Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Just AION

Gość Xanan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram tam już ponad miesiąc i jeszcze nie napotkałem żadnych lagów, misje nie są zbugowane wszytkie ładnie działają (prawie wszytkie :v), instancje głownie są bugnięte ale na korzyść gracza, ale jak najbardziej polecam :)

2 pierwsze napotkane zbugowane questy u Ely: 1) kampania w Verteron z lefarystami (trzeba tam do nich podejść i tyle, powinno zaliczyć a nie zalicza). 2) Prequest do Haramel (zaś trzeba zajść po Haramel i powinien odpalić się filmik - nic takiego nie miało miejsca).

Lagi? Klick skill - 2 sekundy oczekiwania - używa skilla. Może to mój internet (choć wątpię, bo official działa idealnie choć gram na pingu 80-100), lecz z internetem obecnie nie mam problemów.

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 pierwsze napotkane zbugowane questy u Ely: 1) kampania w Verteron z lefarystami (trzeba tam do nich podejść i tyle, powinno zaliczyć a nie zalicza). 2) Prequest do Haramel (zaś trzeba zajść po Haramel i powinien odpalić się filmik - nic takiego nie miało miejsca).

Lagi? Klick skill - 2 sekundy oczekiwania - używa skilla. Może to mój internet (choć wątpię, bo official działa idealnie choć gram na pingu 80-100), lecz z internetem obecnie nie mam problemów.

z tym się zgodze a filmik raz odpala a raz nie ale przy tej kampanii trzeba polatać chwile i zaliczy no ale niestety bug to bug :/

Opublikowano

z tym się zgodze a filmik raz odpala a raz nie ale przy tej kampanii trzeba polatać chwile i zaliczy no ale niestety bug to bug :/

Dlatego napisałam, że nie polecam, bo są bugi :) Skoro są już na początku, to będą także później.

Poza tym, mam pytanie co do serwerów prywatnych... Jeśli mam AION'a i podłączę pod niego luncher np pod Just AION to będę mogła odpalić zarówno officiala i priva? Czy jakoś się to wyklucza?

Bo pograłabym na jakimś privku dla zabawy, ale jeśli mam pobierać AION'a od nowa to nie dla mnie (ściągam go jakieś 4h) xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dlatego napisałam, że nie polecam, bo są bugi :) Skoro są już na początku, to będą także później.

Poza tym, mam pytanie co do serwerów prywatnych... Jeśli mam AION'a i podłączę pod niego luncher np pod Just AION to będę mogła odpalić zarówno officiala i priva? Czy jakoś się to wyklucza?

Bo pograłabym na jakimś privku dla zabawy, ale jeśli mam pobierać AION'a od nowa to nie dla mnie (ściągam go jakieś 4h) xD

Tak, priva odpalasz z pliku w środku gry dzięki któremu działa, a globala normalnie przez gameforge :) 

Zapraszam do elyosów, jeśli masz więcej pytań cytuj albo pisz pw.

Lagów nie ma... Niewiem co wy macie za internety :D

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Tak, priva odpalasz z pliku w środku gry dzięki któremu działa, a globala normalnie przez gameforge :)

Zapraszam do elyosów, jeśli masz więcej pytań cytuj albo pisz pw.

Lagów nie ma... Niewiem co wy macie za internety :D

Wcześniej próbowałam uruchamiać przez GF ale to takie początkowe okienko dalej było z Just AION dlatego pytam :D

No dobra, to spróbuję pograć znowu. A jak tu się expi... Na kampani? Bo zauważyłam, że exp leci dosyć szybko z mobków :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wcześniej próbowałam uruchamiać przez GF ale to takie początkowe okienko dalej było z Just AION dlatego pytam :D

No dobra, to spróbuję pograć znowu. A jak tu się expi... Na kampani? Bo zauważyłam, że exp leci dosyć szybko z mobków :P

