Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weekend

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wieć tak pisałem ostatnio temat że źłe się czuje w szkole itd jutro już środa ja nie moge już wysiedzieć tak chcę weekendu napisze wam mój plan napiszcie czy spoko itd 2 gimnazjum jak coś.

Sroda

8-13.25

1.geografia

2.polak

3.zajecia artystyczne

4.matma

5.wf

6.religia

Czwartek

1.matma

2.chemia

3.technika

4.anglik

5.wos

6.polak

Piątek

1.polak

2.historia

3.wf

4.matma

5.wychowawcza

6.biologia

Opublikowano

Witajcie wieć tak pisałem ostatnio temat że źłe się czuje w szkole itd jutro już środa ja nie moge już wysiedzieć tak chcę weekendu napisze wam mój plan napiszcie czy spoko itd 2 gimnazjum jak coś.

Sroda

8-13.25

1.geografia

2.polak

3.zajecia artystyczne

4.matma

5.wf

6.religia

Czwartek

1.matma

2.chemia

3.technika

4.anglik

5.wos

6.polak

Piątek

1.polak

2.historia

3.wf

4.matma

5.wychowawcza

6.biologia

Też taki chce, a nie 8 lekcji, ale większość to przygotowania do egzaminu.

6 lekcji to nie tak dużo.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Sroda

8-13.25

1.geografia

2.polak

3.zajecia artystyczne

4.matma

5.wf

6.religia

Czwartek

1.matma

2.chemia

3.technika

4.anglik

5.wos

6.polak

Piątek

1.polak

2.historia

3.wf

4.matma

5.wychowawcza

6.biologia

Ja dzisiaj 9 lekcji w tym 3x matma 2x polski...Zobaczysz jak przyjdzie Ci siedzieć jak mi...;D

Opublikowano

Tia, generalnie 8 posranych godzin 8-15:25 Nie mówiąc o "wyciągamy karteczki" i teściku ;) Pozdrawiam i radzę nie narzekać !

Opublikowano

Pomyśl o tych którzy siedzą pół dnia by uczyć się rzeczy, które nie przydadzą się nigdy dziennikarzowi (jak mierzyć spektrum, ile wynosi kąt wpisany jeśli środkowy oparty na tym samym łuku wynosi x itp.)

Ale druga gimnazjum to ponoć ta najtrudniejsza.

Opublikowano

Sześć godzin w klasie drugim gimnazjum, to jest na prawdę jest mało. Jeszcze, gdy mój brat trzy lata temu chodził do owej klasy, miał po osiem godzin i musiał to przeboleć. Z jakiego powodu nie możesz wytrzymać do weekendu? Może czegoś oczekujesz, może coś zaplanowałeś sobie? Spróbuj przeboleć te trzy dni i już.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Idź.. co to są w ogóle za lekcje ;) się nauczysz czegoś, mniej zaległości :) Powodzenia Ci tylko jeszcze życzę jak zobaczysz co będziesz miał później :) Ja w technikum miałem po 10 godzin czasami .. ale tak to 8-9

Logo.JPG

Opublikowano

Błagam Cię ;_;, to ja nie wiem co Ty zrobisz jak będziesz w tech/LO i będziesz mieć po 9 może nawet czasem 10 lekcji : O, 6 godzin to na prawdę bardzo mało powinieneś się nawet cieszyć z tego powodu.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Fajnie, ja mam tylko we środy 6 lekcji. Poniedziałek do 16, reszta do 15:15.

Nie narzekaj, bo ja muszę jeszcze po szkole cisnąć 2km z buta do domu. Po prostu zasypiaj wcześniej.

graphic.png

Opublikowano

6 godzin hahahahahahahahahahhahahaha. Więcej miałem w podstawówce -,-. Jeszcze narzekasz jak mam 6h to się cieszę a nie narzekam.

Opublikowano

Ja mam 6godzin 3x w tygodniu, bo na w-f nie chodze wiec tez mam lekko ale poniedzialek i piatek po 8godzin i to takie hard lekcje ze to masakra xD

sstwc.jpg

Opublikowano

Fajnie, ja mam tylko we środy 6 lekcji. Poniedziałek do 16, reszta do 15:15.

Nie narzekaj, bo ja muszę jeszcze po szkole cisnąć 2km z buta do domu. Po prostu zasypiaj wcześniej.

Ja 3km, a to z mojej woli. Dobrze na nogi robi :D

Ja siedem lekcji w podstawówce miałem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...