Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oceny

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko więc tak mam pytanko jutro wystawiaja oceny proponowane a mam jutro test z matmy i nie chce mi sie uczyc gdy dostane 1 moge sobie pogorszyc proponowaną czy nie skoro jutro już wystawiaja?

Opublikowano

Raczej nie zdąży sprawdzić i wpisać(No chyba, że sie bardzo postara)

A jeśli nie to na pewno Ci to zapamięta ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

To są proponowane oceny, czyli mówią co mniej więcej Ci wychodzi na semestr a do 17.01 są wystawiane oceny półroczne.

Czyli właśnie taka pałka z matmy może Ci ją jeszcze zaniżyć.

Opublikowano

To są proponowane oceny, czyli mówią co mniej więcej Ci wychodzi na semestr a do 17.01 są wystawiane oceny półroczne.

Czyli właśnie taka pałka z matmy może Ci ją jeszcze zaniżyć.

Do wtorku są wystawiane bo jest wtedy rade. Teoretycznie to do wczoraj już miały być wystawione. I tak jak dostaniesz 1 to na nowe polrocze pewnie.

Opublikowano

Oceny powinny zostać wystawione 15 stycznia zaś zatwierdzenie ocen jest 17 stycznia. Jeśli nauczyciel się postara to sprawdzi w weekend więc może ci to zaszkodzić.

Opublikowano

W każdej szkole jest inaczej więc nie ma o co się kłócić :O To po 1.

A po 2 - spytaj się czy ta ocena będzie na nowy czy na stary semestr bo jak olejesz a będzie na nowy to mi by się nie chciało poprawiać ;)

A pogorszyć raczej tak ale wątpie by sprawdziłą Ci do poniedziałku/wtorku

Opublikowano

Dzisiaj mieliśmy podobną sytuacje z biologii i sprawdziła na następną lekcje (akurat GW była) i mówiła jakie nam proponuje :>

Opublikowano

My oceny prawdziwe na polrocze do 10 lutego mamy narazie tylko na polrocze wiec przez miesiac poprawie tą jedynke tlyko mamy wywiadowke i niechce zeby z proponowanej 3 spadlo na 2 rozumiecie?

Opublikowano

To zależy od statutu szkoły.

U mnie jeśli wystawiają mi proponowane np. 4 to już nie mogą mi wystawić niższej oceny.

Chyba że zdarzy sie jakaś wyjątkowa sytuacja ;d

kxo.png

[media][/media]

Uczeń
Opublikowano

Miałem to samo dziś u mnie dawali już na 2 semestr oceny z spr co dzis pisałem (będą dawac.)

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...