Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Teamu serwera hamachi, GM, Mod, mile widziane kobiety. �

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rekrutacja otwarta, szukamy dalej ! Lazorek, czytaj uważnie napisałem NIE !

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Nie polecam osoby jak dawał wcześniej podanie że szuka technika napisałem i chce tylko aby ktoś postawił mu cały serwer a on będzie go pilnował i robił różen konkursy jak chcesz zrobić serwer to sam się wez do roboty

Opublikowano

Mateuszku, zanim coś napiszesz pomysl. Ja zajmuje sie serwerem, dodawaniem eq itp. A GM to osoba do pilnowania graczy nie stawiwnia serwera ;)

Vivene, tak mozesz wyslac na pw.

xD ProUser xD

Opublikowano

Podanie na Moderatora .

1.Doświadczenie w Moderowaniu ?

Bardzo dużo , ponieważ miałem moderatora na forach metin2 i na cs 1.6 ( na PW mogę podać linki ) .

Ilość wolnego czasu ?

Od Poniedziałku do Piątku to z 4/5h a w weekendy to 7/8h .
Coś o sobie?

Damian,mam szesnaście lat mieszkam na wsi pod Poznaniem, gram w metin2, oraz czasami w cs1.6. Potrafię sprawnie i szybko ogarnąć to co mam do zrobienia , można na mnie polegać jestem raczej prawdomówny. Potrafię się wypowiedzieć po polsku a nie skrótami , mam bogaty zakres słownictwa .
Dlaczego Ty?

Broń Boże nikomu nic nie narzucam,napisałem podanie bo myślę że się nadam.Mam nadzieje że moje doświadczenie na coś się zda i w czymś będę mógł pomóc.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania .

W ramach przyjęcia mnie na Modeatora proszę pisać na PW lub gg:38386998 .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Podanie na GM

1.Doświadczenie z grą, Mistrzem Gry?

W Metin2 gram od samego poczatku PL-a,na PL-u grałem na serwerze Obsydian gdzie Sura WP osiagnołem 87 lvl,po czym sprzedałem konto ,poniewaz zaczeli dodawać nowe rzeczy które mi sie nie spodobały.Od jakis 3 lat gram na serwerach prywatnych,i często osiagam maksymalne levele.GM byłem wiele razy,mam duze doświadczenie,moge dac dowody gdyby ktos niewierzył.W metinie zajmuje sie także pisaniem questów oraz tworzeniem serwerów.Pewnie wiele osób zada pytanie:Umie robic serwery,a wysyła podanie na GM na hamachi? , odpowiedz jest prosta,poprostu bycie GM to 5h-7h dziennie ,a by stworzyc serwer trzeba siedziec czasme całymi dniami,jesli chce szie to zrobic szybko i dobrze,a ja nie chce tracic znowu tak wiele czasu jak kiedys.

Ilość wolnego czasu ?

Na serwer moge poświecic 5h dziennie, a w weekendy nawet wiecej.

Coś o sobie?

Mam na imię Artur,w Kwietniu tego roku ukoncze 18lat.Mieszkam w małej miejscowości Brześć Kujawski , nieopodal Włocławka.Na codźień ucze sie w Liceum Informatycznym,a w weekendy poświecam czas dla przyjaciół.Interesuje sie Informatyka,Boksem który ćwicze , a w ciepłe letnie wieczory lubie popływać w rzece lub na basenie.Pływanie jest dla mnie najlepszym antydepresantem.Z charakteru jestem spokojna,miłą,kulturalną oraz szczera osba która ma stalowe nerwy oraz potrafi zachowac zimna krew,ale czsami wybucha złościa.

Dlaczego Ty?

Uważam ze na serwerze przydałaby się taka osoba jak ja,lubie pomagac ludzia,niechce posiadac posady GM aby "szpanować" przed kolegami i wołać: "O patrzcie jaki jestem pro mam GM!" Nie zależy mi na tym, poza tym moi znajomi nie grają już w Metina. Z miłą chęcią pomogę z każdym eventem, wymyślę go jeśli sobie tego zażyczycie.Mam świetny kontakt z graczami,nikt nigdy na mnie nie narzekał,wszyscy zawsze byli zadowoleni z mojej pracy.

Pozdrawiam Satosh

Opublikowano
3530502.png

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu?

Wiedzę o metin2 mam bardzo duża.Znajomość zasad gry,forum jest u mnie jak najbardziej na najwyższym poziomie tak samo w strukturze teamu.Każda zasada jest świętością której trzeba się uporczywie trzymać.

2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy?

