Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grzywka

Rhiaan™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swego czasu miałem włosy do połowy pleców. Do układania nie potrzeba żadnych specyfików, wystarczy grzebień (możesz też dłonią, lecz pamiętaj, że wcierasz w swoje włosy cały syf który masz na dłoniach tak więc szybko będziesz mieć tłuste, a długie włosy same z siebie szybko się przetłuszczają. Jeśli cały czas będziesz układać włosy w jeden sposób to w końcu się do tego przyzwyczają.

Opublikowano

Najpierw roztrzepujesz włosy, później szczotką do włosów je tak jakby prostujesz. Później układasz na sam koniec duużo lakieru, szybko układasz znowu i nie tykasz

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Napiszę w tym temacie tylko ze względu na to, iż poruszyłeś temat bliski mi, mianowicie temat kiboli.

Jestem całkowicie, na sto procent, przekonany iż nie znasz prawdziwego znaczenia tego słowa.

Nikt nie ma być ogolony na łyso, jak sam napisałeś, to już nawet nie jest dbanie o siebie.

Ludzie, popadacie w takie skrajności, że nie mam słów. Komu chcesz się podobać, innym chłopakom, gimbuskom?

Już nawet nie mam zamiaru bezpośrednio nazywać Cię tak jak niektórzy poprzednicy, bo mi po prostu nie wypada ze względu na rangę.

Ja rozumiem, moda się zmienia itp., ale bezsensowne podążanie za nią jest głupotą. Mówiąc szczerze, gdy czasami idę ulicą za jakąś parą,

to nie wiem, kto jest w niej facetem, a kto babką - przez to nie mogę sobie na tyłeczki popatrzeć, bo jeszcze ja wyjdę na pedała. :/

Już mi się nie chce stukać w klawiaturkę, więc to zakończę tak ładnie - bądźcie, kurwa, normalni.

Szkoda, że tak daleko mieszkasz bo ażbym sobie z Tobą browarka wypił :) Sytuacja gdzie mówisz o patrzeniu na tyłek jest mi niestety bardzo bliska i nie zbyt ciekawa 8S

Ta nie jesteś pedałkiem ale się do niego upodabniasz. Jesteś typowym "mężczyzną" który zrobi wszystko aby podobać się płci przeciwnej i podąża za tą jakże dziwną modą. Zetnij się jakoś normalnie a nie

Opublikowano

Najpierw roztrzepujesz włosy, później szczotką do włosów je tak jakby prostujesz. Później układasz na sam koniec duużo lakieru, szybko układasz znowu i nie tykasz

Najlepiej niech pożyczy trochę wazeliny od swojego chłopaka. Twoja matka mówiła, że działa.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

@Rhiaan, po prostu taka grzyweczka dla większości wygląda pedalsko i pogódź się z tym. Lepiej noś rozczochrane, wtedy jest spoko.

Nie mam nic do długich włosów, sam mam za łopatki. Ale ja jestem jebanym kucem (pożdro dla kómatyh), więc ludzie to znoszą. A taka grzyweczka... nie rób z siebie kogoś, kim nie chcesz być ;)

Opublikowano

Myślę że cumshot na włosy ze strony twojego chłopaka wystarczy ;)

Opublikowano

@up

Cumshot to za mało, musi spędzić z nim tydzień w łóżku i same się ułożą.

Naprawdę chcesz wyglądąć jak 60% gimbazy ? Co za bez sens może ubierz jeszcze bieliznę w koronki -.- Każdy powinien mieć swój styl a nie że wszyscy upodabniają się do pedałów.

Naprawdę bym chciał byś poszedł do wojska, albo do więzienia na 3 miesiące chociaż. Chłopie!! JESTEŚ MĘŻCZYZNĄ !

Racja, możesz się ładnie ubierać i dbać o siebie jak na każdego przystało, ale bez przesady rurki, fryzura gejowska...

Opublikowano

hehhe cebulaczki atakujo widze. pewnie skurwysyny siedzicie przed kompem 24h i wyzywacie w internecie, bo tylko tutaj macie odwagę, zapewnie w szkole was napierdalają 8). A znając życie nawet byście nic nie powiedzieli autowi tematu w realnym świecie w oczy.

Opublikowano

Dobra widzę że macie na mnie jakieś spiny itp. Radze zluzować gume w majtach i chociaż raz wysłuchać.

To że chce mieć taką grzywkę nie znaczy że jestem homo. Po prostu podoba mi sie coś takiego i to że homo mają podobne fryzury jest to przypadek. Nic więcej.

Więc mi to wisi i powiewa co macie do powiedzenia. Temat był o grzywce a z tego co widze zaczyna sie o wyzywaniu mnie. Gratuluje wszystkim hejterom.

Jak kolega kilka postów up napisał że jesteście kozakami w necie a w realnym zyciu nawet nie spojrzelibyście mi w oczy mówiąc coś takiego.

Więc powtórze sie jeszcze raz. Myślałem że na MPC ludzie trzymają jakiś poziom a widzę że 3/4 użytkowników to osoby w wieku 14-15 którzy umieją tylko człowieka zdenerwować w internecie a w szkole nękają was i na tym właśnie forum przekładacie to co was spotyka. Więc chyba już na tym skończe ale nie prosze o zamknięcie tematu i chciałbym jeszcze troche wysłuchać bredni na mój temat. Prosze HEJTERZY macie wolną drogę. Możecie teraz po mnie jeździć jak sie wam żywnie podoba.

Kto przeczytał temu chwała.

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

1. zwal konia

2. spuść się na rękę

3. nałóż "żel" na włosy

4. nawet tornado nie zepsuje ci fryzury

Twoja odpowiedź jest godna małpy w ZOO.

Spadaj na drzewo banany prostować.

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

a twoja inteligencja nie dorownuje nawet malpie z zoo. jest o wiele nizsza. idz zapytaj swojego chlopaka jak zrobic sobie grzyweczke

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

a twoja inteligencja nie dorownuje nawet malpie z zoo. jest o wiele nizsza. idz zapytaj swojego chlopaka jak zrobic sobie grzyweczke

Kolego posłuchaj mnie raz a uważnie i napisze ci to WIELKIMI LITERAMI abyś w końcu to kur** zrozumiał! NIE JESTEM GEJEM! PO PROSTU PODOBA MI SIE TAKA FRYZURA I NIE MOJA WINA ŻE ZROBIŁO SIE PRZEKONANIE ŻĘ CHŁOPAK Z GRZYWKĄ TO ODRAZU PEDAŁ ITP.!! WIĘC JEŚLI ULŻYŁO CI ŻE SKOMENTOWAŁEŚ TO TAKIMI SŁOWAMI ZAPEWNI CI +10 % DO ZAJEBISTOŚCI U KOLEGÓW!

@Edit. Ta wypowiedź tyczy sie każdego hejtera więc jeśli masz zamiar napisać coś podobnego daj sobie na wstrzymanie. Nie każdy musi wiedzieć że masz takie przekonanie.

kxo.png

[media][/media]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...