Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić?

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale dlaczego nie? to nie jest donos, tylko powiedzenie prawdy, skoro ona powiedziała wychowawczyni, wychowawczyni pewnie mojej mamie, to dlaczego ona ma wyjść z tego z uśmiechem i satysfakcją wygranej?

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano
doniosła na mnie nauczycielce że ją zniszcze psychicznie

Haha ;)

Ja bym zaczekał, jak masz dowody to je trzymaj, a jeśli będzie nadal na Ciebie donosić, albo po prostu Cię denerwować, to powiedz jej, że wiesz, że ona jest bi i wtedy może się uspokoi.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ale ona wie o tym ze ja wiem ze jest bi xD, tylko jej rodzice o tym nie wiedza, i tu mam haka ze jak im to powiem, to bedzie miala piekielko w domku.

Dobra... zebranie jest dopiero za tydzień we czwartek, się zobaczy jak będzie, najwyżej tak jak mówiłem.

Jeszcze wczoraj mowila ze nie chce mnie stracic, a dzisiaj kabluje... zalosne

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Najpierw piszesz, że Cie ruchała a potem, że jest BI. Mam mętlik xD

A tak serio to skoro Cię olewała to po chuj sie do niej pchałeś zostaw ją w spokoju i poszukaj sobie innej.

Btw. Ile ty masz lat, że sie wychowawcy boisz, to sa twoje prywatne sprawy, a nie wychowawcy.

Ogólnie to ta twoja sytuacja to beeka jest, ale chuj. ;D

BI to osoba, którą pociągaja obie płcie, z czego ten mętlik?

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

powiedz jej, ze jestes od niej lepszy, bo nie nadajesz jej rodzicom, ze jest bi.

donos to nie wyjscie. nie bedziesz wtedy od niej lepszy. powiedz jej to i pokaz, ze to ona zrobila zle, moze bedzie jej glupio.

a tlumaczysz sie ze to nie donos tylko powiedzenie prawdy by zmniejszyc dysonans poznawczy, bo w glebi wiesz ze donos to nie wyjscie ;>.

zalatw to miedzy nia a toba.

pozdr

.

Opublikowano

Juz postanowilem, że zapomnę o niej, będę miał na nią wyjebane (nie istnieje już dla mnie). Mimo że widzę jej kaczy ryj codziennie, to jakoś bd dawał sobie radę.

Co o tym sądzicie?

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Juz postanowilem, że zapomnę o niej, będę miał na nią wyjebane (nie istnieje już dla mnie). Mimo że widzę jej kaczy ryj codziennie, to jakoś bd dawał sobie radę.

Co o tym sądzicie?

Dobra decyzja.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Narazie nie donoś, ale jak bedzie cwaniaczyc itp to pokaz jej smsy (wczesniej zrob kopie, bo bedzie pewnie chciala ci usunac) i ja postrasz.:)

Opublikowano

jak to mówią oko za oko, ząb za ząb

Zniszcz ja do takiego stanu aż będzie chciała się zabić niema kur.. tak lekko niech dowie co za zdradę czeka

niech suka sobie nie mysli

tak więc donieś

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

nom, a zwłaszcza, jak się nie wie w jakim sensie.

Nom, a zwlaszcza, jak sie nie wie co to trolling xD

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...