Oczywiście że potrafie oddzielić życie od ''pracy''.Nie ma czegoś takiego jak reakcje emocjonalne.Co do systematyczności zawsze ją zachowuję.Sumienne wypełnianie obowiązku należy do moich atutów,przeważnie tak podchodzę do zadań aby ukończyć je bez względu na wszystko oczywiście trzymając się przy tym zasad.Cierpliwość jest dobra choć jak wiadomo ma swoje granice,wątpię aby był z tym jakikolwiek problem.

3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)?

Posiadam bardzo dużo czasu wolnego gdy jest taka potrzeba.Potrzebuje team abym był 12h ? Oczywiście że będę.Nie ma problemu z czasem tyle ile jest ode mnie wymagane tyle dam a i nawet więcej niż trzeba taka jest moja dewiza.

4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem?

Oczywiście że tak.Jestem osobą która nie ma problemu z oszukiwaniem,brakiem zaufania.

Zaufanie w grupie musi być na pierwszym miejscu tak samo jego przestrzeganie.Gdy ktoś łamie te prawo jest dla mnie nie owijając w bawełnę śmieciem.Zawieść kogoś zaufanie to tak jakby okraść bezdomne,wychudzone dziecko.Odpowiedzialność i zaufanie to podstawowa sprawa daje to od siebie i tego oczekuje.

5.Potrafisz współpracować z ludźmi?

Oczywiście że tak.Jakikolwiek problem z współpracą nie wchodzi w grę gdyż mój przypadek jest taki,że wiem co to praca zespołowa jak i hierarchia w tymże składzie jest zawarta.Wiadomo jest król to jest i goniec.

6.Doświadczenie z grą

Jeżeli chodzi o wiedzę z gry metin2 to jest dosyć duża.W metina gram od bardzo dawna(praktycznie od początku metka2 pl).

Grywając na serwerach globalnych najpierw Monek na którym uzyskałem 87lv.Następny w kolejce był serwer almanach na którym wbiłem 50lv.Ostatecznie pogrywałem na grymuarze 66lv,30lv i jakieś inne mało lv postacie.Pierwszym privem na którym zagrałem był YmYt2,osiągnięcia związane z tymże serwerem nie są jakieś szczególne ale hwanga tam zdobylem jak i jeden z niewielu barona +5.Kolejnym serwerem był csyt2 na którym wbiłem 4x max lv z max eq.Grałem tam dosyć długo.W kolejce do gry ustawiał się YT2Game na którym bawiłem się aż nie padł i zdobyłem tam 2x max lv + max eq a to było coś ;d.Od tamtej pory tułam się po prywatnych serwerach i szukam właśnie tego..

7.Kilka słów o sobie.

Nazywam się Grzegorz i mam ukończone 17 lat (już niedługo 18).Mieszkam w woj.zachodniopomorskim 30km od morza.

Uczęszczam do technikum samochodowego pod kierunkiem Technik Pojazdów Samochodowych.

Interesuje się jak wiadomo grami,komputerami,sportem,wypadami ze znajomymi.

Mimo wieku jestem aż nader dojrzały i potrawie nawiązywać relacje z ludzmi.

Jestem osobą umiejącą zachować neutralność i zimnokrwistość aż do końca.

Nie ma czegoś takiego jak ''fochy'' to nie wchodzi wgl w rachubę.

8.Dlaczego ty?

Hm..Myślę że nie stracicie na tym ponieważ zyskacie bardzo kompetentną osobę o jakie w tych czasach coraz ciężej.

Moja osobowość jest przemawiająca za tym abym to ja został wybrańcem i dotarł do źródła.

Obowiązki nadane mi przez szefostwo zawsze są skuteczne wypełniane i bez opóźniania ani obijania.

Nie szukam wymówek na niepowodzenia jeżeli coś mi nie wyszło to mówię dlaczego.

Jestem typem człowieka który nie spocznie póki nie spełni swego zadania,wytrwałość,sumienność,pracowitość to dewiza której nie można mi odmówić ani nią pogardzić.

9.Kontakt?

Można się ze mną skontaktować poprzez:

-TS3

-GG

-PW

-TELEFON

(Konkretne numery podaje na pw)

mojasygnan.png

Opublikowano

Podanie na Mistrza Gry oraz Moderatora Forum :)

Doświadczenie z grą, Mistrzem Gry?Doświadczenie z grą jak i Mistrzem Gry mam bardzo duże, nie chwaląc się miałem kilka własnych serwerów Hamachi, na których grałem z kolegami z okolicy:),następnie graliśmy na PL Serwer Feniks osiągnąłem tam 76poziom Wojownikiem, ogarniam komendy GM,również siedzę długo na Metku nawet do 8h dziennie:).
Ilość wolnego czasu ?Jak napisałem wyżej na serwer mógłbym poświęcić 8h dziennie w weekendy oczywiście więcej.
Coś o sobie?Mam na imię Adam mam 19lat, aktualnie kończę Technikum Gastronomiczne no i planuje znaleźć prace w swoim zawodzie :) Uprawiam sporty takie jak: Piłka nożna, siatkówka, piłka ręczna oraz aktualnie trenuje MMA BJJ.
Dlaczego Ty?
Dlaczego ja? Nie robię błędów językowych jak i ortograficznych. Tak jak napisałem wyżej na serwerze mogę siedzieć w tygodniu nawet 8h dziennie a w weekendy nawet 10 :) Jestem bezkonfliktowym człowiekiem, lubię pracę w grupie, dostosowuje się poleceń starszych rangą. Lubie pomagać graczom.

