Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xlast [Root][Dedyk]

XLasT(FrosT)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość 7/24serv online
Opublikowano

taki niby dzialajacy w 100% a znów nie dziala

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Rudziutkiii
Opublikowano

JAkies 3 godziny temu zalogowalem sie, ponoc serw znowu dziala ale teraz juz od jakis 2 godzin nie moge sie zalogowac... ja nie wiem czy ci hgm nie potrafia sie ogarnac??...

Opublikowano

Dacie spokój ewidentnie nie polecam serwera... Jeden z najbardziej zbugowanych tylko ciągle " Kazdy zostanie wylogowany za 10 . 9 ......" Śmiech na sali jednym słowem NEGATYW !!!!!!

Opublikowano

mam tam duzo harów fajnie się gra ale są dni kiedy : serwer off , w bugu jestem (czasem uda sie przeniesienie czasem trza czekać na reset ;/)

a teraz serwer jakiś czas taki że nie działa w ogóle rozpupcyli serwa (zmienili fasolki zen 500 a było 2500 rangi) i ceny wszystkiego zmienili na jakieś dupne drogie tylko instr i kd stanialy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Już uporaliśmy się z tym problemem i serwer pracuje w pełni stabilnie

Opublikowano

Ej mam pytanie co mam zrobic jak wchodze na postac kickuje mnie i niewiem dlaczego. mialem 69 lvl i teleportlem sie na ognista ziemie i przy zalodowaniu sie odrazu kick i tak ciagle od wczoraj . wie ktos co mam zrobic?? plx o szybka pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

stronka niedziala !!!

zrobicie cos z tym

a pozatym usuneli mi kotno bylo na nim 56lvl woj body 3x skill p i 86kk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jezeli Pomoglem daj + ,a jezeli niepomoglem nic niedawaj:P[/b][/b][/b][/b]

Ogladnij to :http://www.youtube.com/watch?v=-zjLGL33MrY

Opublikowano

trudno jest sie zalogowac,a jesli juz sie zaloguje to po chwili mnie wywala. zrubcie cos z tym!!!!

Opublikowano

zwalony jakiś serv.. załozyłem sobie konto na drugi dzień sciągnąłem metka 2008 włączam metka ok jest spoko wpisuje passy i napisane coś tam Sprawdź swoje coś tam ^^. Wchodzę na stronke a tu wyskakuje Konto zostało zawieszone(po angielsku) nie mogę założyć nowego konta... zróbcie coś z tym cepy albo się nie bierzcie za robienie serva. Sam bym lepiej zrobił serva niż was kilku.. i chyba to zrobie

Opublikowano

Witam,

Dziś przedstawiam wam serwer XLasT

Serwer nasz pracuje na czystym systemie FreeBSD ,co oznacza że nie jest emulowany na innych systemach typu. WINDOWS itp.

Takie działanie serwera zapewnia stabilność a przede wszystkim zmniejszenie LAGÓW w grze.

Serwer XLasT pracuje 24/7 na serwerze dedykowanym w lokalizacji PL.

Na serwerze zostały spolszczone wszystkie misje itp., dodane też zostały unikatowe misje których nie znajdziecie nigdzie indziej.

RATY SERWERA:

EXP: 50x

DROP : 10x

DROP YANG: 100x

Parametry Serwera Dedykwoanego:

Procesor: 4 x 2,66 Ghz

RAM: 4GB

ŁĄCZE: 100Mb/s

======================================================

Na start otrzymujecie:

- 8lvl KONIA

- Powiększenie szansy na znalezienie YANG

- Powiększenie zdobywania PD

- Powiększony BAG

- Trzecią rękę

======================================================

Przydatne Adresy:

Strona Głowna:

www.xlast.pl

Forum:

www.board.xlast.pl  

http://xlast.pl/rejestracja.php

=======================================================================================

GALERIA

magao.jpg

KONTAKT:

[email protected]

Zapraszamy do gry i pozdrawiamy

Team XLasT

**Proszę o wyrozumiałość i nie usuwanie Tematu, jako teamu serwera jest to nasz pierwszy tekst reklamowy naszego serwera, poprzednie tematy zakładali gracze.

Opublikowano

Co sie dzieje z tym srwem stronki www. nie chodza ani czasami wogole metek nie chce sie włączyć ;/

Opublikowano

dlaczego jak wchodze na xlast wpisuje pasy to wysakuje błąd łączenia sie z serwerem

Opublikowano

bo wtedy restartują serwer

wielkie dzięki a ile to potrwa ?

Opublikowano

24/7 chyba 24minuty przez 7 dni w tygodniu bo niema dnia gdyby server niebyl wylanczony przyanjmniej przez 3h

Opublikowano

Haha wezcie spakujcie tego serwa ^^ Jeden z najgorszych (pod wzgledem administracji) serwerow, ciagle sa cofki ,bugi, ogolnie serw do bani. Co z tego ze pogra sbie ktos te dwa dni i wbije 70 lvl uzbiera ladnie kasy i nadropi itemow jak gmowie co chwile robia cofki serwera i all w dupe leci . Od tygodnia stoje na 90 lvl bo juz 4 ray cofneli poziomy kase i drop. Beznadzieja. Oni sie tlumacza tym ze maja bugi w plikach! Ale chyba po cos sa admini i powinni te zekomo "bugi w plikach" usunac. Pozatym ciagle sa zmieniaja itemy w sklepach , wczesniej byly dobre itemy u handlarzy a teraz sa jakies badziewia i ludzie ktorzy zakladaja teraz konta musza sami sobie wszystko ulepszac a wyzsze lvl lub te co graly dluzej mieli te itemy za grosze od handlarzy. Nie uwazacie ze to co robia hgm i ha jest beznadziejne? Pozdro dla nobskich adminow tego serwa a przedewszytskim dla wytrwalych grajacych na xlast...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...