Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✚✚[HybridCraft][Surv+Guild][Autorskie Skrypty][Szybka Rozgrywka][DEDYK][Itemy Specjalne][FreeVIP][OFICJALNA PREZKA]!✚✚

Jodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam propozycje :

Otóż proponuje wgrać plugin, który robi tak, że przed zalogowaniem postać stoi na spawnie, a po zalogowaniu jest w miejscu gdzie się wylogowała .

Sądzę, że to dobry pomysł, ponieważ osoba z wrogiej nam gildii sprawdzi koordy wroga i może łatwo zaatakować.

P.S: Nie wiedziałem zbytnio jak to opisać, ale myśl, że jest zrozumiałe :p

Opublikowano

Administracja przeczytała w ogóle moją propozycję, bo nie widziałem, żeby ktoś odpisał ?

Opublikowano

Mam propozycje :

Otóż proponuje wgrać plugin, który robi tak, że przed zalogowaniem postać stoi na spawnie, a po zalogowaniu jest w miejscu gdzie się wylogowała .

Sądzę, że to dobry pomysł, ponieważ osoba z wrogiej nam gildii sprawdzi koordy wroga i może łatwo zaatakować.

P.S: Nie wiedziałem zbytnio jak to opisać, ale myśl, że jest zrozumiałe :P

O tą ... myślę, że to się przyda .

Opublikowano

Hmm co tu napisac ....

Nie Polecam Serwera!

powód dlaczego nie poleca, powód jest krótki admin nie umie dogadać się z graczami, nie zna 99% jakie ma na serwerze oraz nie ogarnia najłatwiejszego pluginu jaki jest "AutoMesage" czy jakoś tak przykład

" Granica Mapy to aktualnie 5k kratek" ach ta spacja 10k spacji i według niego to daje fajny efekt aż sie żygać chce, Teraz powiem coś o spawnie jeden wielki kloc gówna nie wiem kto to budował ale po chuj jest zombie tańczący na rurze zajmuje on dość dużo miejsca arena pvp na spawnie omg to tyle co miałem do powiedzenia.

Weź zgaś tą wielkosc czcionki bo sąsiadów obudzisz.

Te spacje są celowo zrobione. Nikomu nie przeszkadzają tylko tobie, nigdy nie widziałem takiego Bulu Dópy(bledy celowo zroione) o jakies autowiadomosci... Lec do sklepu po podpaski czy cos.

#teams4bal

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na serwer!

W piątek w godzinach wieczornych ok. 20:00 Odbędzie się EVENT OX

WIELE NAGRÓD DO ZDOBYCIA !

Opublikowano

Zwiększyliśmy Exp oraz złoto na weekend żebyście mogli szybciej porobić gildie i kox jabłka do "klepy"

Żeby nie było!

Zielony nick - Vip

Ciemno zielony nick - Svip

Niebieski nick - MVip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...