Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie schować notes?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien notes, może to podchodzi nawet pod taki dziennik i zapisuję tam bardzo ważne rzeczy jak dla mnie. Chciałbym go gdzieś schować gdzie nikt nigdy nie zagląda, ale kupowanie jakiegoś innego notesu z zabezpieczeniem na kłódkę lub dokupywonia jakiegoś zabezpieczenia odpada, bo nie chcę aby ktokolwiek wiedział, że prowadzę jakikolwiek dziennik. U mnie biurko to niezbyt dobre miejsce, bo jest tam wiele takich rzeczy "publicznych" i jak ktoś by chciał coś pożyczyć to mógłby natknąć się na mój notes. Jakie są typowe miejsca w domu gdzie nikt nigdy nie zagląda lub gdzie wy nie zaglądcie w swoim domu?

Opublikowano

Jeśli trzymasz gdzieś rzeczy osobiste to może tam schowaj lub do jakieś szafy pod ubrania. Raczej nikt ci nie będzie sprawdzał co masz w szafach

Opublikowano

Tam gdzie nigdy nie dociera słońce :P

W specjalnym pudełku z twoimi osobistymi rzeczami, w łóżku ?

Opublikowano

To też zależy od budowy twojego domu której oczywiście nie znamy.

Za łóżkiem?

Albo wszystko co zanotujesz przepisz na dokument na kompie a kartkę zakop/spal

Jeśli masz mobilny internet w smartfonie to może pomóc aplikacja Dokumenty Google możesz zapisywać notki na telefonie i edytować je później na kompie.

Opublikowano

Myślę, że jesteś już na tyle dorosły i ścielisz sobie sam łóżko i rodzice tam nie zaglądają.

Za szczawika wszystkie "sekrety" chowałem do tapczanu.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ha mam pod łóżkiem przyczepioną puszeczkę na Moją wypłatkę, myślę, że to również Tobie by pomogło ;3

Opublikowano

Pod materac? niee, lepiej W materac.

Albo:

-jak masz PC to w srodku

-na pewno w laziebce masz jakis koszykczy cos, gdzie nikt nie zaglada.

-jesli masz balkon, to za drzwi balkonowe

-za grzejnik

Polecam obejrzec film o skrytkach od "5sposobow na", tytulu nie pamietam.

Opublikowano

Właśnie też o Death Note pomyślałem.

Ja trzymam różne rzeczy w torbie a torba schowana na dnie szafy. Niby pusta a jednak.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Weź ten notes w woreczek jaki kolwiek foliowy i zakop gdzieś.Gdzie kol wiek nikt go nie znajdzie chyba ,że coś budować będą i go wykopią ,ale nie będą na to zwracać uwagi chyba.Tylko zakop w takim miejscu abyś pamiętał gdzie to jest.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Otwórz komnatę tajemnic i włóż pod język bazyliszka, albo do pokoju życzeń taki tam burdel, że nikt nie znajdzie, albo kup sobie taki kuferek jaki miał Barty Crouch Junior w 4 części Harry'ego!

--

Jeżeli masz wysoką szafę w pokoju to ukryj go na niej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...