Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] MetinOnline #1 - Zapowiedź i nowości po stronie clienta

Tarien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ds44.png

Cześć. To do rzeczy.

Chcę Wam przedstawić przedsmak tego co znajdziecie na naszym serwerze.

Co nas cechuje? Profesjonalizm, stabilność, innowacyjne pomysły i podejście do serwera.

Serwer jest reaktywacją znanego Fallence.pl - lecz ulepszony i naprawiony.

Testowaliśmy wiele dni, poświęciliśmy wiele nocy i udało nam się go dopracować.

Generalnie rzecz biorąc - na rynku potrzebny będzie dobry medium/easy - miłośnicy nowości jak i starzy wyjadacze znajdą coś dla siebie.

W tym temacie pokażę Wam nowe interfejsy w cliencie. Mamy nadzieję, że się Wam spodobają. Na dniach postaramy się wrzucać już coś od strony gry, także warto nas obserwować!

PANEL LOGOWANIA

4vzp.png

TWORZENIE I WYBÓR POSTACI

3xxk.png8co3.png

EKRANY ŁADOWANIA

oki8.png

0vhu.png

wja6.png

9rm3.png

WYBÓR KRÓLESTWA

ju7s.png

No, mam nadzieję, że Wam się podoba. Co tutaj mogę więcej powiedzieć, na dniach pojawi się forum dyskusyjne oraz strona serwera. Reklama myślę, że będzie naprawdę duża, postaramy się o jak największą ilość graczy. Co do startu, że środek/koniec miesiąca i pojawi się oficjalny start. No to na tyle, miłego wieczoru!

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać tu pracę Endymiona/Krzywego.

Co by nie mówić wszystko ładne, tylko czy aby taka nowość? Dwa serwery już mają ten cały design (w innej wersji).

Endymion to mój dobry znajomy, Krzywy też, zajmuje się kodowaniem tego pod clienta. Cały desing nie, wybór postaci tak, bo twórcą grafiki na Ascarialu jest ta sama osoba, co tworzyła grafikę na nasz serwer. Czy to taka nowość? Może i nie, ale wydaje mi się, że jest warte zaprezentowania.

Opublikowano

Trzeba to przyznać, że ładnie się prezentuje. Grafika na poziomie. Jak dla mnie to najlepiej wypadł ten wybór i tworzenie postaci.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Byle nie kolejny Hard..

a w szkole nie uczyli czytać ?

"Generalnie rzecz biorąc - na rynku potrzebny będzie dobry medium/easy - miłośnicy nowości jak i starzy wyjadacze znajdą coś dla siebie."

Opublikowano

A ja bym polecił gdyby nie to, że sponsor to świnia, która nie zapłaciła mi za wykonaną pracę.

Najpierw pisze, zrób, zgadza się na daną kwotę a potem stwierdza, że nie zapłaci...

Ale i tak powodzenia ze startem :)

Opublikowano

:C do czego zmierza tworzenie serwerów metina XDD No ładnie ładnie ALEEEEEEEEEEEEEE:

- na co dobremu graczowi design i ekrany logowania(wybierania) postaci królestw? Skoro to max 10 sekund wyboru!

- tracicie czas na takie coś a można by napisać za ten czas nowe dungeony i je zrobic.

- zrobić coś po klimat w grze itp itp.

Szkoda że teraz ludzie robią tylko designy itp itp. A można by zostawić stary i zrobić Zajebioze w grze a nie ...

Takie moje zdanie. Co do nowości to widać kto wykonywał prace bo ładne sa.

PS: Lepiej zadbać o reklamę na yt itp niż robić DESIGNY!

Opublikowano

A ja bym polecił gdyby nie to, że sponsor to świnia, która nie zapłaciła mi za wykonaną pracę.

Najpierw pisze, zrób, zgadza się na daną kwotę a potem stwierdza, że nie zapłaci...

Ale i tak powodzenia ze startem :)

Przepraszam Cię bardzo, a powiesz mi kto jest sponsorem? Bo nie napisałem żadnej, ale to żadnej wzmianki nt. naszego zespołu, więc jak byłbyś tak miły - nie pisz niczego, czego nie wiesz.

@KeiS, nikogo ze starego zespołu nie ma.

@StaryTechnik
- chcemy stopniowo prezentować to co mamy, kto powiedział, że skończy się na desingach?

