.

Pytanie do was:

Też nie dostajecie nic grzybów z ankiet itp. na Aolu? Ja nawet instalowałem jakieś gówniane toolbary i nigdy nic nie dostałem ;/

PS. Ludzie masowo kończą grać na serwerach, teraz wiem o co chodzi i czemu każdy postać oddaje -.-

Opublikowano

no niestety czesy co wpadało po 40 grzyba minęły :(

Jeszcze wrócą.

Aktualnie mają problemy z reklamodawcami ponieważ dawali reklamę na Europę a wy robiliście a Amerykańskich IP.

Wszystko wróci do normy w przeciągu 14dni.

Opublikowano

Jestes pewien ze wszystko wroci do normy po 14 dniach ? Skad wgl masz takie info ;o ?

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

Opublikowano

Jestes pewien ze wszystko wroci do normy po 14 dniach ? Skad wgl masz takie info ;o ?

Informacje mam od Polskiego supportu bo nasz kraj ma co roku problemy z reklamami.
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak. Aol działa i będzie działał, jedynie ilość reklam jest mniejsza.

W takim razie usuwam ten temat bo wprowadza w błąd :)

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...