Proszę o rozpatrzenie mojego podania oraz proszę o kontakt ze mną

GG:40521500

Pozdrawiam, Adam

Opublikowano

Pozdro Nie polecam

Nwm ile ma lat i w to nie wnikam .

Łapie fochy jak dziecko o byle co ...

Składa podania na moda / gm'a itp , a robi serwer ...

Zostanę GameMasterem / Moderatorem lub Ts'a

Więcej info na Pw / gg / skype / ts

Opublikowano

Podanie na GameMaster'a aka Moderator
1. Ilość wolnego czasu ? : Przeważnie na komputerze siedzę do 10 h .
2.Doświadczenie z grą , Mistrzem gry ? : Oczywiście jak prawię każdy zaczynałem od Globala potem Zacząłem się interesować privami , aż w końcu dostałem pierwszego gm'a na HerionMT2 ( Serwer już mnie istnieje i nwm czy go pamiętacie )
3.Coś o sobie : Co by tu pisać interesuje się sportem , grafiką (coś tworzę) , komputerem itp . Jestem pomocny i ogarniam właśnie tą grę . Z pisownią nie mam problemów , więc nie będę strzelać "byków"
4.Dlaczego ty? : Mogę zaoferować spory zasób eventów i konkursów , jak i na forum tak i w grze . Będę pomagał graczom jak tylko się da i nie oleje ich tak jak to inni .

Szczerze to grasz w ciemno, nie wiesz czy nie postawi na gotowcach ?

Zdecydowanie nie polecam i wręcz odradzam

Opublikowano

Podanie na Mistrza Gry

O mnie: Cześć Mam na imię Mateusz. Mam 16 lat. Mieszkam w Lesznie Wielkopolskim. Interesuję się piłką nożną, metinem, nagrywaniem. Miałem kanał na YT 520 subków, ale oddałem koledze za zł, ponieważ miałem bardzo mało czasu na nagrywanie. Na serwerze mogę od czasu, do czasu nagrać serie i gamplay. W Metina gram juz 4 lata. Moją przygodę rozpocząłem na PL'u. Osiągnęłem tam 60 lvl i potem mi się jakoś odechciało grać tam, więc przeżuciłem się na privy. Grałem teraz praktycznie na każdym Eeas'ym. Z ortografią nie mam problemu. Rzadko mi się zdarza popełnić literówkę. Jestem bardzo pomocniczym człowiekiem. Pomagam nawet, gdy nie jestem w teami'e. Zawsze odpowiadam na forum, pogam ludziom, którzy mają problemy z client'em.

Ilość wolnego czasu: Tak, jak pisalem gram w piłkę. Mam 4 treningi dziennie. Jestem zazwyczaj dostępny od godziny 16 do 20. W weekendy, jak nie mam meczu, to potrafię być od rana do wieczora.

Doświadczenie z grą Metin2: Byłem Gm'em na serwerze Fo*Mt2. Wiedzę na temat komend posiadam w 80%. Pewnie zastaniwasz się czemu 80%, a nie 100. Nie znam wszystkiego na pamięć. Nie będę pisał, że znam wszystko, bo jestem szczerym chłopakiem. Rzadko mi się zdarza kłamać. Wolę napisać, ze znam te 80% niż 100.

Dlaczego ja ? Tak, jak napisałem pomagam dużo graczom, a to jest najważniejsze na serwerze. Potrafie organizować Eventy typu: Ox, Zuo, Szukanie Gm'a.

Opublikowano

Rozumiem ludzie, że niektórzy są ślepi, ale w wieku 13-20lat ? Przecież wyraźnie napisałem w temacie, że ja szukam osób na serwer, a nie mój kolega, który uzyczyl mi konta. Dla neokidow... JEST NAS 2 A JEDNYM KONCIE.

Temat do zamknięcia.

Rozumiem ludzie, że niektórzy są ślepi, ale w wieku 13-20lat ? Przecież wyraźnie napisałem w temacie, że ja szukam osób na serwer, a nie mój kolega, który uzyczyl mi konta. Dla neokidow... JEST NAS 2 A JEDNYM KONCIE.

Temat do zamknięcia.

xD ProUser xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...