Bedzio123 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam. Zna ktoś jakiegoś youtubera, który skłonny by był zareklamować serwer minecraft? Odnośnik do komentarza
xMuGi Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja nie znam, ale zawsze możesz poszukać kilku "mniejszych" youtuberów i powysyłać im zapytania, któryś powinien się zgodzić Odnośnik do komentarza
SurvMotion Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Możesz kupić reklamę na Minecraft by Zyczu. Startujemy za godzine! Kliknij! Odnośnik do komentarza
palkia Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 KAŻDY Youtuber nagra reklamę. Kwestia ceny. Np. McBlow weźmie ok. 1000zł natomiast np. freeze weżmie ok 100zł. Odnośnik do komentarza
Bedzio123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 I tu się mylisz. Blow, pingwin, multi itp nie reklamują serwerów za peniądze, Freeze tak. Odnośnik do komentarza
DeQUK Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Możesz kupić reklamę na Minecraft by Zyczu.Zyczu juz nie sprzedaje reklam na launcherze Odnośnik do komentarza
Amks1212 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja w żadnym wypadku nie żądałbym pieniędzy za zareklamowanie serwera, musiałbyś mi tylko powiedzieć, jakiego typu jest to serwer, jeśli by mi się spodobał, to nie widzę problemu PS Mam jedynie 250 widzów, ale wiesz- zawsze coś. Pozdrawiam! [Mój nick to TheMJayPL] Odnośnik do komentarza
palkia Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Bedzio123 Reklamują kwestia ceny rozmawiałem z nimi jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. Oni tylko tak mówią/; Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.