Kacperqq Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jako że serwer został sprzedany a strona była włanością tognara i dał mi ja wstawiam ja tu dla was Strona posiada działajacy Item Shop ogolnie cała jest oskryptowana i w miare zabezpieczona download xxx Skan xxx Demo xxx Strona wyglada identycznie i posiada te same skrypty JAK BEDZIE DUZO LIKE ZAPODAM BAZE I PLIKI YITIANA Z Kwietnia 2013 Dla moderatora: Strona została zakupiona przez Tognara od RDN Desing i on posiada jej pełne prawa a ja wstawiłem to za jego zgoda NIE ZEZWALAM NA KOPIOWANIE TEJ STRONY NA INNE FORA Odnośnik do komentarza
ILay21 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 nice strona bardzo ladna Odnośnik do komentarza
Wilku Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 O cholera nie wierzę.... No fajna strona a miałem ją kupić pod serwer jest zabezpieczona i wgl ale ciul :/ jak tu już jest ale + Odnośnik do komentarza
#sddwdfsfgdh Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Like. A jest dom handlowy w tym downladzie? Like. A jest dom handlowy w tym downladzie? Odnośnik do komentarza
Kacperqq Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 jest skrypt sie nazywa ishop2.php Odnośnik do komentarza
Krupnik211 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Strona dobra. Dorzuć pliki i będzie wspaniale^^ >>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<< Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jako że serwer został sprzedany a strona była włanością tognara i dał mi ja wstawiam ja tu dla was Strona posiada działajacy Item Shop ogolnie cała jest oskryptowana i w miare zabezpieczona download http://www.multiupload.nl/8XSEMNRLCNSkan https://www.virustotal.com/pl/file/4629b997872a13993e711a18d84e28e113ae3c2fdbea2c596f538c57314b9f62/analysis/1389207840/Demo www.yitian2.plStrona wyglada identycznie i posiada te same skrypty JAK BEDZIE DUZO LIKE ZAPODAM BAZE I PLIKI YITIANA Z MAJA 2013 Dla moderatora: Strona została zakupiona przez Tognara od RDN Desing i on posiada jej pełne prawa a ja wstawiłem to za jego zgoda NIE ZEZWALAM NA KOPIOWANIE TEJ STRONY NA INNE FORA A czy masz może tabelki z bazy danych "xlast_board" ? potrzebne są do newsów ;/ Odnośnik do komentarza
Kacperqq Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Musze sobioe haslo do mysql przypomniec to dodam pliki i all questy z yt @up Tabelki były potrzebne bo czytało newsy z forum Yitiana ale nie sa konieczne mozna to przeciez ominać Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Stronka git :P Plusa zostawiam,czekam na pliczki Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Musze sobioe haslo do mysql przypomniec to dodam pliki i all questy z yt @up Tabelki były potrzebne bo czytało newsy z forum Yitiana ale nie sa konieczne mozna to przeciez ominać Jeśli masz bazę z na kompie to wrzuć sam folder "xlast_board" Odnośnik do komentarza
StaryTechnik Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jeśli masz bazę z na kompie to wrzuć sam folder "xlast_board" Podpinam się. Bo przyda się system newsów Odnośnik do komentarza
Tarien Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jakbyście sami nie mogli sobie tabelek dorobić. Pozom tego forum spada na psy z dnia na dzień. Odnośnik do komentarza
StaryTechnik Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 o wszystko sępisz ty kurwa pacanie zjebany wszystko Ci dac!!! chuja w morde i liż kurwo Pierw trzeba go mieć Odnośnik do komentarza
sniaty10 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Pierw trzeba go mieć niechciałbym Ci oczu powybijać nim niestety;c szkoda ślepej kiszki Odnośnik do komentarza
StaryTechnik Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 niechciałbym Ci oczu powybijać nim niestety;c szkoda ślepej kiszki Jak użyję tego to może coś zobaczę. Albo będzie tabliczka: Uwaga może coś urośnie. Odnośnik do komentarza
LassKai < 3 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Strona świetna czekam na ten system news'ów. Odnośnik do komentarza
StaryTechnik Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 chuj wie czym byles strugany? moze sie pedał przyczynił do tego? Może i tak Ale w porównaniu do ciebie mam Penisa a ty go nie masz. Odnośnik do komentarza
sniaty10 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Może i tak Ale w porównaniu do ciebie mam Penisa a ty go nie masz. trzymasz go w buzi problem z widocznością ? Odnośnik do komentarza
Gramma#2 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Strona świetna czekam na ten system news'ów. Przecież kurwa dorobić tabelki pod newsy to 30 sekund, dlaczego tak nisko upadacie? Odnośnik do komentarza
StaryTechnik Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 trzymasz go w buzi problem z widocznością ? Tak, jeszcze ty i twoja rodzina się nim zachwycacie A twoja dziewica u mnie siedzi. Odnośnik do komentarza
sniaty10 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tak, jeszcze ty i twoja rodzina się nim zachwycacie A twoja dziewica u mnie siedzi. idealnie Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Może i prosto dorobić te "tabelki" ale pomyśl o ludziach którzy nie wiedzą co to jest db... Chciałem tą bazę danych ponieważ sądzę że ona jest nieodłącznym elementem do strony i uważam że powinna znaleźć się w tym temacie. Odnośnik do komentarza
BokserPL Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Strona ładna like, czekam na pliki Odnośnik do komentarza
Gramma#2 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Może i prosto dorobić te "tabelki" ale pomyśl o ludziach którzy nie wiedzą co to jest db... Chciałem tą bazę danych ponieważ sądzę że ona jest nieodłącznym elementem do strony i uważam że powinna znaleźć się w tym temacie. To te osoby nie powinny nawet pobierać strony. Ktoś będzie chciał stronę - dorobi tabelki, troszkę wkładu własnego. Ps. Ty nie pisałeś ostatnio pożegnania? Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 To te osoby nie powinny nawet pobierać strony. Ktoś będzie chciał stronę - dorobi tabelki, troszkę wkładu własnego. Ps. Ty nie pisałeś ostatnio pożegnania? Pisałem pisałem lecz moje plany uległy nagłej zmianie @Topic Kiedy będą pliki? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.