Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3915514142625471231241.png

ja pier.dole caly ten status to kwintesencja spier.dolenia co wiecej w bardzo dobitny sposob ukazuje tutaj nastawienie spolecznosci do dyskusji, zapominacie ze prawo do udzielania sie i dyskutowania przysluguje ludziom myslącym, czyli takim ktorym nie zalezy na osmieszeniu, lecz na wymianie swoich poglądow

Opublikowano

3915514142625471231241.png

ja pier.dole caly ten status to kwintesencja spier.dolenia co wiecej w bardzo dobitny sposob ukazuje tutaj nastawienie spolecznosci do dyskusji, zapominacie ze prawo do udzielania sie i dyskutowania przysluguje ludziom myslącym, czyli takim ktorym nie zalezy na osmieszeniu, lecz na wymianie swoich poglądow

Jeśli ktoś ośmiesza twoje zdanie i ty to tolerujesz to prędzej ty masz spierd*lony umysł. - W myśl zasady "Szanuję mnie-szanuje jego" w późnych godzinach wieczornych kiedy już spałeś była całkiem fajna dyskusja ale niestety ją skasowałem bo nie widziałem tego postu :(

Jeśli pogląd jest śmieszny trzeba się z niego śmiać i plewić idiotyzmy argumentami żeby się nie powielały w umysłach innych ludzi.

Dla mnie jesteś zerem przegrywie 

/Idiotyzm http://scr.hu/2th1/35vvc Ty coś mówisz o spierdoleniach xD

ps. jeśli na początku tego statusu nie zobaczyłeś prowokacji to już w ogóle nie ma o czym rozmawiać myślicielu 

ps2 z takim nastawieniem można śmiać się z twoich idei a Ty nic na to nie odpowiesz ale może dlatego że nie masz ukształtowanych poglądów

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jeśli ktoś ośmiesza twoje zdanie i ty to tolerujesz to prędzej ty masz spierd*lony umysł. - W myśl zasady "Szanuję mnie-szanuje jego" w późnych godzinach wieczornych kiedy już spałeś była całkiem fajna dyskusja ale niestety ją skasowałem bo nie widziałem tego postu :(

Jeśli pogląd jest śmieszny trzeba się z niego śmiać i plewić idiotyzmy argumentami żeby się nie powielały w umysłach innych ludzi.

Dla mnie jesteś zerem przegrywie 

/Idiotyzm http://scr.hu/2th1/35vvc Ty coś mówisz o spierdoleniach xD

ps. jeśli na początku tego statusu nie zobaczyłeś prowokacji to już w ogóle nie ma o czym rozmawiać myślicielu 

ps2 z takim nastawieniem można śmiać się z twoich idei a Ty nic na to nie odpowiesz ale może dlatego że nie masz ukształtowanych poglądów

ej sory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...