Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win 8.1 Minecraft

Pabllo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Wczoraj dnia 8 stycznia zrobiłem aktualizacje systemu na Windows 8.1 wszystko fajnie aktualizacja może wreszcie będzie lepiej .. Nie jednak sie przeliczyłem .. Po tej aktualizacji włączyłem minecrafta i co zobaczyłem ? Straszne ściny FPS dochodzą do maksymalnie 30 - 40 na najniższych wymaganiach z czego i tak nie da się w niego grać.. Przed aktualizacja miałem stałe 120 FPS na najwyższych .. Trochę do dla mnie dziwne bo CS GO chodzi mi na najwyższych w 100 FPS a minecraft na najniższych w 30 - 40 ? Proszę o pomoc bo już wszystko zrobiłem ;//

Komputer :

Procesor : Intel® Core i5-3317U CPU @ 1.70GHz

Ram : 8G

Typ systemu : 64b

Karta graficzna : NVIDIA

PS . Mam laptopa.

Opublikowano

@UP

Seriooo?!

Tyle procka to wymaga BF3, ja mam 1.7GHz i Win7 a MC działa bez problemów....

Co do tematu, to mogłeś wykonać kopię lub punkt przywracania przed update'm :)

Poszukaj w guglach czy coś, może znajdziesz.

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Heh problem jest dosyć prosty , pytanie brzmi , czy launcher .jar czy .exe ? Jeżeli .exe to naciśnij na niego PPM ( Prawy Przycisk Myszy ) , Uruchom z procesorem graficznym

--> Procesor NVIDIA o dużej wydajności .

Osobiście też miałem taki problem po formacie , nikt niestety mi nie pomógł i sam musiałem do tego dojść , pomogło w 100% . Sam też posiadam i domyślnie uruchomiony minecraft był uruchamiany przez Zintegrowaną kartę graficzną.

Opublikowano

Heh problem jest dosyć prosty , pytanie brzmi , czy launcher .jar czy .exe ? Jeżeli .exe to naciśnij na niego PPM ( Prawy Przycisk Myszy ) , Uruchom z procesorem graficznym

--> Procesor NVIDIA o dużej wydajności .

Osobiście też miałem taki problem po formacie , nikt niestety mi nie pomógł i sam musiałem do tego dojść , pomogło w 100% . Sam też posiadam i domyślnie uruchomiony minecraft był uruchamiany przez Zintegrowaną kartę graficzną

Ambo dziękuję ci za pomoc wszędzie szukałem nie znalazłem a ty mi pomogłeś dziękuje .. Temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...