Vanosh. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Cześć, powoli wierze w to że premade bot to banda zer, a wy? Wstawiajcie ss, opisujcie sytuacje co na ten temat myślicie. Czy to prawda że premade bot to po prostu.. coś złego? Wasza kolej! exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolczymonLOL Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Premade bot = lose. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rojdzonson1 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 no nie zawsze premade bot to lose to zależy kogo ci dobierze bo napewno to nie jest jakaś klątwa rzucona na gre że jak ktoś gra premade bota to przegrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk3n Panda Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A co to za różnica premade bot czy nie ? i tak musisz poccarować 4 ludzi jak chcesz wygrać mecz tu nie ma nic do gadania czy premade czy random. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezerwatywa Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 jprdl gosciu placzesz bo przegrales i co z tego ze byli premade? trafili na lepszych od siebie do dostali po dupie ogar plix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Również nie raz gram z premade bot i często właśnie trafiają się "unskilledy",ale czasami trafią się tacy co ogarniają/potrafią wycarrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja gram z kolegą często premade bot i przeważnie easy wygrywamy linie a jak już nam nie idzie to nie feedujemy jak gówna ale najgorsze jest spotkać ludzi którzy uważają , że premade= lose przez takich popierdoleńców dochodzi do niepotrzebnych spin.. Raz koleś specjalnie wziął adc, bo premade to poznał moc tf + vayne jungle polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pener 2k14 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja rzadko mam noobskie premade'y. Ostatnio smurfuje na silverze 1 i wiecie co? Co kilka meczy zdarzają mi się streamerzy (tacy ~200 widzów) i zawsze na bocie kerowali z kolegą oni chyba ruskami byli i raz szwaby. A 3 dni temu grałem Swainem na Ahri i przegrywałem przez ułomnego Warwicka, który ciągle mnie gankował ale premade bot (POLSKI!) wygrał mi grę Vayne+Thresh. Złego zdania nie powiedziałbym grając smurfem ale jak na platynie zobaczę w lobby "premade bot" to staram się wyzywać i pisać "i troll" żeby ktoś wyszedł bo szkoda mi LP.. już -12 dostaję za ucieczkę z lobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xplorerpl Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Lucian + Annie=Bot mocno skontrowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WariaaaT EUNE Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jeżeli premade jest na tym samym poziomie np gold I +gold II to będzie ogarnięty bot natomiast jeśli platyna gra premade z silverem/gold V To w większości przypadków bot przegra bo kolega chce pomóc koledze a jeszcze nie wie że tylko mu szkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Najpierw sprawdzam na lolkingu, jak cieńkie bolki to rozdzielam ich z tego bota i pcham się na supporta/adc bo większość premade bot to loserzy ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimiennnyy Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Cześć, powoli wierze w to że premade bot to banda zer, a wy? Wstawiajcie ss, opisujcie sytuacje co na ten temat myślicie. Czy to prawda że premade bot to po prostu.. coś złego? Wasza kolej! 1 angel? no no fajny build Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TigerXMetin Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Najwieksze kontry na jinx to annie i lucian nie ma co sie dziwic jinx po prostu nie znosi bursta... UP. wiesz ze itemy mozna przestawiac z 5 na 1 np.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekhmet Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jako main support zawszę mówiłem, że premade boty to 100% ścierwa(a Polskie to już w ogóle). Na świeżo - gra się ładuje http://pastebin.com/dXKUxvBz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaruTube Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 [email protected] Sam jesteś kurwa polakiem idioto. @Top Nie zawsze premade boty to ścierwa, bo nie wiem jak inni myślą ale jak gram z kolegą na bocie to jest lepiej, bo jak mam random adc to wbijam się np. leoną a adc ucieka i to jest bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekhmet Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 [email protected] Sam jesteś kurwa polakiem idioto. @Top Nie zawsze premade boty to ścierwa, bo nie wiem jak inni myślą ale jak gram z kolegą na bocie to jest