Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][sugestia] Przywrócenie do życia mpc media teamu

Gość ʞɔɐqǝɯoɔןǝʍ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole, ale Wy robicie jazdę wokół tego MMT. Usunął to usunął, na chuj drążyć temat? I tak żadne z nas nie ma prawa głosu. To forum wywołuje w Was więcej emocji niż powinno, heh.

Opublikowano

nie, bo to nie ma większego sensu B)

a makin i tak zrobi co będzie chcial, a macie gówno do gadania userzy.

To chyba najmądrzejsze zdanie jakie mogło paść w tym temacie. Z doświadczenia dodam, że takie wojenki nie mają sensu bo kończą się jedynie banami. Przykład moddersów pokazuje, że każda grupa może wrócić jeżeli adminowi się odwidzi, więc narazie proponuję czekać na rozwój wypadków.

To forum wywołuje w Was więcej emocji niż powinno, heh.

+ :))

Opublikowano

Nie, bo liderka tej grupy zamiast cokolwiek w tym kierunku zrobić uciekła obrażona. Nie widzę sensu istnienia tej grupy.

ex

Opublikowano

Nie, bo liderka tej grupy zamiast cokolwiek w tym kierunku zrobić uciekła obrażona. Nie widzę sensu istnienia tej grupy.

A co ona moze powiedziec? usunal to co moze ma go jeszcze blagac na kolanach? a ty bys sie cieszyl jakby ci cos usuneli bez powodu?

Opublikowano

Gówno wiesz. Nie uciekłam obrażona tylko stwierdziłam, że marnowanie czasu na coś, co i tak usuną nie ma sensu. Makin nie pofatygował się nawet o JEDNO, JEDNO KURWA zdanie wyjaśnienia. Po prostu wywalił wszystko. Tak się robi? No ciekawa jestem, czy Ty byłbyś taki wielce szczęśliwy, jakby z dupy Ci moda zabrali i powiedzieli "spadaj, już nam nie jesteś potrzebny i tak na Twoje miejsce mamy dziesięciu innych". Poza tym, co ja miałam zrobić? Płaszczyć się przed nim i błagać, aby zostawił? Poprosiłam jedynie, aby załatwili kogoś na chwilowe zastępstwo, bo mam masę nauki, a Makin skasował wszystko. Logic.

Opublikowano

Ja pierdole, ale Wy robicie jazdę wokół tego MMT. Usunął to usunął, na chuj drążyć temat? I tak żadne z nas nie ma prawa głosu. To forum wywołuje w Was więcej emocji niż powinno, heh.

Napisała najbardziej pohamowana osoba na tym forum.

@edit

Gówno wiesz. Nie uciekłam obrażona tylko stwierdziłam, że marnowanie czasu na coś, co i tak usuną nie ma sensu. Makin nie pofatygował się nawet o JEDNO, JEDNO KURWA zdanie wyjaśnienia. Po prostu wywalił wszystko. Tak się robi? No ciekawa jestem, czy Ty byłbyś taki wielce szczęśliwy, jakby z dupy Ci moda zabrali i powiedzieli "spadaj, już nam nie jesteś potrzebny i tak na Twoje miejsce mamy dziesięciu innych". Poza tym, co ja miałam zrobić? Płaszczyć się przed nim i błagać, aby zostawił? Poprosiłam jedynie, aby załatwili kogoś na chwilowe zastępstwo, bo mam masę nauki, a Makin skasował wszystko. Logic.

Gdybyś nie była taka "zajebista" to by może nie usunęli. Oczywiście byłaś też bardzo dobrym moderatorem, nie ma wątpliwości.

Opublikowano

tl;dr

Rozumiem Ciebie i twój żal, że tyle pracy itd. ale powiem Ci jedno, też nagle zostałem wyjebany z tą różnicą że mi bagieta od razu wpierdolił perma, więc na twoim miejscu w sumie cieszyłbym się, że w ogóle jeszcze tu jesteś. Na dobrą sprawę, mogliby te MMT przywrócić, żeby userzy mieli jakieś zajęcie ale z drugiej strony znowu będą hejty i kolejne powody do spiny. Jak dla mnie usunięcie tego niweluje wiele problemów z tym związanych, spójrzmy na to od innej strony.

ps. czekam na dalszy rozwój sytuacji

tumblr_inline_mrwhqtavEn1qz4rgp.gif

Opublikowano

tl;dr

Rozumiem Ciebie i twój żal, że tyle pracy itd. ale powiem Ci jedno, też nagle zostałem wyjebany z tą różnicą że mi bagieta od razu wpierdolił perma, więc na twoim miejscu w sumie cieszyłbym się, że w ogóle jeszcze tu jesteś. Na dobrą sprawę, mogliby te MMT przywrócić, żeby userzy mieli jakieś zajęcie ale z drugiej strony znowu będą hejty i kolejne powody do spiny. Jak dla mnie usunięcie tego niweluje wiele problemów z tym związanych, spójrzmy na to od innej strony.

ps. czekam na dalszy rozwój sytuacji

tumblr_inline_mrwhqtavEn1qz4rgp.gif

Dobrze, ale nie wiem, czy zauważyliście - to Wy się rzucacie o sam fakt usunięcia MMT. Jedni się radują, inni wkurzają. Mi chodzi o coś troszkę innego, a mianowicie o samo podejście Makina do sprawy. ;) O nic więcej. Gdyby załatwił to NORMALNIE, po ludzku to zapewne nie wyszłoby tak, jak wyszło. Ale akurat ta sytuacja pokazała, że o ile poza forum Dawid jest w porządku, tak kiedy przychodzi do działań na forum ponosi go troszkę władza i duma z kompletnym brakiem poszanowania pracy innych.

Opublikowano

Wolą administracji było usunięcie grupy, grupy ostatnimi czasy bezproduktywnej. Efekty waszej pracy były niewspółmierne do czasu poświęconego na tworzenie filmów.

Chęci to nie wszystko. Za wiele już razy próbowaliście "odbijać się od dna", szans, które dostaliście nie potrafię już zliczyć.

Jakość filmów, która często nie odzwierciedlała waszych umiejętności spotykały się z falą hejtu, hejtu, która niewątpliwie odbijała się na waszej oglądalności.

To wszystko skumulowało się i doprowadziło administracje do tego typu działań.

Ze swojej strony dziękuję wszystkim uczestnikom projektu za czas spędzony przy produkcjach i za zaangażowanie, które niewątpliwie było widać.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...