UniBag Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pracuję właśnie nad szablonem wordpress, aczkolwiek nie wiem czy to udany projekt. Na początku przygotowałem pewną prezentację w postaci szablonu html. Nie jestem profesjonalistą, ale pewną wiedzę posiadam. Validator nie wykrył błędow, resztę pozostawiam wam Link: http://science-trivia.pl/red_body/ Zajrzyj na bloga -> Click Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielhinz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No widać niestety, że zbytnio nie masz doświadczenia ale w miarę czasu go nabierzesz. Pustki, pustki i jeszcze raz pustki może nie tyle co pusto ale nie ma w sobie tego czegoś co by zatrzymało kogoś na dłużej. Popracuj znajdź jakąś ciekawą inspirację a wyjdzie Ci coś ciekawego UniBag 1 Katalog filmów online bez limitów http://www.boxfilm.pl/ Filmy online za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UniBag Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dziękuję bardzo za opinię Zajrzyj na bloga -> Click Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamper4321 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Strasznie oczy bolą. PhilipNlol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vayner Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Mi wyskakuje: Page not found (404). Nie ma co oceniać, pozdro - Czytał pan nasz regulamin? - Nie... - Witamy na pokładzie! MPCFORUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mOrT- Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 UP to samo ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spaik11pl Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Heh nawet nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbonx Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Archiwum. Powód: Strona jest nieaktywna. Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi