D3STROYOWSKY Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Siema! Poszukuję sprytnej nazwy do mojej strony o tematyce League of Legends. Domena .pl, strona nie o żadnych memach; czysto informacyjnie; aktualizacje konkursy nowości ogólnie Narazie myślę nad spin2win.pl; w nawiązaniu do Garena. Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pomożecie towarzyszu? Pomożemyy! How2LoL Sprytna Strona o League of Legends How2Backdoor Coś mi wpadnie to dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raageer Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 How2GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aciek666 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wardktoryzostalpapiezem.pl Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3STROYOWSKY Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Bardzo fajne pomysły, niestety żadna z nich nie pasuje :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkin Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Po co rżniecie od how2win? Trzeba się wykazać kreatywnością. Proste, wymowne i łatwe do zapamiętania lolinfo.pl jest dostępne do zarejestrowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 leagueofinfo.pl / infooflegends.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3STROYOWSKY Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Czy nie uważasz że lolinfo.pl jest trochę nudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aciek666 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Czy nie uważasz że lolinfo.pl jest trochę nudne? Strona będzie nudna, bo tylko same informacje. Po za tym tam będzie się wchodzić tylko po informacje, nieprawdaż? kappa.pl or... freeplord.pl Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkin Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jest proste. Ja osobiście szybciej zapamiętam lolinfo.pl niż how2surrenderat20inleagueofdraven.pl. Śmiem sądzić, że chyba każdy tę nazwę zapamięta i bez problemu będzie kojarzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3STROYOWSKY Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mimo że na surrenderat20 większość rzeczy to updaty, rotacje itd., to i tak duża ilość lajków jest na fb jak i odwiedzin na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WariaaaT EUNE Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 xxx nieogarnięta gimbaza będzie ci wchodzić bo nie będą potrafili napisać red. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bangerr Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 czerwonetube-lol.pl lol24.pl lol-info24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plokpl123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 LOL(l)ogic.pl (z "l" lub bez) lolcentrum.pl SpushujTurreta.pl midorfeed.pl lastpick.pl lolchecker.pl neversurrender.pl Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PopapranyV9 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 xxxtube.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matteom5 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ggwp.pl lolowicze.pl lolmania.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dzidzi.pl Carryit.pl Lolupdate.pl InfoOfLegends.pl InfoZLigi.pl LeagueOfDraven.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronz 5 smurf Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ggwp.pl chyba najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatyx Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Superinfoololupl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^yarker^ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 LeagueOfPlayers.pl jeśli szukałbyś pomocy w podpieciu itd, mogę pomóc. znam się na html'u i admin serwera w stopniu 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3STROYOWSKY Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ggwp.pl - świetna, niestety zajęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plokpl123 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 To może glhf.pl Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Onkolog Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 BuszującywLoLu.pl Lecze raki w soloq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3STROYOWSKY Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 glhf.pl ma redirecta na jakiegoś streama narazie myślę nad lolinfo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLanser Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ggwp.pl Chipsy cola gramy w lola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.