lepiej, bo jak mam random adc to wbijam się np. leoną a adc ucieka i to jest bez sensu. No i co z tego, że jestem polakiem? Nie napisałem, że Polacy to ścierwa, tylko że wszystkie polskie premade boty jakie spotkałem to ścierwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdleSolution Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja gram z bratem premade bot leona/annie+corki/vayne i ownimy, 80%win , wiem bo tylko z nim gram supportami. Zazwyczaj easy lane, ostatnio sie trafila penta ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#JP100% Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie mam już screena, ale pamiętam jak kiedyś spotkałem takiego Vanosha i Landiago. Strollowali mi rundę i sfeedowali, potem jeszcze płakali. Omijać takich graczy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArhiX Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Przepraszam, że nie wstawię zdjęć ani screenów, ponieważ nie nawykłem ich robić, nawet w sytuacji, gdy można by rzec spotykam zera.Osobiście grałem wielokrotnie z moim kolegą jako premade na bocie. Oczywiście jak możecie się domyślić - zazwyczaj sromotnie wygrywaliśmy bota, po to aby przegrać grę wchodząc w tryb Rambo i myśląc, że jest się niepokonanym.Dodatkowo sam niejednokrotnie byłe dogłębnie na bocie niszczonym i grożono mi reportami i zabiciem mnie a także napojeniem kwasem (mój ulubiony wrzut). Ale przecież nie zawsze przegrywam, jak nie zawsze wygrywam. Taka już kolej rzeczy.Nie każdy pre-made bot to zera, spotykałem już tak super graczy, bez których moja drużyna nie pociągnęłaby gry ani o odrobinę (tak samo spotykałem ADC Jannę i support AShe, które literalnie tą grę mi przegrały). Nie rozumiem po co rozstrząsać te przeszłe smutki i złości. Utwierdzicie się tylko w przekonaniu, że pre-made to ZUO, które jest przekonaniem błędnym.Każdy będzie miał lepsze i gorsze gry. Przepraszam autorze, jeżeli uważasz, że ten post jest nie na temat (bo przecież mieliśmy wrzucać screeny z premade bot którzy są zerami, którzy utwierdziliby Ciebie i innych w tej niejasnej teorii o słabości innych graczy w tą grę).//Edit: zresztą jesteś w diamencie - powinieneś dobrze wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Miszcz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jest w tym jakaś prawda, częściej spotykam słabszych premadsów na bocie, lecz to nic nie znaczy. Każdemu trafia się gorsza gra, trzeba to w końcu zrozumieć. Oczywiście są i te super nooby, które magicznym sposobem są w diamencie i jakoś nam te gry psują, ale od tego ta gra jest, żeby nas wkurzyć :P fb.com/myrodj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulwaaxd Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja tam jak gram sobie rankedy to nie zdarzają mi się premade bot [ Silver 3],ale czasami się zjawią to 1 przegra ale ma np więcej killi tylko po prostu słabo pushuje lub kolejny co ma dedy,ale pushuje wieże lub tacy co nic z tych nie mają :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Osobiście często spotykam premade bot, moze 30% jest noobami, jak ja gram duo to idę na duo bota tylko w sytuacji jeżeli team tego potrzebuje, ogólnie to mainuje topa i mida. Sposobem no noob premade bot jest iście na mida postacią do roamu i gankowanie bota. jbc. Jestem Silver 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu956 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 w silverze jak byl premade bot to byli feederzy. w goldzie zazwyczaj ogarniaja Nick z Battlefield 3: Stachu956 Nick w League of Legends: Cv8j Nick z Need for Speed World: Cv8l Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloxdelo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 mialem challengera 2 razy dlatego wam powiem cos o bot lane ;P bot lane dzielimy na typy 1.firstpick gra duo z last pickiem firstpick bardzo dobry gracz ale last pick to jakiegos gowno ktore zazwyczaj gra dla zabawy z tym 1 pickiem zazywczaj przjebia bot lane w 2 minucie ... 2.firstpick to support a adc to 3 pick albo 2 zazwyczaj dosc rozumny bot lejn , potrafi ladnie zagrac ale nie feeduje 3. 4 i 5 pick graja duo zazwyczaj najwieksze pizdy ;P ale zazywczja sa wycarrowane przez firstpicka albo 2 /3 picka .... 4.Opcja taka ze adc to last pick = defeat sa ta przyklady i tak zazwyczaj jest jak podalem jesli chodzi na poziomie diamond 1 + ps.jako iz gram adc cale zycie solo sam na bocie nigdy nie gram duo powiem jedno nigdy nie daje "duo bota" jak jestem 1pickiem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Premade bot z wczoraj. Takich to jak najbardziej lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.