Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

* Nexes * 1.7.2 * Skyblock * | Ukryte Skrzynki | MiniVip | Forum | Wyścig | Targowisko | --> Stwórz swój mały świat u nas ;)

Tyśka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na końcu parkour'a jak i labiryntu czekają skrzynki z nagrodami, zaś za mini grę nie ma żadnych nagród.

Opublikowano

Serwer jak najbardziej POLECAM.

Fajnie zrobiony, gra się bardzo przyjemnie.

Częste eventy, różnego rodzaju areny, sklep, targowisko, parkour, labirynt, oraz oczywiście ukryte skrzynki bardzo urozmaicają rozgrywkę.

Czat jest dość ogarnięty, nie ma ciągłych wulgaryzmów i spamów, co jest kolejnym plusem.

Administracja wie co robi, i robi to dobrze.

Także tego, dla wszystkich skyblockowiczów polecam Nexes, niewiele serwerów zatrzymuje mnie na dłużej tak, jak ten ;)

Jestę Ktosię i lubię muzykę:
musiccraftlogo.png
a kliknij sę

Opublikowano

Nether jest po prawej stronie jako teleport na spawnie. Jest otwarty 2 razy w tygodniu dla każdego, zaś cały czas dla każdej rangi wyżej (nawet dla MiniVipa którego można wygrać za eventy oraz za pomoc w reklamie (filmiki na yt, zamieszczenie reklamy na innych forach)

Dzisiaj nether otwarty od 19:30 - 22:00

Opublikowano

Jutro o 14:00 - Mega Górnik! :)

zaś event na którym można dostać MiniVipa będzie po Mega Górniku ;)

W najbliższym czasie dojdą testy eventu "wyścig"!

Zapraszamy :)

Ostatnio na serwerze były odczuwalne lagi - Dzisiaj zostanie zwiększona pamięć RAM ;)

Opublikowano

Nie wiem, gdzie widziałeś tą niesprawiedliwość, ale każdy serwer z tego co wiem jest prowadzony przez kompletnie inną administrację. Nie wiem gdzie jej doświadczyłeś. W każdym razie nie powinno się sprowadzać ich do jednego poziomu. Jak dla mnie administracja tego serwera robi to co trzeba i kiedy trzeba.

Opublikowano

Witam. Wbiłem na serwer gdzie zrobiłem wyspę i się rozbudowałem. Wbiło do mnie nagle pełno graczy po czym mnie wywaliło z serwera 0.o. Wchodzę na serwer, patrze a tu z wyspy nic nie zostało...

Opublikowano

Niszczenie na wyspach innych/przez innych na Twojej jest niemożliwe. Plugin sam zakłada Cuboid na wyspę 100x100, gdzie nikt poza Tobą i Twoim 'party' na wyspie nie ma prawa budować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...