Franko_1998 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mam pewien notes, może to podchodzi nawet pod taki dziennik i zapisuję tam bardzo ważne rzeczy jak dla mnie. Chciałbym go gdzieś schować gdzie nikt nigdy nie zagląda, ale kupowanie jakiegoś innego notesu z zabezpieczeniem na kłódkę lub dokupywonia jakiegoś zabezpieczenia odpada, bo nie chcę aby ktokolwiek wiedział, że prowadzę jakikolwiek dziennik. U mnie biurko to niezbyt dobre miejsce, bo jest tam wiele takich rzeczy "publicznych" i jak ktoś by chciał coś pożyczyć to mógłby natknąć się na mój notes. Jakie są typowe miejsca w domu gdzie nikt nigdy nie zagląda lub gdzie wy nie zaglądcie w swoim domu? Odnośnik do komentarza
doms5 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jeśli trzymasz gdzieś rzeczy osobiste to może tam schowaj lub do jakieś szafy pod ubrania. Raczej nikt ci nie będzie sprawdzał co masz w szafach Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jeśli masz jakiś nieużywany PC jak ja, rozkręć go i tam włóż Pomyśl u siebie Cristiano. Odnośnik do komentarza
Juri. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Pod łóżko/poduszkę. Odnośnik do komentarza
anonim7777 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 w gacie Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zrób sobie schowek w szafie. Odnośnik do komentarza
saaq Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tam gdzie nigdy nie dociera słońce :P W specjalnym pudełku z twoimi osobistymi rzeczami, w łóżku ? Odnośnik do komentarza
Radioś :3 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 W sakwie na golda. Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Sejf elektroniczny zamurowany w ścianie to 100% ochrony dla Twoich rzeczy. Ewentualnie zrób mocowanie od spodu łóżka i tam przyczep notes. Odnośnik do komentarza
Hen12 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 dorób sobie szufladzie ukryta komorę /\ | Lepszej sygny w życiu nie miałem Odnośnik do komentarza
TheKamil Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 To też zależy od budowy twojego domu której oczywiście nie znamy. Za łóżkiem? Albo wszystko co zanotujesz przepisz na dokument na kompie a kartkę zakop/spal Jeśli masz mobilny internet w smartfonie to może pomóc aplikacja Dokumenty Google możesz zapisywać notki na telefonie i edytować je później na kompie. Odnośnik do komentarza
KlauS. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jakiś Death Note, rozumiem. Pod łóżko i tyle. Odnośnik do komentarza
gokanDB Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Sam musisz zdecydować , gdzie chcesz trzymać notes,ja polecam szafke na kłudkę , albo gdzieś w szopie czy coś Odnośnik do komentarza
Kinro Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wysoko na meble. Nikt tam nie zagląda Odnośnik do komentarza
tripipi Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Myślę, że jesteś już na tyle dorosły i ścielisz sobie sam łóżko i rodzice tam nie zaglądają. Za szczawika wszystkie "sekrety" chowałem do tapczanu. Odnośnik do komentarza
JustLumik Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ha mam pod łóżkiem przyczepioną puszeczkę na Moją wypłatkę, myślę, że to również Tobie by pomogło ;3 Odnośnik do komentarza
izari Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Pod materac? niee, lepiej W materac. Albo: -jak masz PC to w srodku -na pewno w laziebce masz jakis koszykczy cos, gdzie nikt nie zaglada. -jesli masz balkon, to za drzwi balkonowe -za grzejnik Polecam obejrzec film o skrytkach od "5sposobow na", tytulu nie pamietam. Odnośnik do komentarza
TigerXMetin Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 w pudełku od gry na 100% nikt nie zajży Odnośnik do komentarza
Clear500 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Schowaj u Dozorcy w M1/M2 , na pewno nikt ci nie ukradnie . ps. ja chowam w łóżku (tam gdzie są poduszki itd) ????? Odnośnik do komentarza
Anisha-BC Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Moze na dnie szafki? Odnośnik do komentarza
Hola Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Właśnie też o Death Note pomyślałem. Ja trzymam różne rzeczy w torbie a torba schowana na dnie szafy. Niby pusta a jednak. Odnośnik do komentarza
Dzeki Czan Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Weź ten notes w woreczek jaki kolwiek foliowy i zakop gdzieś.Gdzie kol wiek nikt go nie znajdzie chyba ,że coś budować będą i go wykopią ,ale nie będą na to zwracać uwagi chyba.Tylko zakop w takim miejscu abyś pamiętał gdzie to jest. Odnośnik do komentarza
kkoondzio Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Podwójne dno w szafce, pod pralkę, w kompie, pudełko na gry! Odnośnik do komentarza
BesieK Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Otwórz komnatę tajemnic i włóż pod język bazyliszka, albo do pokoju życzeń taki tam burdel, że nikt nie znajdzie, albo kup sobie taki kuferek jaki miał Barty Crouch Junior w 4 części Harry'ego! -- Jeżeli masz wysoką szafę w pokoju to ukryj go na niej Odnośnik do komentarza
Howker_ Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Schowaj tam gdzie zwykle chowasz alkohol,marijuane Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.