Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negros. Co robic?

Ndrei90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Dzis chcialem zaczac swoja przygode z Bodym lecz troche sie rozmysliłem. Aura chodzi po 2kk, a za tyle nawet nie mogłem znalezc, były w 3 roznych sklepach po ok. 2,2. Cena ta jest za wysoka. Wiec kim warto grac? Myslałem o mentalu. Silne 500 duchowe 300 wiec ujdzie ale chyba jest on slabsza postacia w zarobku i pvp. Czy warto wiec grac na PLu bodym mimo cen czy nie? Kim warto grac?

@edit 2. Jak mozna zarabiac na negrosie od zera i ile sie zarobi na godzine. Dzieki.

Opublikowano

Odwiedź te tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/935073-spis-poradniki-metin2-ktore-musisz-zobaczycaktualizacja31092013/
http://www.mpcforum.pl/topic/539646-inne-zaczynamy-przygode-z-metin2/

Polecam mentala.

Jak sam napisałeś więcej na nim zarobisz.

Ja osobiście polecam wbić 30lvl i bić metiny na 35lvl ale to tylko mój sposób bo

ja mam farta do dropu po prostu :P

W poradnikach które podałem masz wiele sposobów.

Budowniczy
Opublikowano

Ja ci powiem inaczej

typowy dylemat body czy mental

polecam mentala silne tylko 500k kurwa jak tanio proste expisz i codziennie jebiesz silne i to na tym polega wykujesz fms +7 wbijesz mu ze sr + (25) proste poexpisz kilka kont na botach do 20 i kilka zmianek i dodań masz :) mental zajebisty exp 50-75 :) dalej kaszana

Opublikowano

Aury da się znaleźć taniej.

Jeżeli boisz się cen ku to polecam WP.

Początkowo zarób na ulepkach i rób misje na konia później mega wierzchowiec.

Na 30lvlu zęby orka dropić (500-600k sztuka)

Ostrze da się kupić za 600-700k, strach po 150-200.

Prowadząc postać WP będziesz w stanie sam bić szybko metki, sprzedajesz aure za którą masz 2-3 ku ostrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...