Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobij to :D

.paccky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dojebałes tym testem na aima XDDD.
Kazdy wie ze jest takie cos jak ghost aim key. :)
Czyli poprostu jak nie trafiasz - key nie wcisniety
NAGLE NACISKASZ ALT CZY CHUJ WIE JAK TAM MASZ I BOOM TRAFIASZ

Velze moderator forum o hackach a chuja sie zna
jest takie cos jak aim range czy jak to tam bylo i ustawiasz jak ma łapać

ogólnie to do hackerów nic nie mam, a nawet propsuje :)

ps 719 subów i 31 wyswietlen? ^^

tumblr_mlf0klQ4XC1soug7ro10_250.gif

Opublikowano

Panuj nad wulgaryzmami.

Kandydat*. Do tego do CA jest już tak mało hacków, że mało kto się nimi interesuje.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Po pierwsze Valze, po drugie jak znasz się lepiej to nikt nie broni Ci wystartować na kidmoda, po trzecie to forum nie opiera się całkowicie na hackach - są jeszcze gracze uczciwi którzy też tu zaglądają po inne materiały, pomoce.

@Topic,

jaki song?

Opublikowano

Hmmm chyba pierwszy raz w zyciu sie zgadzam z .Desire widac drugi ogarniety ktory wie cos na temat...

Pieknie wytlumaczyl, like

Ziomek juz chyba nie pisze w tym temacie, moze zgasilo go to ze wiemy jaka jest prawda?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hmmm chyba pierwszy raz w zyciu sie zgadzam z .Desire widac drugi ogarniety ktory wie cos na temat...

Pieknie wytlumaczyl, like

Ziomek juz chyba nie pisze w tym temacie, moze zgasilo go to ze wiemy jaka jest prawda?

dobra ziomuś ty nic nie pisz ma aima bo co? bo jest lepszy od ciebie ? bo umie grać? to jest Polska.. nikt cie nie pochwali a z gnoi. Nie znacie jego historii w CA on gra od 2008 roku. Był w najlepszych clanach zdobywał prawie wszystkie turnieje na pierwszym miejscu. Miał długą przerwę i nie grał. Znam go dość długo i mieszkam blisko niego i wiem że nie ma żadnego aima czy hacków bo przychodzę do niego możecie mi nie wierzyć ale tak jest. Nie będę się rozpisywał bo to nie mój temat ;).

Opublikowano

dojebałes tym testem na aima XDDD.

Kazdy wie ze jest takie cos jak ghost aim key. :)

Czyli poprostu jak nie trafiasz - key nie wcisniety

NAGLE NACISKASZ ALT CZY CHUJ WIE JAK TAM MASZ I BOOM TRAFIASZ

jest takie cos jak aim range czy jak to tam bylo i ustawiasz jak ma łapać

ogólnie to do hackerów nic nie mam, a nawet propsuje :)

ps 719 subów i 31 wyswietlen? ^^

Mowisz ze naciskam ALT czy uj wie co. Specjalnie dalem kamere na klawiature zebys zobaczyl czy cos naciskam -.-

Opublikowano

zawsze mozesz miec ustawione na lewy przycisk myszki ;)

lool cos cie kojarze
Miales chyba acc ePaccky (na yt)
i nick hunter84 albo 94 i co miesiac bana za ghb? hjahahahah

Opublikowano

dobra ziomuś ty nic nie pisz ma aima bo co? bo jest lepszy od ciebie ? bo umie grać? to jest Polska.. nikt cie nie pochwali a z gnoi. Nie znacie jego historii w CA on gra od 2008 roku. Był w najlepszych clanach zdobywał prawie wszystkie turnieje na pierwszym miejscu. Miał długą przerwę i nie grał. Znam go dość długo i mieszkam blisko niego i wiem że nie ma żadnego aima czy hacków bo przychodzę do niego możecie mi nie wierzyć ale tak jest. Nie będę się rozpisywał bo to nie mój temat ;).

Dobrze że napisałeś ze mieszkasz blisko niego, kryjesz mu dupe bo jest twoim znajomym.

Nie widziałem NIGDY na zadnych ESLach tego goscia.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ojojojoj ;((( biedne gimbony. Tak jak już wspomniałem Desire, odjeb się od niego. Sam gówno skilla masz i robisz chujowe edity. Pamiętaj że nadal jesteś jebanym dzieciakiem i nie wypada 14 latkowi żeby jeździł po dużo starszych osobach od siebie.

Opublikowano

hehe umrzyj frajerze
dd1e6c278d82dfa719b74dc7eb7de8d3.pngnawet nie wiesz jak ja gram XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No to niech ziomek nie ciska wałów że to jego "umiejetnosci lub fart" tylko program ktory wykonal to za niego (wyskok)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dlaczego każdy temat w Media kończy się flamewar'em?

Zamykam.

Użytkownicy zostaną odpowiednio nagrodzeni...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...