Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] MetinOnline #1 - Zapowiedź i nowości po stronie clienta

Tarien

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie to smieszne ze Panowie tutaj potrafią zrobic ładniejszy design niz "graficy" gameforge. No cóż. Gratuluje.

Jestem pewien, że stać naszego grafika na więcej. :)

Opublikowano

Dla mnie to smieszne ze Panowie tutaj potrafią zrobic ładniejszy design niz "graficy" gameforge. No cóż. Gratuluje.

Być może GF potrafi (tym bardziej z $$) tylko trochę się cyka że im to hm jakby to ująć ;/ ukradną ;/

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Być może GF potrafi (tym bardziej z $$) tylko trochę się cyka że im to hm jakby to ująć ;/ ukradną ;/

Dziwne podejście. To wiadome, że client trafi do użytku publicznego i każdy w miarę umiejętności będzie mógł to sobie wydobyć.

Opublikowano

Przepraszam ale to na pewno nie wygląda lepiej niż klient PL'a!!!

Tutaj użyto 2 marnych stylów, które nijak pasują do klimatu gry.

Opublikowano

Przepraszam ale to na pewno nie wygląda lepiej niż klient PL'a!!!

Tutaj użyto 2 marnych stylów, które nijak pasują do klimatu gry.

Ja osobiście nie rozumiem jak można porównywać grafikę metina do tej ponieważ dla mnie napis Metin2 Blazing Purgatory by Ymir (czy jakoś tak) zniszczył system.

0LsM05U.png

Opublikowano

Z tego co widziałem na GP wh, to były pliki waternoxa, serio na tym syfie robicie?

Mój współpracownik kupił te pliki zanim się z nim poznałem, a szkoda było to zmarnować. Nie ukrywam, poświęciłem wiele, wiele czasu żeby je przywrócić do ładu i składu, ale opłaciło się.

Opublikowano

Jakie "znane Fallence" ? Piewrszy raz o takim serwerze słysze.'

Ale na star poczekam i zobacze.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie czy dałoby radę zmienić kilka setów broni jeśli ktoś dałby kilka ciekawych? a co do serwera to ciekawy i na 100% wpadnę jeśli gra będzie płynnie chodzić :)

Opublikowano

mam pytanie czy dałoby radę zmienić kilka setów broni jeśli ktoś dałby kilka ciekawych? a co do serwera to ciekawy i na 100% wpadnę jeśli gra będzie płynnie chodzić :)

Raczej nie przewidujemy zmian w ekwipunku, na serwerze na pewno się pojawią nowe, niekoniecznie z systemu ulepszeń - już jeden dodaliśmy, wystarczy zajrzeć na fejsie.

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...