Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobij to :D

.paccky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężko może nie, bo jak się ustawi już na górze z mniej więcej zaznaczonym celem to nie jest to duży problem. Anyway gz.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

To zrob filmik jak trafiasz i wstaw :P

Ciężko może nie, bo jak się ustawi już na górze z mniej więcej zaznaczonym celem to nie jest to duży problem. Anyway gz.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

tylko że on nie stał w miejscu tylko skoczył a jak jest skok to pocisk schodzi... spróbuj sam to ;)

Opublikowano

Aimbot na Jakimś przycisku skąd wiem bo nawet w preview ACPA by ghost aim łatwo widoczny bo ich postać Vazard dostała bana za hacksy EDIT wbiłem do vegasa i zobaczyłem że przy prawie gdy strzela celownik idzie równo tam gdzie ten koleś więc i jeszcze staty 1/5 próbował wtedy nie raz strzelić hacksy :) #aimbot #ghostaim #powa

Opublikowano

Aimbot na Jakimś przycisku skąd wiem bo nawet w preview ACPA by ghost aim łatwo widoczny bo ich postać Vazard dostała bana za hacksy EDIT wbiłem do vegasa i zobaczyłem że przy prawie gdy strzela celownik idzie równo tam gdzie ten koleś więc i jeszcze staty 1/5 próbował wtedy nie raz strzelić hacksy :) #aimbot #ghostaim #powa

Na filmiku jest przedstawiony koleś który biegnie sobie od respu i jakby miał aima to by strzeliło w tego gościa, a nie tego co jest po drugiej stronie.

Opublikowano

Heh tez mam pare takich "epickich" nagran. Jeszcze jakGHBSys za darmo dawali aim bota.

Znam sie na tym nie chce tutaj robic jakis afer ale daj range tego konta i nazwe ;- )

PRZYPYSZCZAM ze to zwykle oszustwo a trick wykonany na aimie ;-)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ciebie to kojarze tylko z tego , że pod każdym filmikiem placzesz ze ktos ma hacksy. Moge zrobić specjalnie dla cb filmik , jak strzelam czy coś. ; )

Opublikowano

ja nie mowie ze ma haxy, tylko ze troche dziwnie wygladalo z tym 1 gosciem.Jak czyste to jeszcze raz graty ;p

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Chodziło mi o pokazanie ze nie mam aima czy uj wie czego ;d
Bo na cw tez placzą ze mam jakieś dopalacze to film sie przyda na przyszłośc :)

Opublikowano

hhahahhaha ROZRYPALES MNIE TYM TESTEM NA AIMA.

Przeciez mogles go wylaczyc a takie rzeczy co robisz na tym fiilmiku ze snajperka to na kazdej grze sie robi.

A ten twoj ultra kill nabijany na SSG lowkach to ile ma, 2 lata?

Sprawdz sobie filmiki IGORA on ma wysoka range i zobacz ile ma multi itp..

Ten twoj filmik udowadniajacy jest gowno warty nawet widac w nim ze CI sie podstawiaja stoja przed toba i nie strzelaja, twoj clan czyzby? xD

Podaj swoj nick i range.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ostrzegam że jeśli rozwinie się tu kłótnia to będą bany.

Opublikowano

hhahahhaha ROZRYPALES MNIE TYM TESTEM NA AIMA.

Przeciez mogles go wylaczyc a takie rzeczy co robisz na tym fiilmiku ze snajperka to na kazdej grze sie robi.

A ten twoj ultra kill nabijany na SSG lowkach to ile ma, 2 lata?

Sprawdz sobie filmiki IGORA on ma wysoka range i zobacz ile ma multi itp..

Ten twoj filmik udowadniajacy jest gowno warty nawet widac w nim ze CI sie podstawiaja stoja przed toba i nie strzelaja, twoj clan czyzby? xD

Podaj swoj nick i range.

Skoro takie rzeczy jak na filmiku się robi w każdej grze, nagraj mi proszę jakieś test video jak Ty pokazujesz swego arcyskilla ;#

Opublikowano

Mam jakieś stare jak gram, moze byc?

Nie chce angrywac teraz bo po wlaczeniu nagrywania bede mial potezne lagi btw gram glownie SnD teraz.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...