Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nerf Rengara, Talona, ekrany ładowania etc.

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajnie ze zmieniaja q i teraz nie bedzie mogl zabiajc jak przed wcześniej, 3 q jest niemożliwe a 2 q to nie to samo

na lini nadal ten champ będzie silny jak widac ;_;

Mi bardziej chodzi o snear jeżeli Rengar jungluje. Prawie żawsze gwarantowany kill.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A chciałem kupić Rengara z wyprzedaży... Teraz nie wiem... ;x

Vanosh - slow jest duży? Mnie bardziej slow Nasusa wkurwia niż Rengara..

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Czy to z nerfem rengara to potwierdzone info? szczerze wolałbym jakby zmniejszyli mu trochę dmg zamiast skracać ten czas na q z 6 do 2 sekund... triple q juz nie wykonalne..

Opublikowano

No ja właśnie też chcę kupić Rengara na smurfa bo brakuje mi jakieś 1100 IP.. Riot wie co robi jak widać. Rengar nerf? A dajmy go do wyprzedaży! Za tydzień spodziewajmy się skina do niego tak jak było z Zedem. Nie pierdolcie, że Zed dostał buffa bo to gówno prawda.. był dużo lepszy przed tymi zmianami. Wcześniej co 2-3 rankedy go widziałem, a teraz raz na ruski rok.

Opublikowano

No ja właśnie też chcę kupić Rengara na smurfa bo brakuje mi jakieś 1100 IP.. Riot wie co robi jak widać. Rengar nerf? A dajmy go do wyprzedaży! Za tydzień spodziewajmy się skina do niego tak jak było z Zedem. Nie pierdolcie, że Zed dostał buffa bo to gówno prawda.. był dużo lepszy przed tymi zmianami. Wcześniej co 2-3 rankedy go widziałem, a teraz raz na ruski rok.

Tera można takie fajne plejsy robić z ultem, mechanika która pozwala ci spokojnie uciec czy zmienić pozycje w team fightcie.

Opublikowano

Czy ten brak możliwości wykonania 3xQ mocno osłabi Rengara?

Postać bardzo mi się spodobała i chciałem ją kupić ale teraz to nie wiem :/

y6eft.gif

Opublikowano

Czy ten brak możliwości wykonania 3xQ mocno osłabi Rengara?

Postać bardzo mi się spodobała i chciałem ją kupić ale teraz to nie wiem :/

Triple Q to esencja Rengara, ten nerf go zajebiście osłabi.

Opublikowano

No i uczepili się jednego z moich ulubionych top lane'erów. Triple q to jest/była moja ulubiona rzecz w rengar'ze, to zdziwienie kiedy one shot'ujesz enemy w ~ 1 sec, bye motherfucking bye. :/

Opublikowano

Przecież do talona to nie jest nerf tylko buff. zdarzało mi się nie trafiać z W przez to pojawianie się "w przeciwniku"

co do rengara ,to szkoda go troche :/

dsa

Opublikowano

*up nie rozumiesz, q to wzmocniony autoatak, uzyjesz q to masz 6 sekund na wzmocniony aa, a teraz będziesz miał tylko 2 sekundy na uzycie go, więc kombo 3x q z ultem juz niewykonalne, odpowie mi też ktoś czy to są potwierdzone informacje? Fakt faktem ostatnio sporo rengarów spotykam. Moze cos w tym jest...

Opublikowano

Triple Q to esencja Rengara, ten nerf go zajebiście osłabi.

Ale to nie znaczy, że będzie słaby. Dopóki Q nie będą ruszać - zmniejszać dmg to cały czas Rengar będzie ownił. Mając dobre staty i tak zabijemy adc na 2x Q + E + AA.

Opublikowano

Ale to nie znaczy, że będzie słaby. Dopóki Q nie będą ruszać - zmniejszać dmg to cały czas Rengar będzie ownił. Mając dobre staty i tak zabijemy adc na 2x Q + E + AA.

Mimo to Triple Q było jego główną bronią ;)
Opublikowano

Nedługo w LoLu nie będzie żadnej takiej postaci jak asasyn bo wszystko nerfią. Zaraz znowu nerf.. pewnie dla innego asasyna bo dzieci płaczą, że padają na combo.. to jest śmieszne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...