Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić?

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóz nastała taka sytuacja. Moja przyjaciólka (była już), doniosła na mnie nauczycielce że ją zniszcze psychicznie. Zrobiła tak, dlatego że dawniej jej też już to napisałem w nerwach, wczoraj też, ale za każdym razem gdy to napisałem przepraszałem i prosiłem o wybaczenie. Napisałem tak w nerwach, nawet nie miałem takiego zamiaru. Zawsze byłem dla niej dobry, pocieszałem, robiłem dosłownie WSZYSTKO DLA NIEJ, a ona mi w szkole nawet "cześć" nie mówiła.. wykorzystywała mnie po prostu, i jeszcze powiedziała o naszych sprawach wychowawcy. Oczywiście mi pierdolił, że dużo razy tak będzie itp, nie sluchałem jej (bo nauczycielka) nawet, bo to żałosne. Oczywiście, nie zostawie tak tego, za dużo razy mnie wykorzystywała, ruchała, kłamała itp. Ona ma pewną tajemnice, jest BI, jej mama tego nie wie, gdyby się o tym dowiedziała to ona by miała pieklo w domu (jej mama jest nietolerancyjna i jak jej dziecko jest bi czy inne gówno to piekło). Czy za to że po prostu, powiem jej mamie co mi zrobiła, i że jest BI mogę mieć przesrane? Według mnie to nie ZEMSTA, niszczenie psychiczne, tylko po prostu donos, ona doniosła mojej wychowawczyni to ja jej mamie i tyle. Co o tym sądzicie?

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Czasem mam wrażenie, że te tematy są takie same.

Nie musisz nic nikomu mówić. Znajdź sobie innych przyjaciół. Jak na nią doniesiesz to będziesz gorszy niż ona.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nic nie rob, tylko się broń ale nigdy nie donos :) czasami przez donos wszystko może się tylko bardziej skomplikować.

Edit

Tak jak mówi kolega wyżej, znajdź sobie inne towarzystwo. Mi zawsze powtarzali, ze lepiej mieć jednego prawdziwego przyjaciela, niż 100 fałszywych i ja się z tym zgadzam.

Opublikowano

Najpierw piszesz, że Cie ruchała a potem, że jest BI. Mam mętlik xD

A tak serio to skoro Cię olewała to po chuj sie do niej pchałeś zostaw ją w spokoju i poszukaj sobie innej.

Btw. Ile ty masz lat, że sie wychowawcy boisz, to sa twoje prywatne sprawy, a nie wychowawcy.

Ogólnie to ta twoja sytuacja to beeka jest, ale chuj. ;D

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Najpierw piszesz, że Cie ruchała a potem, że jest BI. Mam mętlik xD

A tak serio to skoro Cię olewała to po chuj sie do niej pchałeś zostaw ją w spokoju i poszukaj sobie innej.

Btw. Ile ty masz lat, że sie wychowawcy boisz, to sa twoje prywatne sprawy, a nie wychowawcy.

Ogólnie to ta twoja sytuacja to beeka jest, ale chuj. ;D

W dupie mam zdanie wychowawcy :).

Mówicie ze donos to zly pomysl.. a ona teraz sie cieszy ze wygrala i postanowila na swoim... a tak to tez by cierpiala

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

W dupie mam zdanie wychowawcy :).

Mówicie ze donos to zly pomysl.. a ona teraz sie cieszy ze wygrala i postanowila na swoim... a tak to tez by cierpiala

No i niech się cieszy. Nie bądź mściwy i jak już pisałem lepiej dobieraj przyjaciół.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To powiedz jej, że masz na nią wyjebane i masz z niej bekę ;D

Nie daj jej tego poczucia wygranej tej satysfakcji, jak zobaczy, że się z niej śmiejesz i Ci nie zalezy na jej zdaniu to odpuści.