- a akurat Ty wiesz najlepiej co będzie na serwerze, jakie dungeony i nowości, czy mam tutaj jasnowidza?

- serwer ma swój specyficzny, unikalny klimat i z pewnością przypadnie Wam do gustu.

Co do reklamy, to będzie na naprawdę sporą skale - będzie o nas głośno, oczywiście w dobrym tych słów znaczeniu.

Opublikowano

Przepraszam Cię bardzo, a powiesz mi kto jest sponsorem? Bo nie napisałem żadnej, ale to żadnej wzmianki nt. naszego zespołu, więc jak byłbyś tak miły - nie pisz niczego, czego nie wiesz.

@KeiS, nikogo ze starego zespołu nie ma.

@StaryTechnik

- chcemy stopniowo prezentować to co mamy, kto powiedział, że skończy się na desingach?

- a akurat Ty wiesz najlepiej co będzie na serwerze, jakie dungeony i nowości, czy mam tutaj jasnowidza?

- serwer ma swój specyficzny, unikalny klimat i z pewnością przypadnie Wam do gustu.

Co do reklamy, to będzie na naprawdę sporą skale - będzie o nas głośno, oczywiście w dobrym tych słów znaczeniu.

Jasnowidz: Fallence.pl -

Nie "SONDZE"

Znam serwer bo grałem więc tak samo było pisane na poprzedniej edycji ;)

Nie mam zamiaru się kłócić itp :D

Opublikowano

Jasnowidz: Fallence.pl -

Nie "SONDZE"

Znam serwer bo grałem więc tak samo było pisane na poprzedniej edycji ;)

Nie mam zamiaru się kłócić itp :D

To, że serwer opiera się na ich plikach i cliencie, które zostały legalnie zakupione przez mojego współpracownika, nie narzuca nam z góry jakichkolwiek powiązań z tym zespołem, nawet nie miałem okazji poznać wcześniejszych 'właścicieli'. Poza tym rozmawiamy o MetinOnline a nie Fallence.

Opublikowano

To, że serwer opiera się na ich plikach i cliencie, które zostały legalnie zakupione przez mojego współpracownika, nie narzuca nam z góry jakichkolwiek powiązań z tym zespołem, nawet nie miałem okazji poznać wcześniejszych 'właścicieli'. Poza tym rozmawiamy o MetinOnline a nie Fallence.

Dobrze przekonamy się jak będzie w praniu. Było sporo serwerów co pisali tak samo jak wy. A było wiadomo jak ^^ Ale tak jak napisałem: @peace.

Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

Sądząc po nazwie MetinOnline (metinonline.pl) stwierdzam, że sponsorem jest osoba, z która współpracowałem.

Na tej domenie jest forum /board gdzie mam admina. Więc... :)

Żeby nie było:

t0Mojr4.jpg

Nawet jestem autorem loga z forum.

Opublikowano

Dobrze przekonamy się jak będzie w praniu. Było sporo serwerów co pisali tak samo jak wy. A było wiadomo jak ^^ Ale tak jak napisałem: @peace.

Dziękuje dobranoc.

Nie jesteśmy sporo serwerów, nie jestem każdy.

Opublikowano

Sądząc po nazwie MetinOnline (metinonline.pl) stwierdzam, że sponsorem jest osoba, z która współpracowałem.

Na tej domenie jest forum /board gdzie mam admina. Więc... :)

Żeby nie było:

t0Mojr4.jpg

Nawet jestem autorem loga z forum.

Ja słyszałem ciut inną wersję, ale to ani miejsce ani czas na takie dyskusje, mamy od tego pw, a ten temat przedstawia interfejsy poszczególnych funkcji na naszym serwerze.

Opublikowano

Przewiduje, ze skonczy jak Revential :]

Na jakiej podstawie tak sądzisz?

Słaby z Ciebie jasnowidz ponieważ odpisałeś coś w czym masz aż 50% szans, że trafisz.

Sam nie jestem jasnowidzem, ale wydaje mi się, że ma mniej niż 50%.

Opublikowano

Widać tu pracę Endymiona/Krzywego.

Co by nie mówić wszystko ładne, tylko czy aby taka nowość? Dwa serwery już mają ten cały design (w innej wersji).

Endymion to nie Krzywy więc powinno być Endymiona i Krzywego. Zapamiętajcie to kurwa na przyszłość.

PS. Raczej tylko jego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...