Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] MetinOnline #1 - Zapowiedź i nowości po stronie clienta

Tarien

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Endymion to nie Krzywy więc powinno być Endymiona i Krzywego. Zapamiętajcie to kurwa na przyszłość.

PS. Raczej tylko jego.

My z Krzywym jak Solar/Białas. :)

Opublikowano

Endymion to nie Krzywy więc powinno być Endymiona i Krzywego. Zapamiętajcie to kurwa na przyszłość.

PS. Raczej tylko jego.

Endymion tego palcem nie ruszył.

Opublikowano

Na jakiej podstawie tak sądzisz?

Sam nie jestem jasnowidzem, ale wydaje mi się, że ma mniej niż 50%.

Azprime zbierze hajsik i ucieknie :]

// Jak nie grales na reventialiu to sie nie wypowiadaj :>

Słaby z Ciebie jasnowidz ponieważ odpisałeś coś w czym masz aż 50% szans, że trafisz.

Nie 50, mam 99% szans. Obym sie mylil, ale Azprime znowu pobawi sie w GA 2-3 miesiace i bedzie juz tylko patrzyl ile mu pieniedzy przybylo.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Nie 50, mam 99% szans. Obym sie mylil, ale Azprime znowu pobawi sie w GA 2-3 miesiace i bedzie juz tylko patrzyl ile mu pieniedzy przybylo.

Bez urazy ale gadasz głupoty. Byłem przez jakiś czas w teamie Reventiala a jedyne co ma Azprime z tym serwerem wspólnego to to, że robi nam grafikę. Także Twój argument jest inwalidą.

Opublikowano

Bez urazy ale gadasz głupoty. Byłem przez jakiś czas w teamie Reventiala a jedyne co ma Azprime z tym serwerem wspólnego to to, że robi nam grafikę. Także Twój argument jest inwalidą.

"Nam" bronisz serwera bo jestes w Teamie, ale wiem co mowie :) Koncze wypowiedzi na ten temat.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

"Nam" bronisz serwera bo jestes w Teamie, ale wiem co mowie :) Koncze wypowiedzi na ten temat.

"Nam" czyli MetinOnline. Wiesz co mówisz? Serio? Śmieszny jesteś.

Opublikowano

"Nam" czyli MetinOnline. Wiesz co mówisz? Serio? Śmieszny jesteś.

pierdolniety nie smieszny, olej typa koles ma zajebany łeb i nie wie co za glupoty nawet pierdoli xD

Opublikowano

pierdolniety nie smieszny, olej typa koles ma zajebany łeb i nie wie co za glupoty nawet pierdoli xD

Szkoda gadać. Wbijaj do gry i testuj!

Obecnie są prowadzone pobory na beta-testerów i osoby promujące serwer, więcej w tym temacie |KLIK|.

LAJKUJCIE NASZ FANPAGE NA FACEBOOKU |KLIK|.

Opublikowano

Szkoda gadać. Wbijaj do gry i testuj!

Obecnie są prowadzone pobory na beta-testerów i osoby promujące serwer, więcej w tym temacie |KLIK|.

LAJKUJCIE NASZ FANPAGE NA FACEBOOKU |KLIK|.

zara wbije nie płacz, ofc zapraszam na bete serwer elegancko sie prezentuje wam powiem ;)

Opublikowano

Ohohoohh.

Nowości po stronie clienta to tylko zmiana grafiki przez Waszego zajebistego turbozjeba Azprime? Jakoś niczym się nie różni to co pokazujecie z tym co było na Asfailar :)

//Niepolecam

Opublikowano

Ohohoohh.

Nowości po stronie clienta to tylko zmiana grafiki przez Waszego zajebistego turbozjeba Azprime? Jakoś niczym się nie różni to co pokazujecie z tym co było na Asfailar :)

//Niepolecam

Dobrze Rapils, a teraz idź i dalej się rozwijaj :-)

Opublikowano

Ohohoohh.

//Niepolecam

Coś się nie podoba cudowny client masterze, nie potrafiący poprawnie dodać broni/zbroji do clienta? :)

Przewiduje, ze skonczy jak Revential :]

Kolego, ja dla nich robiłem tylko grafike za $$$ :)

Wiesz, problem w tym, że ja dla nich robiłem tylko grafike pod clienta oraz strone, w nic więcej się nie bawie, co do hajsu, zgadza się, oj zgadza. Polecam porcję bigosu na krwawienie z dupy.

Opublikowano

Ohohoohh.

//Niepolecam

Żarty się Ciebie trzymają.

Opublikowano

Dobrze Rapils, a teraz idź i dalej się rozwijaj :-)

Spierdalaj do Team asfailar :) Kiedyś najwięksi wrogowie, hejty na siebie, a dziś najlepsi przyjaciele dwulicowa szmato. Bez pozdrowień, sam się idź rozwijać bo jak na razie to familii z Gdyni opierdalasz gałe w kokonie =]

Coś się nie podoba cudowny client masterze, nie potrafiący poprawnie dodać broni/zbroji do clienta? :)

Kolego, ja dla nich robiłem tylko grafike za $$$ :)

Wiesz, problem w tym, że ja dla nich robiłem tylko grafike pod clienta oraz strone, w nic więcej się nie bawie, co do hajsu, zgadza się, oj zgadza. Polecam porcję bigosu na krwawienie z dupy.

Nono, widać ^^.. Pozdrawiam, ale środkowym palcem bo szkoda mi na ciebie i familie z gdyni czasu.

Peace.

Opublikowano

Co jak co, ale taki panel wygląda dość fajnie i świeżo :) powodzonka z serwerem :)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...