A nie ma co jej piekła robić z tego, że woli laski, bo to nie sa Trudne Sprawy itp.xD

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

To powiedz jej, że masz na nią wyjebane i masz z niej bekę ;D

Nie daj jej tego poczucia wygranej tej satysfakcji, jak zobaczy, że się z niej śmiejesz i Ci nie zalezy na jej zdaniu to odpuści.

A nie ma co jej piekła robić z tego, że woli laski, bo to nie sa Trudne Sprawy itp. xD

Po prostu, chcę wykorzystać ten fakt, że jej mama o tym nie wie, a jak się dowie to ona będzie miala pieklo :3, bym to zrobil i bym se juz odpuscil..

Kompletny debilizm, a jeszcze wczoraj mi pisala ze jestesmy przyjaciolmi itp..

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Czy ja wiem.. powiedzieć jej rodzicom co zrobiła to raczej nie zemsta :).. Nie chodzi mi o innych przyjaciol itp tylko o to co tutaj opisalem

Najlepiej zapomnij o niej.

A nie ma co jej piekła robić z tego, że woli laski

Radzę więcej o tym poczytać.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@Up. A polecisz jakąś książkę, nigdy nie zapóźno na naukę więc jeżeli jesteś specem to poleć coś ;)

Opublikowano

A tak serio to co ona takiego wygrała?

To, że powiedziała coś na Cb do wychowawcy?

No to ujmij to sobie w stylu "ludzi ulicy", że się sprzedała jak szmata. Myślę, że godne prawdziwego ulicznika xD

Opublikowano

@Up. A polecisz jakąś książkę, nigdy nie zapóźno na naukę więc jeżeli jesteś specem to poleć coś ;)

Poszukaj sobie w internecie, bo mam lepsze rzeczy do roboty niż czytanie takich książek.

Jak widzę jej ryj na codzień...

Mam jej dać te satysfakcje ze wygrala?...

Dokładnie, chociaż nie wiem czym Ci zaszkodziła.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@up No tak w gimbazie to tylko lektury się przerabia... sry poszukam sam, a tak serio to sam dużo widze nie wiesz, ale upraszczasz zamiast wmawiać, żeby się poddał to trzeba koledze doradzić bo widocznie dla niego liczą sie inne wartości niz dla Cb czy mnie -.-

Btw. Sry muszę was opuścić może wieczorem wrócę, trza pozapierdalać ;0

Opublikowano

Poszukaj sobie w internecie, bo mam lepsze rzeczy do roboty niż czytanie takich książek.

Dokładnie, chociaż nie wiem czym Ci zaszkodziła.

Tym ze mnie olewala, wykorzystywala, no i jeszcze takie rzeczy powiedziala wychowawczyni mimo iz ja przepraszalem itp ;o

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Przez chwilę się poczułam jakbym była w jakimś programie telewizyjnym ;_;. Moim zdaniem nie powinieneś donosić na nią, jeżeli ona zrobiła Ci krzywdę, pokaż, że Ty nie jesteś "taki sam" jak ona. Spróbuj z nią porozmawiać na ten temat ale się nie denerwuj. Czasem zwykłe "przepraszam" nie wystarczy, aby wszystko naprawić.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Przez chwilę się poczułam jakbym była w jakimś programie telewizyjnym ;_;. Moim zdaniem nie powinieneś donosić na nią, jeżeli ona zrobiła Ci krzywdę, pokaż, że Ty nie jesteś "taki sam" jak ona. Spróbuj z nią porozmawiać na ten temat ale się nie denerwuj. Czasem zwykłe "przepraszam" nie wystarczy, aby wszystko naprawić.

W sumie.. to w dupie juz ja mam, zjebala sama wszystko, za duzo sie juz staralem.

Nie wiem jak wy to odbieracie, ale po prostu powiem jej rodzicom o niej prawdę, tylko tyle, to takie złe?

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Mam dowody, jak sama mi to pisala (zostawilem sobie te esy na telefonie) to jak sądzisz?

Ja bym nie donosił, ale to już Twoja sprawa.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...