Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Premade botlane

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no macie racje z tymi premade'mi ostatnio mi się taki Vanosh trafił z jakimś suppem w duo na bocie to gra od razu była przegrana, w chuj nafeedowali ;/

Opublikowano

Co za głupota, że każdy premade bot to gówno... Raz trafia ludzi lepszych, raz gorszych i nigdy nie ma czegoś takiego jak insta win bot lane'a.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jeżeli autor wnioskuje ze każdy albo chociaż większość premade bot to zera po kilku meczach. Mogę się założyć że spotkał więcej premade bot które wygrały dla niego mecz niż może przypuszczać. Równie dobrze ja mogę z kilku zagranych meczy wywnioskować że każdy high noon yasuo to kompletne zero i gówno jakich mało.

Opublikowano

Premade bot z wczoraj. Takich to jak najbardziej lubię :D

mt5sty.jpg

Przecież Lucian to Neonye. xD

ykmz.png

Przyrzekam że pisali w queue że obydwaj grają ze sobą od s2/s1 (obydwaj 0 gier w s1) i że od kilku dni mają boski winstrike! Oddałem mu ADC, miałem bodajże 4/0/2, all lanes carried, szczególnie bot, no ale Premady są spoko

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Meh, jeżeli last pick i first pick sa premadami, i last pick pójdzie adc, to 100% lose lub smurfuje i wycarruje, potwierdzone info.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Meh, jeżeli last pick i first pick sa premadami, i last pick pójdzie adc, to 100% lose lub smurfuje i wycarruje, potwierdzone info.

Obydwaj byli last pickami, tak jest przeważnie zawsze

Opublikowano

premedy albo carrują, albo oddaja fb i maja w dupie gre

Przecież Lucian to Neonye. xD

ykmz.png

Przyrzekam że pisali w queue że obydwaj grają ze sobą od s2/s1 (obydwaj 0 gier w s1) i że od kilku dni mają boski winstrike! Oddałem mu ADC, miałem bodajże 4/0/2, all lanes carried, szczególnie bot, no ale Premady są spoko

to czemu nie kończyliście w mid game? late mieliście jako takie lepsze, enemy było lepsze a nie premeda, chodź adc to też nie jakiś talent

­

Opublikowano
Powiem wam, że coś w tym jest :P

bk2g.png

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ja gram z kolegą rankedy premade bot lane on jinx ja blitzcrank wygralismy juz 4 gry pod rzad

Aha to tak w brązie stoisz spoczko.

btw. po co ten temat jeżeli tu jest tylko płacz

i blame na "premade"

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

ogolnie nie mam nic do premadow botlane ale jak mi taki jakis cwel z fujarka mistrz wiatru i cieni yasuo architekt na poczekaniu co umie tylko stawic sciane na sekunde wchodzi na solomid wchodzi po turrety robi jakies 2/5 zero asyst i ogolnie flejmi caly team to mam ochote wyskoczyc przez okno albo wspomnic cos o jego zawodzie albo jak robimy gierke wszystkie linie wygrywaja sadzi ze nic nie zrobil bo przeciez kupil aniola stroza to mu nikt nic nie moze zrobic i zaczyna krzyczec szajse albo zaczynaja grac na kille i diwowac i taka elise pozniej wchodzi pod turrety z pajeczkamai i pozniej nie smituje barona rzucamy gre i przegrywamy ale najlepiej zrzucic na premade botlane bo to przeciez slabi gracze bo to diaxy v wyboostowane szmaty bo to euw za eune bylo lepiej ale najlepiej to siedzic na forum i o ale to ten kasza to frajer a ten farex jeszcze gorszy bo tacy slaby gracze a ja nie moge se bola zainstalowac dobrze ze gram na euw przeciez tam jest poziom gram wszystkie pzoycje bo przeciez skorki mi sie marnuja o zobaczcie jestem bogaty mam wszystkie skorki oddalem mu adc ale to nic bo przeciez gram wszystko jestem dobrym graczem

Opublikowano

A co powiesz na to, że w enemy teamie też był premade? :P

W 80% jeżeli obydwa teamy mają premade boty, to akurat twój zawali sprawę :D

Opublikowano

Jeżeli chodzi o premade bot, to często idzie trafić na bardzo słaby, jeszcze jak polaczki grają, ale nie zawsze. Ja jako FP zawsze biorę zyrę, znajomy LP bierze sobie Ezreala i co grę jest FB oczywiście bardzo często dla mnie, bo ignite + roślinki 2op. Bardzo rzadko się zdarza, że przegrywamy bota, a to dlatego, ze oboje gramy dobrze swoją pozycję, więc taka prawda, jeżeli ktoś umie grać to będzie dobrze grał, a jak nie to będzie zwykłym cebulakiem i robił 0/10 na bocie czy innym lanie, niestety, taki system, jednakże 60% premade bot zalicza faile, sam to zauważyłem grając SOLOQ, ale co zrobić, trzeba grać dalej i reportować :)

Opublikowano

wystarczy ogarnięty support i komunikacja z premade. np gramy spokojnie do 6 ( vayne + thresh ) pushujemy ostatniego wave, thresh flesha q + e + R, ja R + Q + E stunuje i nie ma typów.

to zależy od adc i uspa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...