Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bird-Craft [1000 Slotow][Wojny Gildi][Autorskie pluginy/skrypty][Spore Dropy][System Kopania i nagród]

Ziomeczgu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi.

Cziter, odpowiadam po raz ostatni mam nadzieję w tym temacie. Chodzi mi o pisemny dowód, że zostało wszczęte postępowanie przeciwko komukolwiek. ;-)
Takiego czegoś oczywiście nie uzyskam, bo w dupie byłeś, gówno widziałeś, a nie w sądzie.
Jeżeli przedstawisz dowód moja propozycja jest nadal aktualna.

Liebe Grüße,
Risen/Avaterys.

Opublikowano

Risen zgadzam się z tobą to , że któś go zbanował na ts3 z powodem DDoS to nie znaczy , że to xcrysisx . Każdy mógł zmienić nick

tdSYoS7.png

Opublikowano

Eh,

Jak widzę te komentarze "cziter20" to się zastanawiam czy mam płakać czy się śmiać 14 latek myśli że zbanowanie z powodem "ddos..." to to jest dowód który świadczy o atakach na internet przez autora banu. Skończ dzieciaku, usuń "nasze" pluginy z servera i będziesz miał spokój. A co do pisemka z sądu to czekam z niecierpliwością bo to twoje straszenie w temacie z prezentacją servera jest żenujące, wszystko co piszesz zaczyna mnie coraz bardziej bawić i irytować.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

tłumaczę całą sytułace

Więc tak Xcrissx prosił nas o sponsoring, postarałem się i zasponsorowałem 1000 slotów serwer minecraft.

Po tygodniu pracy, nie było widać efektów....

Na starcie było 10 graczy.... *oferowali +100*

Postarałem się o youtubera odrazu serwer się rozkręcił ale nie.... cóż kochana administracja tak to zepsóła że i tak to zwalili....

Postanowiliśmy zakończyć współprace z xcriss..

Mape usunęliśmy a pluginy/skrypty nie są twoje..

Dodatkowo wszystkie skrypty z wcześniejszego serwera zostały usunięte..... *przezto że wykazywały około 100 bledów*

Xcrissx w tym momęcie zachowujesz się jak dziecko myśląc że wskórasz coś po tym że nas oszukałeś w wielu sprawach

oferując nam autorskie gildie pluginy skrypty a tak naprawde wszystko na gooogle.pl można znaleść więc zakończyliśmy prace

i wolimy stworzyć własny serwer.

Opublikowano

@up Ziomeczqu wez zobacze cos mojego albo xCrysiS'a na serwie i masz odrazu leci sprawa do FiberHosta do ktorego nie raz juz dzwonilem i znam osobiscie jednego z ich ekipy.A Adikosik zaraz moze dostac laga neta ;3 i Ty tez,ja sie nie boje jakis typkow +12 ktorzy dostaja hajs za walenie konia przez kamerka i potem sponsoruja serwer haahhaha...

Opublikowano

tłumaczę całą sytułace

Więc tak Xcrissx prosił nas o sponsoring, postarałem się i zasponsorowałem 1000 slotów serwer minecraft.

Po tygodniu pracy, nie było widać efektów....

Na starcie było 10 graczy.... *oferowali +100*

Postarałem się o youtubera odrazu serwer się rozkręcił ale nie.... cóż kochana administracja tak to zepsóła że i tak to zwalili....

Postanowiliśmy zakończyć współprace z xcriss..

Mape usunęliśmy a pluginy/skrypty nie są twoje..

Dodatkowo wszystkie skrypty z wcześniejszego serwera zostały usunięte..... *przezto że wykazywały około 100 bledów*

Xcrissx w tym momęcie zachowujesz się jak dziecko myśląc że wskórasz coś po tym że nas oszukałeś w wielu sprawach

oferując nam autorskie gildie pluginy skrypty a tak naprawde wszystko na gooogle.pl można znaleść więc zakończyliśmy prace

i wolimy stworzyć własny serwer.

Było całkiem inaczej, a więc: blakeyz poszukiwał dla nas sponsora, znalazł was oferta była że na starcie będzie max 10 - 30 graczy potem to rozkręcimy ale mądry zordi powiedział macie czas 3 dni na zrobienie i zareklamowanie servera. Efekty naszej pracy były cudowne jak na taki krótki czas, strona www, ts3, popisałem parę skryptów i załatwiłem autorskie gildie. Przed wczoraj dnia to był chyba poniedziałek wbił zordi na kanał pierd**** coś od rzeczy (wyzywał minebarca) nikt go nie chciał słuchać i powiedział "dobra crysis usuwam wam server" to ja odpowiedziałem dobra mam tego dość zabieraj sobie server ale masz usunąć nasze pliki serverowe (dodatkowo na fiberhoście cały czas były problemy z maszyną s14 [czyli naszą] usunęły się wszystkie dane graczy, itp]. I co było dalej, gdy server został nam odebrany zaczął rządzić się na naszym ts3, wgrał naszą kopie servera z wszystkimi pluginami, itp. To ja się zdenerwowałem i rozwaliłem jemu server 30 slotów. I od tego czasu postawił server (były nasz) na naszych plikach, zniszczyli nam ts3 i skopiowali prezentację. A co do tego czy zachowuje się jak dziecko drogi zordi to jakoś inni tego nie widzą. Bo to ty i adikosik zachowujecie sięjak totalne bachory kopiująć naszą ciężką pracę (pliki) nawet nie masz za grosz szacunku kopiując moją prezentację. A co do skryptów nie było żadnych błędów jedyny błąd był w jednym skrypcie, nie wszystkie skrypty były z neta połowa była nasza.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Opublikowano

@up mówiłeś że będzie idioto powyżej 100

Po pierwsze nie jest to temat do kłótni a tym bardziej do wyzywania, uważaj na słowa do kogo mówisz bo powinieneś się do mnie zwracać "pan". A to że nie masz teraz nic do powiedzenia i piszesz byle co to jesteś naprawdę zajebisty.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Opublikowano

Słuchajcie nie kłóćcie się DDoSy są karane wiec nie piszcie o tym publicznie ja w tej sprawie moge zrobić ss'y pisanie ze "ooo ziomek ddosa tamtemu walne" nie służy ze pomyślą inni, że ta osoba jest fajna. Za ddosy płaci się kare i łatwo to namierzyć i łatwo sie przed tym obronić więc nie piszcie o ddosach bo z tymi ss'ami można iść na policje bo to jest karalne jeżeli ktoś myśli aaa mam streesera kupionego za rodziców pieniądze to nikt nie namierzy. Ale jest to do namierzenia w łatwy sposób więc nie piszcie o tym bo jest to karalne. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...