Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Just AION

Gość Xanan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy jest możliwość abym miał grę po polsku czyli wszystkie misje itd?

Jasne, że tak :) Na oficjalnej stronie masz wszystko podane, co i jak pobrać. Wystarczy wkleić odpowiedni plik do folderu z grą. Jednakże musisz pamiętać, że gra oraz plik, o którym wspomniałam musi być w tym samym języku.

Opublikowano

czyli jak mam pobranego tego aiona oficjalnego to jak zrobić żebym miał i tego i tego? Skopiować pliki i w jednych podmienić na te z priva?

Osobiście mam tego i tego w 1 folderze po porostu jak chce grać na globalu to odpalam to z pulpitu AION Free-to-Play  a jak chce na priv to z pliku pobranego to priva który jest w środku klienta gry.

To i to działa nic nie trzeba na nowo pobierać ani sprawdzać plików

Jak masz zamiar grać to zapraszam do legionu[Elyosi]

175001456602037225492.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam ludzi po stronie ASMO na serwerze Just AION mój nick: Manter

A jeśli chodzi o serwerek to bardzo fajnie wszystko działa i szybko idzie expik. Pare dni i 65 lvl.

Proszę o kontakt jeśli ktoś zainteresowany serwerem.

Opublikowano

Szukam ludzi po stronie ASMO na serwerze Just AION mój nick: Manter

A jeśli chodzi o serwerek to bardzo fajnie wszystko działa i szybko idzie expik. Pare dni i 65 lvl.

Proszę o kontakt jeśli ktoś zainteresowany serwerem.

Jeśli znudzi ci sie granie samemu w asmo bo żaden polak chyba tam nie gra to pisz PW 

W elyosach są 2 polskie gildie, 1 po części moja, a 2 ludzi z jakiegoś globala ale to chyba tylko na zaproszenia.

Opublikowano

To chcialbym sie tak przy okazji dopytac. Podczas siegow też macie lagi? I jakie pingi macie?

Zaowazylem właśnie że polakow po stronie asmo nie ma. Ale chyba eli mają znaczną przewagę liczebną na serwerze (szkoda).

Opublikowano

To chcialbym sie tak przy okazji dopytac. Podczas siegow też macie lagi? I jakie pingi macie?

Zaowazylem właśnie że polakow po stronie asmo nie ma. Ale chyba eli mają znaczną przewagę liczebną na serwerze (szkoda).

To nic że jest więcej elyosów... Jak jeszcze grałem to asmo wbijało nam normalnie do zamku na północy a nasi super oficerowie[i wyżej] chowali sie za npc bo żal im było AP 

Lagów nie miałem :) 

Opublikowano

Dopiero zaczolem grac expienie to chyba tylko na kampanii najszybciej idzie, czy sa jakies inne sposoby na szybki exp? Ogolem chcialem sprawdzic tutaj Templara ale z tego co widze to wszystko jest takie samo tylko exp wiekszy wiec zbieranie na AP gear rowniez tutaj zajmuje miesiace tak?

Opublikowano

Dopiero zaczolem grac expienie to chyba tylko na kampanii najszybciej idzie, czy sa jakies inne sposoby na szybki exp? Ogolem chcialem sprawdzic tutaj Templara ale z tego co widze to wszystko jest takie samo tylko exp wiekszy wiec zbieranie na AP gear rowniez tutaj zajmuje miesiace tak?

Hmm exp to rób większość kampanii + powtarzalne np na złote monety, później na te mithrilowe aż wbijesz 60. Wtedy robisz garnizony i 65 jest w 1-2 dni.

AP jest niby x1,8 dużo to to nie jest, w dodatku nie ubijesz dużej ilości osób bo większośc ludzi ma już tam full eq. Mi assasina sorc zabijał na skilla gdy wbiłem 65 

Ogólnie to serwer taki 4/10 :) 

Opublikowano

Teraz to nie gram wcale : ) chcialem przetestowac postacie a ten serwer widze nie rozni sie niczym od officiala tylko exp rate heh

Tutaj nie masz GP a jest to bardzo duża różnica :X 

Chmielu po jakiej str grasz? Elu czy Samo?

Jeśli chcesz polski legion to pisz pw znam jeszcze tam pare osób 

Opublikowano

Czy mozecie mi wyjasnic czym charakteryzuje sie ten serwer oprocz braku GP i szybszego expa? Wiecej BM sie dostaje za questy czy jak?

Zbugowanymi questami i ogromnymi lagami xD Nie polecam :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zbugowanymi questami i ogromnymi lagami xD Nie polecam :D

Gram tam już ponad miesiąc i jeszcze nie napotkałem żadnych lagów, misje nie są zbugowane wszytkie ładnie działają (prawie wszytkie :v), instancje głownie są bugnięte ale na korzyść gracza, ale jak najbardziej polecam :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...