Tzn od 1 do 16 expisz gdzie chcesz na mobach później do 30 na takim zbugowanym najlepiej jak poprosisz kogoś z legionu o pomoc[mob respi sie odrazu po zabiciu w 0000,1s i ubija sie go znów a dużo expa leci] potem do tej insty od 30 w eltnen[lvl z mobów leci tam bardzo szybko[a później już kampanią ale nie wszystkie tylko te które sie opłaca. Wbicie 61 to kwestia 2-3 dni a 65 to zależy czy chce ci sie robić kampanie czy idziesz na garnizony :) Jeśli będziesz miała w czymś problem pisz pw i graj w elyosach. 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

To zrobilam sobie rangera dla odmiany,u ely i wbilam 16 na razie. Legionu nie mam wiec o czym ty do mnie rozmawiasz xD wgl to sa jakies polskie legiony? Miloby bylo grac z kims :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jest 

http://www.just-aion.net/arsenal/legions/3074181/Zjem-Ci-Kota.html

Jaki masz nick to cie zaprosze :) I ktoś ci pomoże 

Właśnie będę robić nową postać. Kantorka :3 Nick prawdopodobnie (jak nie będzie zajęty) to Polake. Jak będzie zajęty, to coś wymyślę i się odezwę :D Z resztą, pospamię na lfg za waszym legionem :)

Nie mogę szpamić na lfg, więc mam nick Polake :)

k1hvCVp.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam mały problem co do tego serwera... Na PC działa mi normalnie, działał na systemie Win8, Win8.1 i działa cały czas na Win10. Za to mam problem z odpaleniem go na laptopie, tam jest system Win8.1, coś tam z autoryzacją serwera, nie pamiętam dokładnie. Niby wszystko zrobiłam tak, jak robiłam na pc, ale nie zaloguję się i koniec ;3 Pomoże ktoś?

k1hvCVp.gif

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja mam pytanie jak to jest z  tym votowaniem na stronie bo zaliczyło mi tylko 1 vot z 5 pozostałe wypełniam ale nic nie dostaje

Opublikowano

Ta ostatnia strona nie działa nie wiem czemu ale tak czy inaczej odradzam granie na tym serwie z racji na ogromną ilość punktów potrzebnych do kupienia czegoś za vote  to 1 . 2. Zbugowane moby od vertoronu po samą panesterre elity które elitami być nie powinny... tak więc solo expienie jest okropnie ciężkie pograłam do 65 i wywaliłam aiona w pizdu . 3. Język niemiecki mnie irytuje non stop na lfg więc jeśli Ciebie to nie boli  gl .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pomoże ktoś jak odinstalować just aion? Chce grać w normalnego aiona ;c

Pobierz launcher Aiona - > zainstaluj - > uruchom na kilka min -> wyłącz launcher - > wrzuć pliki Just Aiona do folderu Aiona ( tzn. tam gdzie pobierasz go) - > uruchom launcher -> Uruchom opcje File Check. I tyle. Chyba że masz już zainstalowanego Launchera którym ściągałeś pliki za pierwszym razem to wystarczy że go odpalisz i dasz File Check

Opublikowano

A po polsku? File check?

Sprawdzanie plików :)

I ps nie musisz odinstalowywać Just Aion żeby zagrać na EU. Wystarczy, że włączysz luncher EU i on automatycznie sprawdzi i usunie pliki które wrzucił luncher Just Aion'a.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na pewno dałeś w Launcherze Aiona Sprawdzanie plików? Launcher powinien wykryć wszystkie nie zgadzające się pliki i zastąpić swoimi więc moim zdaniem nie ma szans żeby nie podziałało.

Opublikowano

Robiłem sprawdzanie plików 3 razy i nic. Może coś usunąć ręcznie?? I instalowałem just aiona w folderze bin32

Opublikowano

Musiał byś pobrać Launcher Just Aiona zainstalować go w pustym folderze i wszystkie pliki które tam się pojawią usunąć ręcznie z twojego głównego folderu z Aionem. Tylko nie usuwaj folderów tylko same pliki bo czasem może podmienić 1 pilik z folderu a usuniesz cały folder który ma 10gb :) i wtedy Sprawdzenie plików daj.

Po tym powinno ruszyć.

Opublikowano

Kolego, wystarczy, że wpisałbyś passy do globala i weszłoby Ci na globala :) To, że ekran ładowania i okienko te z boku jest dalej z Just Aion nic nie znaczy. Mam to samo ;) Nie ma się co stresować xD

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...